Шеф на болница във Варна: Полетите на Wizz Air до Лондон са безумие

Компанията ги възобновява от 16 април
15 апр 2020 13:25, Александър Попов
84
Шеф на болница във Варна: Полетите на Wizz Air до Лондон са безумие
Снимка: БГНЕС
Авиокомпанията Wizz Air възобновява от утре, 16 април, полетите до Лондон. Маршрутът ще бъде обслужван три пъти седмично между Варна и английската столица. 
 
Изпълнителният директор на варненската болница "Света Анна" д-р Красимир Петров определи като "безумие" това решение в ситуацията на пандемия и се обяви срещу възобновяването на полетите.
 
"В резултат на навременно въведените мерки и стриктното им спазване Варна успя да се съхрани като оазис, много слабо засегнат от заразата. Цената за това относително спокойствие плащаме всички - и работещите в болниците, и гражданите. На този фон намирам възобновяването на полетите Варна-Лондон, три пъти седмично от 16 април, за безумие, в резултат на което има реална опасност да си внесем прясна зараза. Призовавам всички мислещи и отговорни хора да се обединим и да се противопоставим на подобен ход, който крие реален риск за живота и здравето на варненци", заяви д-р Красимир Петров пред Dnews.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: лондонWizz AirВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
12
 
! Отговори
Ivo преди 4 години
До анонимен 23. Не става въпрос за Уизер дали го обичаме, или не, а за спасяването на хората от зараза.
23
3
 
1
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Някой си,май много си вярваш или си набожен,слез на земята,и не той е човека който определя правилата за радост.
22
24
 
8
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
Този доктор всява паника. Да се арестува!
21
4
 
16
 
! Отговори
Някой преди 4 години
До ТъпомерМного ти приляга името, което си си избрал.Докторът няма ягодови градини, за да ви предложи работа. Негова грижа е обаче да предотвратява заразата и да мисли за здравето на хората. Източването на здравната каса не намесвай, още повече, че адресираш персонално до човек, който може би няма нищо общо с това престъпление
20
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееей значи много мразите Уизеър в тоя сайт.
19
6
 
17
 
! Отговори
до питанка 10 преди 4 години
явно си доста ограничен за да питаш това. Хайде като на ограничен да те светна. Вируса с това е опасен че поразява човек с усложненията които причинява в дихателна и сърдечно съдова системи на човек. Нали се сещаш че стотици хиляди живет нормално взимайки с години хапчета за кръвно. И казваш не, те починаха от кръвно а не от вируса които е развил белодробна инфекция.Отивай да пасеш.
18
13
 
12
 
! Отговори
ало Кмета преди 4 години
алооо кметеее алооо ИмПортних, стига внос на пришълци. Областния къде дреме и той. До сега можеше без тез фърчила сега сами ми се натрисат. Разкарвайте ги от Варна. Като искат полети София, вход изход за България. Който иска да бере ягоди, билета самолета София и аут. Пришълците там където са си.
17
7
 
29
 
! Отговори
Дрън, дрън, че пляс! преди 4 години
До питанка 10Питанке, става реч за излизане и влизане от Лондон 3 пъти седмично! Замисли се какво ще струват на държавата, сиреч на нас задължителните карантини и медицинско обслужване на тези хора! И докато ти говориш небивалици- колко и от какво умират, без дори да имаш хабер от статистиката, там в болниците, нашите медици се борят за човешки животи, в нечовешки условия..Гледай телевизия, за да разбереш как се работи с предпазните облекла часове наред!
16
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всеки кацнал самолет да чака кордон от военни и в полева болница две седмици на карантина под наблюдение. На когото не му изнася да не лети. Няма смисъл от това държавата да е в карантина ако границите не са закрити. Нещо повече ако бяха напълно закрити границите вече можеше да вдигнем карантината.
15
10
 
37
 
! Отговори
eve1 преди 4 години
Да престанем с глупавите коментари а да започнем да слушаме и да изпълняваме препоръките на лекарите те за това са учили а не ние.Браво на доктора за изказаната гражданска позиция.
14
1
 
39
 
! Отговори
Щеш, не щеш... преди 4 години
На англичаните им трябват роби на тръстиката, така че ще има полети.
13
3
 
45
 
! Отговори
Факт преди 4 години
За съжаление полетите от и до летище София никога не са преставали и то от държави с огромно разпространение на заразата. По няколко полета дневно от Великобритания и Германия, но полети и от Испания, Португалия, Франция, Белгия, Холандия, Швейцария, Австрия, Турция, Гърция и т.н Те внесоха вируса в България и продължават да го внасят.
12
30
 
16
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Докторе и ти си стадото,ще осигуриш ли работа,ще помогнеш ли,това не са ти клинични пътеки и източване на мънгизи,аман от комунисти само настройвате хората да се мразят и разделят.
11
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нека пътуват, ама като се върнат, остават всички в хотел за 14 дена и никакжо мърдане, без изключение!
10
10
 
46
 
! Отговори
mery преди 4 години
До Анонимен 8Използвайте шанса си да се махнете, но после не се връщайте в България да се лекувате. Където работите, живеете и плащате данъци ползвайте там здравната система. Масово заразените в България са били в контакт или са хора завърнали са се от Англия, Германия, Италия и Испания.
9
12
 
45
 
! Отговори
alge преди 4 години
Прав е д-р Петров! Това е поредното безумие и трябва да се спрат полетите, както отдавна направиха други държави! Който се изолира добре в началото , успя да се запази максимално. Пример за това е Виетнам. Без нито един смъртен случай до днес , а е на една крачка от Китай! Дано тези, които са се втурнали за Лондон се осъзнаят..Въпросът е как да подкрепим апела на шефа на варненската болница?! Варненци, да се отзовем , за да се спасим от последствията на едно решение, което е ГИБЕЛНО!
8
24
 
18
 
! Отговори
Питанка преди 4 години
Колко има починали от тоя вирус в Българи, но не такива чиято смърт се преписва на ковид, а реално отишле си от вируса? Мисля си, че доста по вече ще починат от стреса преживян заради всичко това.
7
8
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 4 години
Чезвай е, сгурия!
6
36
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са безумие, защото ни дават шанс, да се махнем от тая прогнила територия!!!!!
5
51
 
31
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Докторе гледай си търговския обект и не наливай акъл!Твоето нали не се губи?