Шеф на болница във Варна: Полетите на Wizz Air до Лондон са безумие

Компанията ги възобновява от 16 април
15 апр 2020 13:25, Александър Попов
84
Шеф на болница във Варна: Полетите на Wizz Air до Лондон са безумие
Снимка: БГНЕС
Авиокомпанията Wizz Air възобновява от утре, 16 април, полетите до Лондон. Маршрутът ще бъде обслужван три пъти седмично между Варна и английската столица. 
 
Изпълнителният директор на варненската болница "Света Анна" д-р Красимир Петров определи като "безумие" това решение в ситуацията на пандемия и се обяви срещу възобновяването на полетите.
 
"В резултат на навременно въведените мерки и стриктното им спазване Варна успя да се съхрани като оазис, много слабо засегнат от заразата. Цената за това относително спокойствие плащаме всички - и работещите в болниците, и гражданите. На този фон намирам възобновяването на полетите Варна-Лондон, три пъти седмично от 16 април, за безумие, в резултат на което има реална опасност да си внесем прясна зараза. Призовавам всички мислещи и отговорни хора да се обединим и да се противопоставим на подобен ход, който крие реален риск за живота и здравето на варненци", заяви д-р Красимир Петров пред Dnews.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: лондонWizz AirВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
46
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Откъде накъде? Аз не мога да отида до парка сам? Те вкупом из Европа? И като се върнат, ще доят държавата за тестове, за болници и т.н., а тук ще ни раздават кредити без никаква помощ! Не знам какво да правим, но това е издевателство над нормалните! Ако видят дебелия край, ще се втурнат на минутата обратно! Браво на доктора!
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един нормален директор на болница в която има повече ред отколкото в при машата на герб Андонова в УМБАЛ Варна да гледа и да се учи.
42
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
уж много хубаво,пари, здравеопазване, пък се убиха да се връщат от чужбина.....каква е логиката??.....там без пари не може, ама тука на село може, нали:)...ейй тарикаати селскиии, маршш обратно в юнайтед кингдъм да берете гъби!
41
0
 
4
 
! Отговори
нотариално заверено преди 4 години
До 32. vlady - подкрепям идеята Ви за "арменския поп" - като може да се разшири с карантинен период в много широк избор от празни хотели - кеф им на Златните, кеф им на Слънчака.....
40
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ми то много хубаво в чужбина, то си пролича по време на криза къде е по-хубаво, прибраха се да пият ракия с тати и да ядат пресни яйца от кокошките на село......щото там има наеми, абсурд е да си купиш имот със заплатата на берач на гъби, а тук 90% имат собствено жилище....ако имаш акъл и образование тук има работа, като си некадърен отиваш в чужбина да береш гъби.......
39
10
 
19
 
! Отговори
Койчефф преди 4 години
На мен нищо не са ми пратили българите зад граница, не виждам защо трябва да ми пука за разни родоотстъпници, търсещи на хляба мекото и на живота лекото.
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Максудска работа
37
6
 
22
 
! Отговори
Мартисан преди 4 години
Като почнат да се връщат изпоразболяли се директно със сопата като индусите.Никой не му прави впечатление, че Ковид има инкубационен период от 2 до 38 дена, а нашите завръщащи се сънародници все от летището директно в болницата. Тоест умишлено тук идват на гадното здравеопазване без пари, вместо на хубавото където ще им свалят паричките от ягодите, че и горница.
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Варна традиционно, всеки прави каквото си иска... изтървана работа е отдавна..
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е едно от доказателствата, че извънредното положение е една пародия.
34
6
 
19
 
! Отговори
Койчефф преди 4 години
Това бране на ягоди даже не разбират колко им излиза през носа всъщност. Аз поне съм възмутен от това, че се осигурява коридор за износ на слабоинтелигентни роби. Сега беше идеален шанс да се обучим и да развием някаква лека индустрия.
33
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е в карантина от 1 месец. Ако бяха затворили границите напълно без влизане в държавата от никого, вече който е бил болен щеше да е преболедувал и сега можеше да вдигнем карантината и хората да почнат да си работят нормално.Щяха да страдат 2 милиона българи в чужбина, че не са си дошли за Великден, но 7 милиона щяха сега да живеят нормално. Вместо това ние от демократични подбуди решихме в името на 2-та милиона мигранти да разбием икономиката на 7-те милиона останали.
32
4
 
22
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Няма да пречите на справедливият стремеж на ***, крадци, сводници и просяци към печалба! Изникне нужда от секс услуги - хващат самолета за Лондон! Спадне пазарът на плътска любов - обратно към БГ да ги хранят будалите-данъкоплатци!
31
1
 
16
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Сега остава само да намеря полет от Варна през Лондон до Асеновград?
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чърчилите искат да върнат българите, че здравната им система е пред колапс, а и повечето са здравно неосигурени и тук ние, съвестните, да им платим лечението
29
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 4 години
За съжаление във Варна повече от половин година няма компетентен служител да разгледа случая. Да се обърне към архиепископ Датев Акобян, но Негово Високопреосвещенство отговаря и за България и за Румъния съответно е претоварен и се чака дълго за разглеждане.
28
5
 
8
 
! Отговори
Дрън, дрън, че пляс! преди 4 години
До питанката...10 Все още не си в час! Въпросът е разпространението на вируса да се ограничи, а не какъв е механизма на поразяване. Купувай си билет за чужбина, ама без връщане!😊
27
4
 
2
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Някой си,че ще го хвана ще го хвана,ама ти помисли за твоя мозък,че нещо си изтърваш нервите.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реколтата в Лондонската *** трябва да се прибира.Какво тук значат някакви си чужденци работещи в парниците им. Най-важно са печалбите. Осигурете работа на сезонните работници в България и няма да ходят да робуват в Лондонистан
25
2
 
3
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Ей *** ти май наистина като името си не правиш връзка с централния мозък. Що не хванеш самолета за Лондон ама без да се връщаш!