След ваканциите - трафик! 6 км. опашки на "Капъкуле"

От турската страна работят 10 гишета, от нашата - 2
22 авг 2015 08:14,
24
След ваканциите - трафик! 6 км. опашки на "Капъкуле"
Снимка: архив, Reuters

Изключително интензивен е трафикът през ГКПП Капъкуле на турско-българската граница. Започна завръщането от ваканцията в Турция към европейските държави на турските граждани - гурбетчиите, чийто маршрут минава през България, съобщи БТА.

Турските митнически власти съобщиха, че на Капъкуле се е образувала около 6 км опашка от коли, чакащи да преминат на българската митница на "Капитан Андреево".

Пред телевизионните камери пътници казаха, че на Капъкуле работят всичките 10 гишета за проверка на документите, но на българската страна обслужването ставало само на две гишета, поради което се забавяло преминаването през границата.

Пътниците настояха властите и от турска, и от българска страна да вземат мерки срещу опашките.

Надувайки клаксоните на колите, пътниците протестирали заради дългото чакане. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме ми на шлиферо я съм си на село и съм запалил кюмбето
9
3
 
2
 
! Отговори
Sedefco преди 8 години
A vchera na srubsko-ungarskata graniza 5 chasa ni se e...ba maikata....
8
3
 
5
 
! Отговори
До Осман преди 8 години
Осман....чо, след като пийне ракийка българина, му се приисква една туркиня, намира я и си изкарва хубаво нощта, а ти си вярвай, че тя си е у вас, защото ти говори по телефона, че страда по теб!!!
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До boss; A za vas bugarite ima li?
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си седят у турско. Какво са налази Европа, че и претенции имат. Пуйки с пуйки! Защо бягат от великата си родина с реките от мед и мляко при гадните неверници да живеят?
5
15
 
14
 
! Отговори
boss преди 8 години
За тези *** самолети няма ли?
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ах МоретоНе описвам си съседите дето си ходят до Турция,после Австрия и Германия (ако не ги изгонят).И си купиха и бус.
3
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 5"Надувайки клаксоните на колите, пътниците протестирали заради дългото чакане"- без коментар.Диви селяни в атака.Знаеш ли за кво се ползва клаксонът?Не за да свиркаш с него кат си нервен.Обаче в Турция още не са го осъзнали това.
2
10
 
4
 
! Отговори
ах Морето преди 8 години
до 5......Преселението на народите- блъскане трескане канали се запушват (да до неотдавна си изхвърляха *** в тоалетните).....Ти направо описваш скъсаните туристи от това Лято.В оригинал.
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3Защо бе онбаши?Аз не съм тръгнал на каруцата с десетчленното си семейство да обикалям Европа кой ме земе на работа.Стоя си в държавата работя си.Тия кви са според тебе на тая граница,а? Със таратайките и старите бусове по 100 *** вътре?Нали имам такива съседи живеят над нас.Нема такива диви ***.Преселението на народите- блъскане трескане канали се запушват (да до неотдавна си изхвърляха *** в тоалетните) или през прозореца и бус си бяха купили.Същата работа.