Григор посрещна Ноле

Срещата е днес от 20:00 часа и ще се проведе в зала „Арена София“
17 сеп 2024 07:50, Петър Бойчев
33
Григор посрещна Ноле
Снимка Труд

Новак Джокович вече е на българска земя. Носителят на 24 трофея от Големия шлем и действащ олимпийски шампион пристигна за дългоочаквания благотворителен мач срещу Григор Димитров в София.

"Много се вълнувам. Винаги съм искал да направя нещо такова! Ще играем мач с Новак Джокович в Арена София. Всички сме в трескава подготовка. Важно е да споделя, че моята фондация е главен организатор. Всеки от нас е в еуфория. Надявам се всичко да мине както трябва и да се видим в България", коментира Григор пред БТВ.

"Разбрахме се, че ще играя с него в България, когато имаме тази възможност и е удобно за двамата. Сега е времето. Очаквам с нетърпение този мач, тъй като никога не съм играл в България. Като култури сме доста сходни, както и като хора", допълни сърбинът.

Снощи Джокович бе посрещнат от Гришо и двамата позираха за снимка заедно с президента на родната снукър федерация - Олег Велинов.

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и бившият номер 1 в света при мъжете Новак Джокович ще се изправят един срещу друг в благотворителен двубой.

Срещата е днес от 20:00 часа и ще се проведе в зала „Арена София“ в столицата.

Гришо и Ноле имат общо 13 официални срещи помежду си, като първата ни ракета има една-единствена победа, дошла на Мастърса в Мадрид през 2013. Последният им двубой бе в края на миналата година, когато Джокович се наложи чисто над Димитров във финала на Мастърса в Париж. /Труд

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: софиягригорноле
Още от Спорт
Григор Димитров и Новак Джокович ще играят в "Арена София"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
до 29, Григор е на 10 то място в световната ранглиста, престане ли да играе ще престанем и ние да се интересуваме от тенис, както сме престанали да се интересуваме от ски след Петър Попангелов, от спортна гимнастика след Йордан Йовчев
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Гейско ми е...
29
7
 
3
 
! Отговори
кусах ракията преди 2 дни
Не се знае парите от този мач къде ще се запилеят и откраднат. Грешо вече няма печеливши ходове освен с театрални мачове.
28
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Между другото Григор и той на два пъти близа руски заддници.
27
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кажи ми копейка, вие българските рсусофили-гъзоблизци каква национална чест и достойнство имате? Близането на руски *** за копейки ли ви е честта и достойнството.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Разликата Какъв русофил е Джокович? И той като нашите русофили - живее в Монако, Испания и САЩ. В "прекрасната" русия е стъпвал 3 пъти в живота си.
25
6
 
6
 
! Отговори
Разликата преди 2 дни
Джокович първо е православен сърбин и русофил, а нашият първо е джендър и западен подгъзурник,а след това българин!Крадливите ,берберянките от доносническа България го ползват за домашна булонка , а Ноле има на национална чест и достойнство за разлика от нашите третополови русофоби
24
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
***. Разбра, че одъртява и реши да се прави на българин с еФтини рекламки. Ноле е велик.
23
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Браво на Новак Джокович !Браво на Григор Димитров!
22
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Едната тенис легенда която ще участва е ясна, не разбрах обаче, коя е втората?
21
1
 
11
 
! Отговори
до обидения преди 2 дни
Езика, навиците, обичаите правят народите.Политиката прави държавите.Определени културно исторически процеси водят до политически обособявания.Така един народ, може да има няколко държави.Това за тия дето все се чудят защо викаме, че със сърбите и макетата сме едно.Едно сме, но политиката ни е разделила.Разбираме политиката , тоест света около нас по различен начин.Сърбина е по - западен, бори се, на границата са с Европа, били са дори за 30 години в Австрия.Ние сме баш на границата с исляма.
20
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Джокович е с голямо сърце....за разлика от Дри шньор. Добре дошъл у нас, Ноле!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
хаха, да видях това, но именно това пак доказва, че сме едно.Не е българска чалга, а сръбска песен.Оригинала е сръбски, а Камелия я пее на български.
18
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Сърбите са същите селя ндури и чал гари като българите. Джокович ми падна в очите след като гледах клип, в който се мъчи да пее някаква българска чалга и е изключително горд с това.
17
7
 
12
 
! Отговори
сърбин преди 2 дни
няма по-жалък народ от българите.. много обичат да плюят по спортните си звезди
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Хич не сме еднакви със сърбите, а.Ами я вижте ни физиономиите еднакви, езика, навиците, музиката...А с макетата нали е същото, но политиката си в казала думата и сме се отделили в няколко държави.Не е свършило, както е тръгнало и нови държави на Балканите ще се пръкнат , но дървото е едно.Просто те са по - борбени, по на запад са от Турция и са били неасимилирани така жестоко.Ние търпим игото, че и на Доган плащахме за етнически мир изнудването 35 години.
15
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И със сърбите и с руснаците говорим един и същи език със славянски корени. Обаче на евроатлантиците това не им изнася и постоянно се опитват да ни убеждават, че сме франкофони или англосаксони, което е повече от смешно.
14
7
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 дни
Ся разни ид/иоти дето не са чували за тенис са изкупили билетите. Само и само после да се похвалят - ей, аз гледах на живо Джокович :)))))))))))) Всичко за е хвалба.
13
4
 
9
 
! Отговори
до преди 2 дни
Ами говорим един език, бе възмутения.То родословното дърво на народите е ЕЗИКА.Ти това като не знаеш какво спориш.
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Въобще неграмотността е въпъюща. Наистина, трябва да има мир и разбирателство между народите, но да кажеш, че българите сме сърби, е пълно непознаване на историческата истина. Това само някой "горд" възрожденец може да го измисли - при това с идеята да обиди своята Родина. Вчера К. К. отново говори в този стил - колко пропаднала била България. А той какво прави тук, да ходи в Москве - там му е прекрасно.

Спонсорирани публикации