Новак Джокович отпадна на US Open

Сърбинът загуби от Алексей Попирин
Обновена: 31 авг 2024 08:36 | 31 авг 2024 07:30, Анисия Иванова
87
Новак Джокович отпадна на US Open
Снимка: БГНЕС/EPA

Новак Джокович се срина до най-ранното си отпадане на US Open от 18 години в петък, когато загуби с 6-4, 6-4, 2-6, 6-4 в третия кръг от 28-ия австралиец Алексей Попирин.

Поражението за 37-годишния Джокович, четирикратен шампион в Ню Йорк, го лишава от възможността да спечели рекордната 25-а титла от Големия шлем. /БГНЕС, АФП

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: тенисНовак Джокович
Още от Водещи мобилна
Григор Димитров се класира за осминафиналите на US Open
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
моля моля. Медицинският термина за Надал е Допингял, а не Допигдал. Е , са на Алкапрас мое да кае че Надал му е Допионгдал ама стиска ли му. Че га утепаююю со форхендни лево-десникутшета и и горни- долни волета.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 80 "къде е написано че неможеш да ускоряваш или задържаш играта." В правилата на играта тенис, но то трябва и да ги знаеш, а и да не си нагъл като Джокович и Надал, та системно да ги нарушават.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
5, цели 5 месеца криха че Янек Шпагетноида е бил два път в една седмица установен са разните химикалки в кръвта му. и ТИШИНА. не го изхвърлиха. а обяснението как веществата са влязли в него е повече от много лесно доказуема. И не че предната седмица го е масажирал лекаря му и му бил втрил веществата в под-кожието, а да се изчисли колко месеца преди това са му ръгналивзаТника иглата с допингята.
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе праказливо-пишешщите, какво е виновен Джоко че когато той бе в силата си около него се мотаха ДопинГал,Фредопсинунял и други темподобни до ден днешните Алтафказал или Серуник?Просто такова имало такова играли.Някой поомел,от други паднал. адържал ускорявал, къде е написано че неможеш да ускоряваш или задържаш играта.Има дадено време за заграявка, изпълнение на сервис а всичко друго е според както.Когато мускулатурата на Алкарас е копие на Надаловата- се питаме в една ли клиника са го друсали
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 75 В тениса по-голямата възраст не е предимство, а недостатък, както Джокович се убеди снощи.
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 77 Личи си, че не отбираш нищо от тенис. ЕДИНСТВЕНАТА причина това да е "шестчасова битка" е, че и Джокович и Надал са ХРОНИЧНИ таймуейстъри. С други думи, техния мач продължи над 2 часа и половина ПОВЕЧЕ САМО заради това, че използват нарочно бавене на играта. Спукаха ги от подигравки за начина по който и дватмата се надлъгваха кой повече да държи другия под напрежение преди сървис, и какво ли още не.
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 77 Гледачо, от 50 години дето гледаш тенис, да ти кажа ли най-великия мач? Я си пусни убийствената 6 часова битка между Джокович и Надал на финала на АО 2012-та година. Изгледай го и после ми ела и ми кажи че си гледал по-велик мач, смеееешник такъв.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 77 Муахахахахаха....какъв финал на олимпийските игри те гони ве? Язък че си гледал от 50 години тенис, а ти си смееешник на 30 години сигурно най- много. Казал ли съм за най-великия мач между Джокович и Алкарас? Казах ти че си маааалоумен бе. Попитах те кой е най-великия мач в историята на тениса, не кой е най-великия мач между Джокович и Алкарас. Муахахахахахаха......Спри дрогата, смеееешник!
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 76 По тази твоя мааааалоумна логика НАДУТО е реномето и на Федерер защото не се е срещал със силни играчи, а пребиваше от бой по-млади от него като шампионите Родик и Мъри. Надал е с НАДУТО реноме защото не е срещал такива като Алкарас през младите си години? А бе на теб жълта книжка няма ли да ти връчат и да те пращат в Карлуково? Или по-скоро си за комуна виждам. Муахахахаха....
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 71 "най-великия мач в историята на тениса?" Най-великия мач в историята на тениса? Ако говориш за олимпийския финал от Париж, той не е дори в топ 50 на най-великите мачове. Всъщност, той дори не е сред най-великите мачове между Алкараз и Джокович. Двата финала на Уимбълдън, финала на мастърса в Синсинати и полуфинала на Мастърса в Мадрид са къде къде по-стойностни мачове между двамата.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 71 "но като кажеш че Джокович имал изкуствено реноме" Обаче аз не казх това. Аз казах, че има изкуствено НАДУТО реноме. Това означава, че наред с великите му победи над такива като Надал и Федерер, огромна част от него е постигната когато е липсвал ОСНОВЕН компонент от това, което е определяло резюмето на предшествениците му - по-млад кокурент от най-висок калибър. За разлика от ВСИЧКИ шампиони преди него Джокович нямаше такъв за БЕЗПРЕЦЕДЕНТН дълъг период. 12 години.
72
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добра новина браво време му е да се маха вече да не се излага *** дали той го знае нахален сърбин
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 72 И аз искам да ставам за смях ако си взема 200 хиляди долара и да отпадам в 3-ти кръг. Ти не искаш ли да ставаш за смях ако си на негово място? Муахахаххааа
70
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 73 И що да става за смях Джокович? А бе вие с това ганьооовско мислене не се спряхте бе! Джокович отсега нататък и да пада още в първия кръг публиката ще го аплодира бурно защото знае какво е постигнал. ВСИЧКО в тениса! Само за да излезе на корта публиката ще му е благодарна за да го види. И той не играе за пари вече или слава. Има 300 милиона долара. Има рекордните по брой титли от най-силните турнири ГШ и Мастърс 1000. Играе заради това че тенисът му е живота. Не може да ме разбереш обаче.
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Джокович трябва да се откаже сега, докато е на върха. Иначе ще стане за смях. Великите спортисти трябва да знаят кога да се откажат от професионалния спорт.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 69 Ти може и от 100 години да гледаш тенис, но като кажеш че Джокович имал изкуствено реноме, или си фен на Надал или на Федерер, защото Новак ги спука и двамата по постижения и най-важното в двубои помежду им, а теб те е яд затова или си пълен маааалоумник. Би ли ми обяснил като ги пребиваш тия двама велики тенисисти кое му е изкуственото? Смеееешник, я кажи кое му беше изкуственото на най-великия мач в историята на тениса? Я кажи кой е за теб мача, гледачо дето гледаш от 50 години тенис?
67
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До до 62 Никой не отрича, че резюмето на всеки тенесист, който е постигнал толкова много успехи е нещо друго освен звездно, но сравнението на Джокович с Меси не издържа. По принцип е трудно да се правят сравнения между играч в отбор и индивидуална надпревара, но ако трябва да се сравнява - Меси не е страдал от липса на играчи с които да се съревновава. В случая на Джокович липсва по-млад АТГ, който както казах, да го извади от печелившата му траектория. Прочети пост 62 отново.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 67 Гледам тенис от близо 50 години. Ако мислиш с такива приказки да обясняваш какво е резюмето на Джокович и защо, според мен си на грешното място. Ходи в някоя тема която няма общо с тениса. Така или иначе ти общо с тоя спорт освен да люпиш семки нямаш.
65
1
 
6
 
! Отговори
до 62 преди 2 седмици
За да постигнеш успехите на светата троица Джокович Федерер и Надал се изисква да играеш поне 15 години на свръх ниво. Това е много рядко срещано. Както във футбола го направиха Меси и Роналдо. На 20 години на 25 години си мислиш че светът е в краката ти. Ха стани като Джокович на 37 години дето стана олимпийски шампион на преклонна за тениса възраст и ела пак да ми се обадиш.
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 62 Мдааааа..."изкуствено" му е на Джокович резюмето и като преби твоя възхваляван Алкарас на финала на олимпиадата и онова се разрева??? Нали така? Муахахахаха.....ти впрочем не зарева ли редом с Алкарасчо? Муахахахахахаха.....

Спонсорирани публикации