Владимир Вълев: Очаквам атрактивни мачове на SENSHI 22

Един треньор трябва да мине през състезателната си кариера, каза той
5 юли 2024 13:45, Анисия Иванова
1

Трима българи продължават към полуфиналите на Световната купа KWU SENSHI за аматьори. Те ще започнат в 12:30 часа в Камчия, а победителите от тях ще видим тази събота на голямата бойна сцена – SENSHI 22, където ще се разиграят финалите на турнира.

Срещаме ви с един от най-известните български кикбоксьори, когото много добре познавате и който само преди 3 месеца направи истински фурор на SENSHI със своя бенефисен мач - Владимир Вълев - Питбула. През април Владо сложи ръкавиците за последен път, след което официално слезе от арената, за да се фокусира върху треньорската кариера.

"В треньорската професия е по-трудно, защото има моменти, в които не мога да направя нищо отвън и това ми пречи, натоварва ме повече. Опитвам се, старая се, но емоциите ми понякога взимат връх", каза Вълев за "България сутрин".

Въпреки това, според него един треньор трябва задължително да е преминал през състезателната си кариера, за да преживее нещата, на които се опитва да обучи своите състезатели. На арената на SENSHI 22 ще се появят и Атанас Божилов и Едуард Алексанян, който пък заяви в ефира на Bulgaria ON AIR преди дни, че иска този път да постигне победа чрез нокаут.

"Имах възможност да наблюдавам Едуард в самата подготовка. Добре подготвен е. Той е мистър екшън. Не мога да кажа дали ще победи с нокаут, Едуард може да го направи. Важното е, че мачът със сигурност ще бъде атрактивен", заяви Питбула.

А това, което иска да предаде на своите ученици, е вярата, постоянството и силата да се борят за своите мечти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: SENSHIBulgaria ON AIRSENSHI 22
Още от Спорт
Гледайте на живо Световна купа KWU SENSHI за аматьори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации