Брендо напълно осъзнавал какво прави, охранителят в затвора остана потресен

Не е такъв редът, каза му той, след като Банев цъфна пред него
Обновена: 24 юни 2024 19:05 | 24 юни 2024 14:04, Нели Христова
116
Брендо напълно осъзнавал какво прави, охранителят в затвора остана потресен
Снимка: YouTube/Флагман

Видео разпространено в социалните мрежи показва как Евелин Банев-Брендо отива пред Софийския затвор заедно с адвоката си. На въпрос, зададен от "Флагман" дали осъзнава какво прави, Брендо отговаря: Разбира се.

"Господин Банев се явява за изтърпяване на наложеното му наказание и влязла в сила присъда", обяснява адвокатът му.

След това двамата се отправят към вратата на затвора. Там адвокатът обяснява на надзирателя, че клиентът му е тук за излежаване на наложена присъда. Надзирателят обаче не е подготвен. Той обяснява, че редът не е такъв и се оттегля, вероятно за да се обади на съответните власти. През това време Брендо спокойно изчаква какво решение ще вземе той.

Евелин Банев-Брендо се предаде сам днес в 7:30 ч. Той бе обявен за международно издирване още през 2018 г.

Брендо има три присъди в три държави. Първо го наказаха с 10 г. в Румъния за трафик на кокаин. След това Италия го осъди на 20 г. за трафик на дрога от Южна Америка към Европа по делото "Кокаинови крале". Накрая влезе в сила и присъдата му от 6 г. за пране на пари от наркотрафик в България. Делото започна първо от всички - през 2007 г., но приключи последно. Затова Брендо беше върнат у нас, но избяга, след като Върховният касационен съд се произнесе окончателно.

След 5 г. в неизвестност го задържаха в Украйна - месеци преди избухването на войната с Русия. Разследваха го за фалшиви документи и нарколаборатория в къща до Киев, но той отново се измъкна. Оказа се, че е станал украински гражданин, а такива не се предават заради присъди в други държави.

Брендо е една от най-мистериозните фигури в престъпния свят у нас. Успява да се издигне до най-високите нива в трафика на кокаин от Америка към Европа. Контактува с хора от високите нива в организираната престъпност, включително клана Ндрангета в Италия.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от Миш-маш
Евро Камп 2024 се завръща в сърцето на София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
7
 
! Отговори
А бе преди 6 дни
Христова, Ндрангета не е клан, а наименованието на организацията! В нея членуват около доста над сто клана!
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Той се избръснал и лъснал гола глава директно да влиза на сигурно, охранителят мисли, че е скрита камера. Хахахахаха Като видял охранителят камери, мамери, кво ли си вика: "Тея тука ще ме правят на врабче" Хахахаха Гледа и не вярва на ушите си.
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хахаха е това вече е голям майтап, фирмите на Ивелин Михайлов били на Брендо и се бил предал затова, пич нямам думи, направо изкърти всичко
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Дедо Брендо
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
трябваше да го върне надзирателя или да му каже да мине утре, за да е пълен цирка. Редът не бил такъв - типичен български държавен хрантутник.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Личните документи на Брендо са с изтекъл срок. Но Брендо има украинско гражданство. Законът в Украйна не предоставя експулсиране на осъдени.Украйна нямаше да го върне. Явно има нещо странно с появата му пред затвора. Конспираторите пишат, че се е предал точно в деня на консултациите за правителство. Свързват мистериозната му поява с Ивелин от Възраждане. Фирмите всъщност били на Брендо и след запорирането им се предал. Но това е, за да манипулират хората. Нещо друго има в тази мистерия.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тоя как си влезна така и ще си излезе
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Много е състарен, какво се случва Брендо?
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
35 демокрация , няма държава, няма закони, скоро няма да има и България
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този от години пишат, че е в България. Пристигнал с украинските бежанци в калъбалъка. Нали му взеха златния телефон с образа на Путин в Украйна? Брендо има украинско гражданство. Сигурно е получил призовка за мобилизация. За това влиза в затвора. Зеленски търси 500 000 войника от 18 до 60 г. Не му се отива на фронта. По-сигурно е в затвора.
34
0
 
15
 
! Отговори
Видяхте ли преди 6 дни
Откак ходим на избори всички издирвани взеха да се предават и връщат в бьлгарияА някакви ни убеждаваха , че не било добре за бьлгария да е все на избори
33
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
това не е държава , а разграден двор
32
0
 
33
 
! Отговори
велика държава преди 6 дни
престъпници с присъди влизат и излизат когати си искат ксато в общ тоалетна на гарата
31
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Всичко е много нагласено. Шоу за пред народа. Журналиста откъде знае, че точно в този ден и час пред затвора ще срещне Брендо?
30
0
 
18
 
! Отговори
Хаха ха преди 6 дни
Еми потресен е , че се предава пьк те не го искат в затвора
29
0
 
19
 
! Отговори
цецо мустака преди 6 дни
6 г е по добре от 20 в италия или 10 в румъния или на фронта в украйна.след 2 е навън , ще поиграе малко тенис на маса после ще го боли лумбагото и оп юисто нов променен гражданин с чисто минало и мен ме чакайте скоро с мойте 4-5 млрд ваши пари
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
От какво е потресен? От миризмата ли?
27
0
 
12
 
! Отговори
Факт преди 6 дни
Нещата откак ходим на избори се подобриха - до преди -3 г никой не споменаваше - джуджета , пудели , кеш - може да има бьдеще и в нашата правораздавателна система
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В нета пишат, че след Трактора следващия баща на сглобката е Брендо. Но по-вероятно е да се скрие в затвора. Може да има сделка с Кьошеви.
25
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 дни
И в затвора няма ред ...