Роналдо с уникален рекорд - 1 млрд. фенове в социалките

Написахме история, похвали се португалската суперзвезда
Обновена: 13 сеп 2024 10:59 | 13 сеп 2024 10:57, Петър Бойчев
12
Роналдо с уникален рекорд - 1 млрд. фенове в социалките
Снимка Фейсбук

Кристиано Роналдо скоро вкара 901-ия си гол в кариерата за Португалия, а сега мина границата от един милиард последователи в социалните мрежи.

Това стана само няколко седмици, след като пусна свой канал в YouTube и надхвърли 50 милиона абонати за една седмица - от 21 август до 12 септември. Роналдо има 639 милиона последователи в Instagram, 170 милиона във Facebook и 113 милиона в X, а цифрата до милиард се попълва от последователи в китайски платформи.

Кристиано отправи мощно послание към своите фенове по повод своя рекорд: "Написахме история — 1 МИЛИАРД последователи! Това не е просто число - то е доказателство за нашата споделена страст, отдаденост и любов към играта и много повече.

От улиците на Мадейра до най-големите сцени по света, винаги съм играл за семейството си и за вас, а сега 1 милиард сме заедно. Вие сте с мен на всяка стъпка от пътя, през всички възходи и падения. Това пътуване е нашето пътуване и заедно показахме, че няма ограничения за това, което можем да постигнем.

Благодаря ви, че повярвахте в мен, за подкрепата и че бяхте част от живота ми. Най-доброто тепърва предстои и ние ще продължим да разширяваме границите, да печелим и да творим история заедно", написа Роналдо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: феновероналдо1 милиард
Още от Снимка на деня
Времето днес: На Запад ще вали и трещи, на Изток - слънце
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
ЖоретУ преди 4 дни
няам ни фейсбуг, ни хинстаграм, ни миТЮб, ни хкекс, камо ли китайски социалки, ни мойш мъ купи тъй лесну Руналдооо
11
1
 
7
 
! Отговори
Роналдо преди 4 дни
Фалшив човек с фалшиви последователи, фалшиво семейство, фалшиви ценности. Човек с бляскава външност, но без никакво съдържание. Съвършено олицетворение на времето, в което живеем.
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не използвам социални мрежи
9
1
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 4 дни
Роналдо винаги е бил безобразно лансиран от медиите и със самочувствието, че е най-важния човек на света. Сравни го с Меси, който извън терена е скромен и семеен човек, и макар и много по-успешен от Роналдо, не се изживява като божество.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Харесвам футбола. Но чак толкова да се раздухва направо ми се повдига.Човек тичаш с къси *** по поляната го превърнаха в голяма работа. А стига бе. Какво да кажем за хората, които работят в спешна помощ? Какво да кажем за пекаря, който става в 2 през ноща за да може да имаме хляб.Какво да кажем за тираджийте, които спят по пътищата за да ни доставят нужните продукти?! Това са истинските герои!Тези хора ако спрат да функционират да видим дали Роналдо ще ви помогне.Хора спрете се бе.
7
1
 
3
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 4 дни
И аз съм дал лайк ама на жена му ... :D
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Момент да пусна лайк у к.енефа :)))
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Само не ми и ясно защо ги сумират последователите от отделните сайтове, като са едни и същи хора. Голям смях. Ако пуснат още 10 социални сайта, сигурно последователите му ще станат 10млрд., повече от населението на земята
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Поне половината са ботове, а не реални фенове.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Момент да пусна лайк :)))
2
6
 
4
 
! Отговори
IRL преди 4 дни
И зеленски с уникален рекорд! 1 милион укри погубени във войната!
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Милиони го мразят, милиарди го обичат. Великан е, скоро 1000 гола.