Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна

Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори
22 ное 2023 19:30, Александър Попов
512
Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин каза във видеообращение към лидерите от Г-20, че е нужно да се помисли как да се спре "трагедията" в Украйна и допълни, че Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори с Киев, предаде ТАСС.

Това е първото изказване пред ръководителите на 20-е страни с най-развити икономики в света, което руският държавен глава прави от началото на войната в Украйна. Той посочи, че някои лидери са заявили в речите си, че са шокирани от продължаващата "агресия" на Русия в  съседната ѝ страна. "Военните действия винаги са трагедия за конкретни хора, конкретни семейства и страни като цяло. И несъмнено ние трябва да помислим как да прекратим тази трагедия", подчерта Путин.  

Видеоконферентна среща на върха бе свикана от индийския премиер Нарендра Моди. Путин пропусна предишните заседания на Г-20 в Индия и Индонезия. Тогава Русия бе представлявана от външния министър Сергей Лавров. За последен път Путин присъства лично на среща на върха Г-20 през 2019 г. в японския град Осака, припомня Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
6
 
! Отговори
Рико преди 9 месеца
Нали уж беше умрел
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вчера ракета на Хаймърс попадна в бомбастичния концерт на руските окупатори в Донецк и изпрати цялата насъбрала се сатанинска орда на концерт при Кобзон!
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бах тая НАГЛОСТ от всякъде. Аз ги бутнах по стълбите надолу, ама е време да спрат да падат. Ичадие.
34
4
 
21
 
! Отговори
Страшно е преди 9 месеца
Да нападнеш 25 пъти по-малка държава каро територия и да те смачкат от бой! 20 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Флагманът по дъното да лази! Армия от пандизчии са събереш и тя да избяга. Да не можеш да излезеш от блатото,за да не те арестуват! Страшно е!
33
6
 
10
 
! Отговори
БабаВанга:ВсекиПлаща преди 9 месеца
На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника ! Баба Ванга : Всеки Плаща !
32
9
 
3
 
! Отговори
поминнък за тях е преди 9 месеца
Нимой така бе Путин , що ще чинят наща соросня , как ще раздават държавата и ще пунят гранчета в техните джеба .
31
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако не,то Русия бавно,но Сигурно ще " Изяде" Украйна! И като Човешки ресурс и като Територия! Мирните преговори ще спасят остатъка от Украйна!!! Зеленски така или иначе ще бъде свален! Въпроса е,какво се случва с Украйна за в бъдеще!!!
30
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво Вова! Ако сега пак откажат, налапай и другите 5 области!
29
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Путин ще сдаде властта след Третия Майдан, когато въоръжените до зъби украинци ще свалят бандеровците и Квартал 95 от Власт. Тогава и войната ще свърши, а изкупителната жертва я знаем всички - Володимир с марковите псевдо-военни дрешки.
28
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това Зависи само от САЩ! От оня " памперс" дето не знае къде се намира във всеки един момент! И кой е,и какво е длъжен да прави! Великите " мераци" Украинци да " дефилират" на " Червеният площад" като " Победители", няма как да се случи! Една държава като Русия ,която Произвежда ОРЪЖИЕ ден и нощ,няма как да бъде " Победена"! ЕС се надявам че го е Разбрал този Факт! САЩ също! Те го знаеха,но пак решиха да " пробват"! И Загубиха! Украйна я спасяват Мирни преговори с Русия! Ако не,Русия бавно но
27
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прибери си азиатските орди от Украйна и ще се прекрати.
26
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе безполезни, никому не нужни, диванни форумни уркофили, човека иска мир, а вие що лаете бе?!? Ако иска война пак ще лаете..... Ми то угода няма за вас! Махайте се от България гнило семе!!!!
25
6
 
6
 
! Отговори
Германец преди 9 месеца
"Има разлика между молене и предлагане" -- Когатo мaйкa ти ми се предлага да и обера паяжината, си е баш молене. И с путинака подобно положението :)
24
14
 
5
 
! Отговори
Безимен. преди 9 месеца
Я ми посочете кога Зеленски е искал мирни преговори? Тоз талант за няколко години намали населението на държавата си на полвина и запасите на НАТО напълно.
23
3
 
5
 
! Отговори
. преди 9 месеца
Путин нали още преди година и половина на няколко пъти умря. Сега от отвъдното ли прави конферентна връзка? Нищо не казват разбирачите. Не казват и за доведената болест, и за CBDC проекта - защо и в Русия и в демокартична Европа всичко върви по план абсолютно идентично. Има нещо гнило зад Дания. :)
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аха,първо помислиха и решиха как да запалят военната операция, сега да помислят как да я спрат, е време е, достатъчно жертви и разруха се причиниха. Сега ще са първи миротворци. Комунизмът е лошо нещо, не бива да се допуска никъде по света.
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз ви казахче запада търси начин как да замрази конфликта и да го изкара като победа на информационния фронт путин е готов на такъв компромис при определени условия
20
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе безполезни, никому не нужни, диванни форумни уркофили, човека иска мир, а вие що лаете бе?!? Ако иска война пак ще лаете..... Ми то угода мама за вас! Махайте се от България гнило семе!!!!
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рептилът Вова се насмукал с християнска кръв и се провикна на микрофона
18
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зеленски никога няма да допусне преговори. Краят на войната е край и за него. Ще се опита да го отложи колкото се може повече.