Руски Су-34 неволно пусна боеприпас над руски град, последва взрив

Две жени са ранени в Белгород, намиращ се близо до границата с Украйна
21 апр 2023 07:00, Елка Василева
202
Руски Су-34 неволно пусна боеприпас над руски град, последва взрив
Снимка: архив, БГНЕС

Руски военен самолет късно вчера неволно пусна боеприпас над руския град Белгород, който се намира близо до границата с Украйна, като при инцидента се стигна до експлозия и щети по сгради в Белгород, предаде Ройтерс, като се позова на руското министерство на отбраната.

Още по темата
Местните власти съобщиха за голяма експлозия в Белгород. Губернаторът на Белгородска област заяви, че са ранени две жени.

"При прелитането на самолет "Сухой Су-34" над град Белгород неволно е пуснат авиационен боеприпас", се казва в изявление на руското министерство на отбраната. Ведомството не уточнява какъв е боеприпасът.

Су-34 е свръхзвуков изтребител бомбардировач.

Според министерството са повредени няколко сгради и във връзка със случая е започнато разследване.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви в "Телеграм", че вследствие на падането на боеприпаса се е образувал кратер с диаметър 20 метра.

Повредени са четири автомобила и четири жилищни сгради, съобщи още той.
(БТА, Божидар Захариев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
4
 
4
 
! Отговори
Русия е слаба военно преди 1 година
Те се опитват да оборят безпаричието си ,че не ти трябват пари за свръх модерни оръжия като ги парираш със евтинии и със голяма бройка хора ! Отричат свръх модерната натовска армия като армия на изнежени *** във скъпи играчки която до сега не се била била срещу коравия руски солдат който бил роден за победител и назад не знаел--а горкия любител на водка знае на зад ами и отзад го трепят и наркотици знае и обратнит е им са бол ама какво да правят като няма мърдане !
123
13
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Тя ако Русия бе слаба военно, американците нямаше да си правят труда да носят в страната си откраднат Т90а, за да изучават активната му защита контакт 5 Защото Леопардите успяват само да го одраскат в момента, без да нанесат никакви щети.
122
17
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Мъск обяви за голям успех факта, че кораба му излетял на 40 кн и не се е взривил на площадката. Мдаааа,,,това като успехите и контраатаките на зеленски.Радваме се, че държим две улици в Артьомовск и 5-6 черни пътя.
121
9
 
7
 
! Отговори
Русия е слаба военно преди 1 година
Работят само върху ракети със далечен обсег -- толкова са им и парите 100% имат и други разработки ,но нямат пари да ги внедрят ! Надяват се като ядрена държава със огромен арсенал никой да не вдигне ръка срешу нея иначе много добре знаят че НАТО няма да ги дъвче ,а направо ще ги глътне ! а НА нато МУ ПРЕДСТОЙ ИЛИ Е НМЕРИЛ НАЧин да се справи със голямата бройка атом !А вие си се хилете -тоя раптор толкова струва ,ние така тоя леопард така .тоя апачи не струва ---струват ,струват и ще ви го докаж
120
4
 
0
 
! Отговори
Джапака преди 1 година
До Анонимен Ние помним Нагъзаки. Тия ракети ще полетят на Изток. Ако въобще, получим нещо повече от чертежи.
119
10
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Прави сте, Русия направи грешката да се зеиндустрилизира с идеята, че щом някой прави хубави автомобили като германци и японци, няма нужда да се наливат пари. Ние също така постъпихме и днес сме с почти нулева промишленост. Само че руснаците се усетиха при Путин и почнаха да оправят грешките си. Ние да му мислим с такива чеда на великото посолство и великия бивш унгарец.
118
3
 
3
 
! Отговори
Това е без да иска преди 1 година
А като започне да бие с тая лопата, какво мислите, че се случва с бандерофашагите? А с даскалите от натото? Не се бъзикайте с меката, че и Китай не може да ви снабди с памперси.
117
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 124 Япония вчера сключи сделка със САЩ за покупка на 50 хиперзвукови ракети с въздушно базиране. При това истински хиперзвукови ракети а не преправени на две на три Искандери обявени за хиперзвукова ракета. Що се отнася до Калибр това е най-големият руски провал, нито са достатъчно точни, нито могат да минат през добра ПВО.
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, изпуснал се, с водка така се случва!
115
2
 
5
 
! Отговори
Това им е нагласата преди 1 година
Видял е цял квартал небутнат стой и чака него и хайде една във средата да бутне колкото се може повече !
114
9
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Абе американците докато бомбеха Белград не бяха ли изтървали бомби върху наши къщи?Добре, че бомбите им бяха с изтекъл срок на годност, та не гръмнаха.Нерде Београд, нерде Перник, хаха. Да ти имам точноте боеприпаси.
113
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До славянин Прехвалената Булава от 18 опита няма един успешен. От Сармата който трябва да замени украинската Воевода от 3 опита до сега резултатът е три експлозии още на площадката за изстрелване.
112
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 123 И защо мислиш ,че Русия няма достижения.Я кажи защо, американците нямат още такива ракети като Кинжал и Калибър дето не могат изобщо да бъдат прихванати.
111
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До славянин Правиш ли разлика между частна инициатива и държавна? Кой руски олигарх ще вложи пари за космически полети? Няма да намериш такъв, защото каквото открадне руския олигарх го влага в недвижими имоти на запад или в супер скъпи яхти. Това е причината за руския регрес. Безсмислено е да чакаш от Русия каквито и да са достижения.
110
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая бомба не случайно е изпусната. Нали е само насочващ и тя се сработва като я освободиш пали се и се насочва по зададената траектория. Идеята е над града ако задейства ще има да се чудят кое и как удари жилищния блок в н.ти град в Украйна а той успешно ще се прибере. ДА но Господ не е сьгласен. Вероятно имал ангелче в зададената цел.
109
8
 
1
 
! Отговори
до 117 от славянин преди 1 година
За вас, ''хиперумните'' демократи, всичко е стока и всичко се купува и продава! Теб Илона може всеки ден да те купува и продава, но мен не може, аз не съм от вас!
108
7
 
2
 
! Отговори
до 117 от славянин преди 1 година
Аз не съм стока като вас, за да се продавам!
107
6
 
2
 
! Отговори
славянин преди 1 година
Щом на г.в.дарите ''най-хиперумният'' им космически кораб за полети до Луната и Марс без проблеми ''хиперумно'' се взривява след старта си, какво ли остава за не толкова ''хиперумните'' им кораби?
106
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До славянинМоже ли да си толкова просто човече. Тоя ако иска ще те купи и продаде колкото иска пъти , а ти ще си останеш така измислен Р-у-с-к-и клоун какъвто си в момента.
105
7
 
0
 
! Отговори
до 114 от славянин преди 1 година
А аз виждам, че твоят разпран многополов з.дн.к e напълно задоволен!