Руски Су-34 неволно пусна боеприпас над руски град, последва взрив

Две жени са ранени в Белгород, намиращ се близо до границата с Украйна
21 апр 2023 07:00, Елка Василева
202
Руски Су-34 неволно пусна боеприпас над руски град, последва взрив
Снимка: архив, БГНЕС

Руски военен самолет късно вчера неволно пусна боеприпас над руския град Белгород, който се намира близо до границата с Украйна, като при инцидента се стигна до експлозия и щети по сгради в Белгород, предаде Ройтерс, като се позова на руското министерство на отбраната.

Още по темата
Местните власти съобщиха за голяма експлозия в Белгород. Губернаторът на Белгородска област заяви, че са ранени две жени.

"При прелитането на самолет "Сухой Су-34" над град Белгород неволно е пуснат авиационен боеприпас", се казва в изявление на руското министерство на отбраната. Ведомството не уточнява какъв е боеприпасът.

Су-34 е свръхзвуков изтребител бомбардировач.

Според министерството са повредени няколко сгради и във връзка със случая е започнато разследване.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви в "Телеграм", че вследствие на падането на боеприпаса се е образувал кратер с диаметър 20 метра.

Повредени са четири автомобила и четири жилищни сгради, съобщи още той.
(БТА, Божидар Захариев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
3
 
14
 
! Отговори
Ама преди 1 година
Не бее, това са били холивудски актьори !
143
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин подкара и руснаците с огън и жупел.
142
9
 
12
 
! Отговори
на Бирлин преди 1 година
Щом американците бомбиха Белград, то и руснаците могат да бомбят Белгород.
141
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В направление Луганск въоръжените сили на Руската федерация отново настъпиха в Серебрянската гора от Шипиловка. С подкрепата на артилерия те атакуваха района на Торской, Тернов и Невски. Тук без успех. На север те успяха да изтласкат фашистката гмеж близо до Синковка.
140
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В района на Угледар руските войски предприемат наземна атака на югозападните подстъпи към града.ВС на РФ обстрелваха Болшая Новоселка, Пречистовка и Новоукраинка. Малко неразбираемо от The Washington Post, позовавайки се на "изтичане на информация" в Пентагона: украинското разузнаване е подготвяло нападение срещу руските войски в Сирия. как? За какво? Защо американският вестник пише за това? Очевидно това е някакъв вид информационен натиск върху Зеленски.
139
7
 
11
 
! Отговори
2 преди 1 година
И тук виждаме може би най-високите загуби на ВСУ, съобщавани някога. Ако говорим за броя както на убитите, така и на тежко ранените, изглежда доста правдоподобно, но само мъртвите - по-скоро преувеличение.
138
11
 
17
 
! Отговори
1 преди 1 година
Племенникът на Джон Ф. Кенеди, адвокатът и политик Робърт Кенеди младши, каза в интервю за Fox News: "Украйна се превърна в пешка, в прокси война между Русия и САЩ. Твърденията на Вашингтон, че Киев е способен да победи, не отговарят на истината. От украинска страна са убити 14 000 цивилни и 300 000 военни. Руснаците умират 7-8 пъти по-малко. Украинците няма да оцелеят. Всичко, което ни се говори за този конфликт, е лъжа!" Не е лош сюжет от предизборната кампания срещу демократите.
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 145 Точно така е и всички ти повярваха нали.
136
9
 
18
 
! Отговори
2 преди 1 година
На запад от района на елеватора, гмежта на киевския режим се опита да извърши няколко ответни атаки, но безуспешно. В северните покрайнини бойците на ЧВК "Вагнер" се движат напред в широк фронт по улиците Леваневского, Оборона и Победа. Западно от жп гарата се водят ожесточени битки за голяма гаражна кооперация.
135
9
 
19
 
! Отговори
1 преди 1 година
Бахмут и околностите. В най-горещата точка на СВО в момента Бахмут, продължават активните бойни действия. В северозападната част на Бахмут вагнеристите извършиха успешно нападение срещу позициите на фашистката гмеж и заеха няколко укрепени позиции на магистралата Хромово-Часов Яр. В самия Бахмут в центъра, "музикантите" изчистиха сградата и територията на хотел Транзит, а оцелелялата гмеж беше изтласкана от железопътната линия.
134
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донецко направление, Маринка. ВС на РФ поставиха в полуобкръжение пожарната част в западните покрайнини на проспект Дружби в Маринка. Предстои почистване на прилежащата територия от фашистка гмеж. Това показва, че през последните седмици има напредък в този труден район, който между другото се намира много близо до Донецк, също като Авдиевка.Направление Запорожие. Фашистката гмеж укрепва своите отбранителни линии на фронтовата линия, както и провеждат разузнаване. Най-вероятната посока на украинското контранастъпление ще бъде точно тук.
133
6
 
8
 
! Отговори
do 143 Русия е слаба преди 1 година
Т.нар. Спецназ и ВДВ (въздушно-десантни войски) на Русия бяха първите, който дадоха фира във войната. Тях ги ликвидираха още в началото на войната заедно с главорезите на Кадиров. Изгоряха покрай чукчите, дето крадяха тоалетните чинии и изнасилваха децата и жените и генералите. Сега в мелачката са могилизираните.
132
2
 
9
 
! Отговори
Пут Кин преди 1 година
Тука пише масово някакъв платен копейкофил рашист Бай Дрън, който от сутринта е на тежки дроги. Момченце, ходи се прегледай.
131
1
 
8
 
! Отговори
Русия е слаба военно преди 1 година
Гледам във тубата едни клипове за руските червени барети търчат напъват се момчетата искат да са здрави и корави като ,,РАМБО а не като СЕРЪОЖА . Кумирите на руснаците са американски актьори и вие сега искате да се бият срещу Чък Норис и Рамбо ! Преди 2-3 дена по ,Наше кино ,, даваха как Рамбо кърти едни руски барети във Виетнам !
130
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците са започнали да стрелят и по собствените си градове. Тренират си мерника.
129
6
 
11
 
! Отговори
Русия е слаба военно преди 1 година
Щатите взели танк т-90 да го разучат -- а руснаците като видят абрамса вътре и им става ясно ,че никога няма да могат да го задвижат ! Като е толкова ербап Путин да предизвика нато на една сухопътна битка нали и без това нато се биело -бие се друг път ! Лошото на Путин и Медведев е че постояно плашат със ядрен удар и са ги взели на сериозно Нато без да говори предвижва самолети и всякаква модерна техника към границите на Русия от всички страни -това е отговорана руската заплаха .балами няма !
128
4
 
10
 
! Отговори
до 131 Бай Дрън преди 1 година
Неграмотен си, затова няма как да работиш в някоя от фирмите в България които се занимават с високи технологии и разработка. За щастие не всички са като теб, но ти няма как да го знаеш. В пофлед инфо и подобните пропагандни пацрали не го пишат това.
127
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 136 Пълни глупости пишеш руснаците са наполовина по-малко от украинците и въпреки,че украинците ги обучаваха от НАТО и ги въоръжават единствените им "успехи" са да накарат руснаците да се оттеглят в отбрана на укрепена отбранителна линия,когато бяха и над три пъти по-малко.
126
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е било неволно. Страх ги е че над Украйна ще ги свалят, а не върви да се връщат с пълен боекомплект. Та по навик - дум по най-близкия до границата град.
125
3
 
5
 
! Отговори
todor преди 1 година
Сутринта казаха ,че бомбите са били изсипани и са загинали 25 човека,а тези пишат за 2-*** ранени....нещо взеха и ледците да се объркват...дано не ги изсипят на Червения площад та шоуто ще е голямо......