Джъстин Бийбър - сексимвол или гамен?

Само през миналата година има повече издънки, отколкото песни
27 яну 2014 14:31, Александър Попов
34
Джъстин Бийбър - сексимвол или гамен?
Снимка: Reuters

Канадският певец Джъстин Бийбър бе смятан за златното момче на поп сцената. Беше, а и продължава да е идол на милиони тийнеджъри, но дали по негово желание, или просто заради неподходяща среда етикетът му вече е "лошото момче".

Само преди дни той бе арестуван от властите в Маями бийч за това, че е участвал в гонка и е шофирал в нетрезво състояние. Срещу него е повдигнато обвинение за оказване на съпротива при ареста. Певецът е признал, че е употребил алкохол и лекарства по предписание, пушил е и марихуана. 19-годишният Бийбър прибави още едно провиненине към немалкия списък, като освен това е шофирал с книжка с изтекъл срок.

Повдигнато му е обвинение и то само дни, след като срещу него тръгна и разследване по обвинение, че при пререкание със свой съсед в Лос Анджелис е замервал къщата му с яйца.

Ето и няколко факта за Бийбър, които го изстреляха на върха, както и гаменските му прояви.

Декември, 2009 година. Представя песента на Стиви Уондър Someday at Christmas в Белия дом пред Барак и Мишел Обама.

Януари, 2010 година. Песента Baby от дебютния му албум My World 2.0 се превръща в хит в световните класации. Албумът му пък оглавява американската класация Billboard 200 и го превръща в най-младия солов певец на върха след Стиви Уондър от 1963 година.

Юли, 2010 година. Детронира Лейди Гага в класацията за най-търсена звезда в интернет.

Декември, 2010 година. Започва връзка с Дисни звездата Селена Гомес, която продължава две години.

Февруари, 2011 година. Появява се неговият биографичен филм Never Say Never, който само в първия ден на появата си отчита продажби за 12,4 милиона долара.

Юни, 2011 година. Класиран е на второ място в класацията на Forbes за най-богати звезди под 30 години, след като в рамките на година попълва сметките си с 53 милиона долара.

Март, 2012 година. Сингълът Boyfriend дебютира под номер две в американската Billboard Hot 100, от него са продадени 521 000 дигитални копия за седмица - второто най-добро постижение за дебютна песен.

Септември, 2012 година. Повръща на сцената по време на концерт в Аризона, като според Бийбър се дължи на изпито мляко преди инцидента.

Март, 2013 година. Джъстин Бийбър припадна по време на концерта си в Лондон. Според говорител на тийн звездата Бийбър е имал недостиг на кислород.

Март, 2013 година. Освиркан е в лондонската зала O2 Arena, след като е накарал феновете да го чакат два часа след обявения.

Март, 2013 година.
"Вкисват" 19-ия му рожден ден, след като не е допуснат да пие в лондонски бар.

Март, 2013 година. Бийбър напада фотограф в Лондон.

Март, 2013 година. Съсед се оплаква, че Бийбър го е наплюл и заплашил с убийство.

Април, 2013 година. Бийбър е задържан на летището в Мюнхен заради нередовни документи на маймунката Мали.

Април, 2013 година. Изхвърлен е от нощен клуб в Австралия, след като се закачал с момичета и счупил телефон.

Април, 2013 година. Посещава музея на Ане Франк в Амстердам. Той е посветен на 15-годишното момиче от еврейски произход, укривало се в холандската столица в продължение на две години след началото на Втората световна война. Тя е заловена и откарана в концлагер, където и загива. Дневникът й обаче бива намерен по-късно, като разказаната трагична история в него завладява света след края на войната и невръстното момиченце се превръща в една от най-известните жертви на преследването на евреите през войната. "Съобразителният" Бийбър побаче разбуни духовете като написа в книгата за гости. "Беше наистина вдъхновяващо да дойда тук. Ане е била страхотно момиче. Надявам се, че тя щеше да бъде моя фенка".

Април, 2013 година. Отменя концерт в Оман, след като местните власти смятат, че сценичното му поведение е в разрез с ислямските закони.

Април, 2013 година. Дядото на Джъстин дава интервю, от което става ясно, че любовта му към роднините се ограничава до майка му Пати Малет. 61-годишният дядо на тийнидола тъне в мизерия, докато известният му внук обикаля света и печели милиони. Джордж Бийбър е получил от внука си само един телевизор.

Юни, 2013 година. Сайтът TMZ пуска аудио, на което е записан скандал между Бийбър и фотограф. Певецът е взел картата памет и се смее на постъпката си.

Юли, 2013 година. Бийбър е заснет да уринира в кофа с парцал на излизане от нюйоркски клуб.

Октомври, 2013 година. Изпълнителят е отведен от гардове на Китайската стена, Бийбър се "похвали" със снимка в Instagram.

Ноември, 2013 година. Джъстин е заловен с приятел в бардак в Рио де Жанейро, където са прекарали над 3 часа. Двамата си тръгнали оттам с непознати жени.

Ноември, 2013 година. Отново се забърква в скандал, след като охраната му напада фотографи в Рио.

Декември, 2013 година. Джъстин Бийбър заплашва, че ще се оттегли от сцената.

Януари, 2014 година. Разследван е от полицията, след като негов съсед се оплаква, че е замерян с яйца. Скандалът се разраства, след като униформени правят обиск в дома да видят дали има яйца, а се натъкват на дрога. Арестуван е неговият приятел - рапърът Лил За.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
oh boje ya vsichki zadrijte hamavite si komentari za sebe si................
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До prostakДобре си се кръстил "***"... Мнението ти е също просташко, дай като има пари да си прави каквото иска и да напада който си поиска! Просто не се е заял с някой откачен, че да му извие за една секунда врата.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До damataЯвно оная работа му е само да пикае по кофите :D
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не сте задали правилен въпрос. В случая трябва да се пита Активен или пасивен?
24
3
 
6
 
! Отговори
damata преди 10 години
Тоя хърльо да е секссимвол? Ха-ха смях в залата!Той знае ли въобще за какво му е оная работа?
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя е толкова зле, че даже за гамен няма акъл. Ами по-скоро е просто момченце видяло се с пари.
22
2
 
6
 
! Отговори
Питане преди 10 години
Какъв гамен може да е този пубер?Елате в Бургас и си преосмислете статията.
21
10
 
4
 
! Отговори
prostak преди 10 години
момчето заработи 20-30 милиона вече па вие всички дето коментирате тука и във всички сайтове български общия ви доход в следващите 20 години няма да надхвърли това което е спечелило момчето досега простаци такива
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимен 12 затвори си плювалника "моля":-)
19
3
 
2
 
! Отговори
Who Cares преди 10 години
Джъстин Бийбър - сексимвол или гамен? ***Ne, prosto ***... koito iska da byde i Stalone, Schwarzenegger, Cruse ednovremenno.
18
3
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 10 години
С тази грамотност, която имаш, сам се спъваш и си реален кандидат за мияч на чинии.
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимните 12;13 Явно не разбирате че хора като вас наистина не са за този свят.Хора като вас са готови да спъват и да унижават хора който са мн над тях но тези хора не се дават никак лесно и винаги успяват и накрая хората като вас (12;13) се капсолират от всичко и всеки.Така че поне J.B. е постигнал нещо в живота си а вие сигорно незнаете какво искате от живота?....Така че следващия път ако "обичате" задръще БЕЗМИСЛЕНИТЕ си коментари за СЕБЕ СИИИИИ.
16
4
 
8
 
! Отговори
Нормален преди 10 години
Това не е момче това е скрит гей !!
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джъстин Бийбър- гей или травестит?
14
5
 
17
 
! Отговори
vlady преди 10 години
Господи прибери този *** заедно с гаргата и всички измислени певачки и ни върни Chuck Schuldiner, Peter Steele, Quorton.
13
3
 
7
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
Не! Той е ***!
12
4
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
"за да не ядосвате и други хора като мен "Не се дефинирай като човек (един от хората) pls.Такъв като теб гледащ само чуждото е жалък и няма самоличност.Не ми се сърди, но обикновнно хора като теб искат да видят "суровата истина".Аз ти я написах.И може би както други от твоя вид би искал да те върна в твоята "реалност", където егото ти значи нещо. Където егото ти е равно на авторитет.Иская истината, а после бягаш от нея. - ФАКТ.
11
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
До Анонимен (11)Тъй като мога да говоря само от мое име няма да генерализирам. На Бийбърчо не му завиждам нито за живота нито за парите. Лекенцето вече сам се проваля а престане ли да е дойна крава за лейбълите много бързо ще се окаже в дълг вместо милионер. Моето мерило за респект е колко ти е акъла, колко са ти маниерите и колко пълна ти е душата. По тези параграфи Бийбър се нарежда малко преди края на опашката от 14-17 годишни, жадни за внимание, истерични фенки, че все пак има и по зле
10
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе вие всички който му завиждате и ви е страх да си признаете че бихте искали да имате неговия живот не дрънкайте напълно измислени глупости за да не ядосвате и други хора като мен защото не той е проблемният а хора като ВАС така че си задайте въпроса кой е успелият в живота ТОЙ или аз
9
4
 
16
 
! Отговори
Владо Кузов преди 10 години
Джъстин Бимбърлейк, яж ми *** от Симитли!