Ева: Спрете да се гаврите с Гого!

Съпругата на починалия певец срещу обявен "концерт" в негова памет
Обновена: 17 яну 2014 08:53 | 17 яну 2014 08:52, Александър Попов
24
Ева: Спрете да се гаврите с Гого!
Павел Станчев. Снимка: Булфото, архив

Съпругата на починалия певец от "Фамилия Тоника" Георги Найденов - Ева, призова да не се гаврят с паметта на Гого. Повод за това стана информация за предстоящ концерт в столичен клуб, на който групата щяла да изпълни последното му желание - да бъдат на една сцена заедно.  

"Уважаеми българи, в дните на непосилна мъка по загубата на непрежалимия ни Гого се оказа, че има хора, които нямат нито срам, нито страх дори пред лицето на смъртта! Хора (не знаем дали въобще можем да ги наречем така), които не се спряха пред нищо и извършиха светотатство и гавра с паметта на човек, когото изпратихме само преди дни, измисляйки и огласявайки безочливо една лъжа!

Още по темата
"Близки до певеца разкриват, че именно това е била предсмъртната воля на изпълнителя – да види колегите си от Фамилия Тоника отново заедно на една сцена". Да влагаш измислени думи в устата на един човек, още топъл в гроба, е кощунство! Кой реши да организира концерти за него? Да кани изпълнители?! Да парадира с някакви песни?! Кой е, или кои са тези изверги, които веднага след смъртта му започнаха да мислят за композиране, сценични и медийни изяви?

Уведомяваме ви, че предсмъртното желание на Гого е достояние единствено на съпругата му Ева Найденова и неговия син Димитър Найденов! И то няма нищо общо с тиражираното! Дали ще има концерт в негова памет и чест, кога и къде ще бъде той, кои ще участват в него – това ще реши единствено неговото семейство и "Фамилия Тоника"! Нека Бог да съди всички, които не се посвениха да се изгаврят с паметта на любимия ни човек броени дни след кончината му", написа в обръщение Ева.

Гого от "Тоника" почина на 10 януари. От няколко години 64-годишният музикант се бореше с тежко заболяване, като състоянието му се влоши преди година и половина заради погрешно поставена диагноза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За умрял или хубаво или нищо!Казано на *** Български език!Не се гневете на елементите които не знаят това, ясно е къде се намират в хранителната верига те!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже мой, о, Боже мили,уж във рай сме се родили.Боже мой, о, Боже мили,а защо не сме щастливи?Боже мой, о, Боже мили,кой можа да ни накаже?Боже мой, о, Боже мили,пътя кой ще ни покаже?От песен на *** и Гого. Без коментар! Думите говорят достатъчно.
18
3
 
9
 
! Отговори
ФАС ОТ БУРГАС преди 10 години
Простотията ходи по хората.Аман от прости мозъци,но явно това остана в България.
17
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая *** изпя десет песни и се мисли за господ
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО Е ГАДНО И ЦИНИЧНО В ДЕНЯ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЧОВЕКА ДА ГО ДАВАТ ЦЯЛ ДЕН ПО ТВ И ТО ДА ПЕЕ.ПО ДОБРЕ Е ОТ УВАЖЕНИЕ ДА СЕ ИЗЧАКА ПОНЕ НЯКОЛКО ДНИ.
15
37
 
14
 
! Отговори
аааа преди 10 години
Тая пък не спря да си прави реклама дори и със смърта на Гого. Аман от алчност за слава бе!
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много мразя днешните медии, които само търсят сензации. Оставете хората на мира! Оставете всеки да си живее живота. Стига вече жълти сензации.
13
19
 
9
 
! Отговори
фен преди 10 години
И какво лошо има да го почетат подоба995ващо хората !? Или тази госпожа вече се е помислила за нещо ??
12
2
 
15
 
! Отговори
Спекулация преди 10 години
Нещата написани в статията не са истина. Този концерт е организиран преди да се случи това нещастие. Лично *** е потвърдила провеждането да концерта след злощастната случка!!!
11
1
 
12
 
! Отговори
1234 преди 10 години
А защо не поправите погрешно написаното име под снимката?
10
4
 
18
 
! Отговори
Вярващ преди 10 години
Бог да те прости наборе,почивай в мир . Горе главата мила ***,за пореден път видяхме ,че простотията нашенска е безгранична. Още на 11 .01 чух по една от телевизиите да звучат песни на "тоника" изключих го веднага и няколко минути не можех да проумея. Толкова ли много езпростяхме боже. Та още не са минали 9 дни,а редното е след 40,да се коментират успехите .А поздравителен концрт във чест на..... слет една година. Прости им Господи и дано те разберат.
9
5
 
44
 
! Отговори
Идиоти преди 10 години
Има адски *** и безскруполни хора! Това се отнася както за организаторите на този "концерт", така и за някои коментиращи тук! Тези, които плюят по *** са адски прости с малки душици! Нека семейството на Гого се държи и да бъде силно, защото едва ли това ще е последната гавра с него!
8
10
 
6
 
! Отговори
ivo преди 10 години
poklon pred Gogo no 4esno kazano vsi4kite mediii pokazaha ogromno yvajenie kum Gogo za purvi put ne pisaha nikakvi glyposti taka 4e tova izqvlenie mi se vijda malko tupo
7
29
 
8
 
! Отговори
TooN преди 10 години
Тези организатори, не са ***, абсолютни *** са без капка морал и етика! Но нито й отива на възрастта, нито на социалното положение, нито на дългогодишния опит в сферата на културата на ***. Не бива човек да пада толкова ниско, да мили Бог да съди и да кълне публично даже НЕчовеците! Всеки долу-горе кадърен адвокат може да се си свърши перфектно работата в този казус.
6
1
 
25
 
! Отговори
k преди 10 години
Тая плеяда корбанжии,не се спират пред нищо ,понеже са нищо,не им обръщайте внимание, Гого е оставил много песни с които продължават да живеят много хора в България и по света,и ще си останат нищо ,каквото и да иэобретят,проста не са като него,не могат да се погаврят,малки са,напред реката тече напред не може обратно да тече,това е живота
5
3
 
84
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До tuzaryaТи нали се сещаш, че тоя концерт не е да почете паметта на музиканта, а за да може организаторът да завърти някой лев покрай *** му. Ако беше за първото - щеше да е обявен поне 6 месеца след смъртта. Колкото до феновете - те нямат дум в случая. На първо място сме хора, на второ - всичко друго.
4
60
 
26
 
! Отговори
tuzarya преди 10 години
Лека му пръст на Гого! Аз също много го уважавах като певец и човек! Не приемам някой, па макар и неговото семейство да го обсебват само за себе си! Той беше на всички нас! За това изявления като "Дали ще има концерт в негова памет и чест, кога и къде ще бъде той, кои ще участват в него това ще реши единствено неговото семейство и "Фамилия Тоника"!" не ги приемам!
3
6
 
67
 
! Отговори
Жана преди 10 години
Жалки *** журналисти с техните клюки!Да се гаврят с толкова личен и тежък момент за семейството!
2
3
 
59
 
! Отговори
еее преди 10 години
Наистина, кое ни направи такива!!! Много сме прости. И такива като тези ненормалници са сред нас. И не им личи, ужас!!! Как да се пазим от тях!?
1
6
 
77
 
! Отговори
нострадамус преди 10 години
Баба Ванга:Мале, мале, проклет народ сме!