НАСА скочи на Бионсе

Космическата агенция разкритикува песента й ХО
Обновена: 2 яну 2014 11:49 | 2 яну 2014 11:49, Александър Попов
7
НАСА скочи на Бионсе
Снимка: Reuters

НАСА разкритикува Бионсе за песента ХО, включен в излезлия на 13 декември 2013 визуален албум Beyonce. Космическата агенция била недоволна от факта, че в нея била използван част от пресконференцията, състояла се след аварията на совалката "Чалънджър" през 1986 година, при която загинаха 7 човека.

Катастрофата е важна част от нашата история. Трагедията ни напомня, че космическите изследвания са рисковано дело, което не трябва да се принизява, заяви прессекретарят на НАСА Лорън Уорли.

Агенцията излезе с изявление, след като срещу клипа на Бионсе възнегодуваха членове от семействата на загиналите астронавти. Вдовицата на капитана на екипажа Скоби Роджърс е категорична, че от трагедии като покушението срещу Кенеди, 11 септември или тази със совалката не трябва да се използват като ефекти в поп музиката.

По-рано Бионсе заяви, че е записала песента ХО с искреното намерение да подкрепи семействата на загиналите при катастрофата на "Чалънджър" и те никога да не бъдат забравени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 10 години
До АнонименМузиката не признава раса, цвят на кжата, образование, пол и т.н.При нея или можеш или неможеш!
3
3
 
8
 
! Отговори
Да, да преди 10 години
Възприятието на света за *** и *** е сходно, така че не се учудвайте...
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** и неграмотни стават ПОП икони у САЩ. Егати цирка. Цяла нация се възхищава на едни... *** то и ние станахме едни идоли на ПЛАНЕТА фолк... та свят да ти се завие.
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така става като се отпуснат пари и слава на ***...