Британската звезда Delilah с първи концерт у нас

Изявата й ще бъде на 10 декември в столицата
20 ное 2013 12:41, Александър Попов
0
Британската звезда Delilah с първи концерт у нас
Снимка: PR

Българската публика ще има възможност да види за първи път на живо една от най-популярните млади изпълнителки на Острова. Delilah ще гостува в Sofia Live Club на 10 декември, вторник. Началото на концерта е предвидено за 20:30 часа.

Палома Стокър, както е истинското й име, е родена в Париж, а в ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции, след загубата на доведения си баща, през 2002 г. написва първата си песен, с която привлича вниманието на лейбъла Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah, с което 23-годишната изпълнителка е известна и до днес.

През 2011 г. излиза сингълът Time, създаден съвместно с култовите Chase & Status, a видеото към песента има близо 10 милиона гледания в YouTube. Eсента на същата година излиза и самостоятелната ѝ песен Go. На 30 юли 2012 г. представя дебютния си албум From the Roots Up, който се изкачва на 5-то място в музикалните класации на Острова.

"Стилът ми е повлиян от множество изпълнители, като започнем с Buena Vista Social Club и стигнем до Portishead", споделя Delilah в свое интервю.

Билети за концерта на Delilah могат да бъдат закупени в мрежите на TicketPro, както и на място в клуба. Цената е 50 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари