Асен Василев призова: Борисов да излезе от храстите

Трябва да се приемат антикорупционните закони по ПВУ, посочи той
13 сеп 2024 10:17, Красимир Ангелов
154
Асен Василев призова: Борисов да излезе от храстите
Снимка: БГНЕС

Искам да призова ГЕРБ, в оставащите няколко дни на парламента, да се приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), заяви съпредседателят на ПП и и бивш финансов министър Асен Василев.

"Знаете, че там има три антикорупционни закона и е крайно време Бойко Борисов да спре да се крие по храстите", каза Василев и се обърна директно към лидера на ГЕРБ:

"Да излезе и да каже като мъж, че тези закони го притесняват, защото ако се приемат - ще ги хванат за корупция или да каже, че наистина са за европейско развитие на България и ще ги приемат, за да се отпушат парите за апаратите за болници, за бързите влакове, за допълнителните хеликоптери, които трябва да дойдат, за кабинетите в училищата", изброи Василев, цитиран от БГНЕС.

Той поиска това, за да може "най-накрая тези 12 милиарда, които България очаква от Европа да дойдат".

Според Василев ГЕРБ си сменят мнението три пъти на ден.

"Споразумение с тях, според мен не си струва хартията, на която е подписано. Трябват действия и аз съм сигурен, че и в ГЕРБ има хора, които искат тези пари да стигнат до българските граждани и тези хора не се страхуват от корупция", подчерта Василев. В заключение той отново се обърна към Борисов с думите "да спре да мота топката".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Общество
Запрянов: Помощта за Украйна е ясна и декларирана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 4 дни
Няма ГЕРБ ,има само Борисов ,който е превърнал и "партията си " т.е групировката в НС и народа си в заложник за собственото му оцеляване.На него ,ако му бъде поставена дилема - живота на внука му или неговия ,познайте ,какво ще избере?!В момента важно му е да се освободи от "обсебелия го феномен" и да назначи свой главен прокурор.
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя краде директно от бюджета ,то и Борисов пипаше пачки поне бяха изписани за пътища и магистрали
138
2
 
0
 
! Отговори
Трольо преди 4 дни
От Баце Оцеола Борисов, по-умен и по-успешен нема! Не гласувайте за да ни управлява още мнооооооооооооого дъъъъъъъъъългоооооооо!
137
0
 
0
 
! Отговори
Борисов преди 4 дни
Е в храстите ми е по-добре. Докато се ритат Пеевски и Доган, аз както правеше и бай Тошо се снишавам. Докато отмине бурята.
136
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
0лuгoфpeнume от ППДБ така и не разбраха, че без ГЕРБ и ББ, шеф на политическия живот в BG няма да са ПП, а Радев и nyдeлите му! Строй се, равнис, падни, легни, разтвори бузки!
135
3
 
5
 
! Отговори
Cyицидно ми е преди 4 дни
Кокора и КироЛенин са внедрени агенти в ППДБ, чието основно занимание е да свалят изборния им резултат и чрез поразяващата си уста, да правят всяко съуправление с ГЕРБ невъзможно. А без ГЕРБ, ППДБ са обречени на изолация, опозиция, безсмислие за съществуване и поснедващо изчезване! Да им имам и лидерите, скоростни ликвидатори - *** No.2 и 3 в панталони!
134
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Колкото да се крие Б Б. Ще свърши като Хонекер , а може и по лошо . Ще получи известие да напусне страната до срок . В противен случай след третото предупреждение ще изчезне физически .
133
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 134. Нито си ясен , нито си оригинален . Кой те знае , сигурно си от тия позиционирали се 9 999 до централния позиционен Бойко Борисов . На Центъра в Централната власт. И вие страх да не ви падне конструкцията върху главите. Само ще ти кажа , че времето ти изтича на теб и другите позиционни лакей. А Б Б ще свърши като Т Живков. .
132
3
 
5
 
! Отговори
Кокорчо към Баце преди 4 дни
Вожде, излез от храсталака иначе ще пусна БОЛОНКАТА....!
131
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя чушколапач май го е ударил хормона:))))))))))
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Асенка не иска да се крие и да прави тайни коалиции в манастири и хотели , резиденции ! Убиха Трактора който ги сглобяваше и сега голям рев . Напомням че още 2022 ра ППДБ правиха четки на ДПС в Могилино . Цветя, здрависвания по фалшив етикет американски . Защо пуснаха чак сега закон анти смяна пола ?Същите които одобриха по време на тяхното управление по фонд култура 93 248. 04 лева получена от фирмата Сингъл Степ ЕООД,за провеждане на тр//. анс бинго . Толкова са зле че сега го играят консервативни .ХАМЕЛЕОНИ !
129
0
 
3
 
! Отговори
ник преди 4 дни
Напъхаха ги тия закони в плана за Възстановяване и сега ни пари , ни закони ....*** работа
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Сенко бягайте бързо със Киро амфетата ,че скоро народната любов ще ви пребивава със камъни
127
2
 
11
 
! Отговори
АНОНИМ преди 4 дни
Само глупости и простотии говори дебелото момче. В началото даваше вид на умен.
126
3
 
10
 
! Отговори
Биляна преди 4 дни
Всичките променкаджии сте измамници ,а вие и Възраждане най- големите Какво ще променяте бе мошеници?!Какво?! Видяхме,съсипахте Българиа
125
2
 
8
 
! Отговори
НЕДОКЛАТЕНАТАася преди 4 дни
Е КАК СЕ СЕТИ 5 /ПЕТ/ ДЕНА ПРЕДИ ДА ПРИКЛЮЧИ НС ДА СЕ РАЗПЛАЧЕ ОПУЛЕННАТА АСЯ? ДЕВЕТ МЕСЕЦА ДЕНКОВ-САПУНЯ КВО ПРАВИ, ЩО НЕ ГО ПИТА НЕГО?
124
2
 
12
 
! Отговори
Ококорен амбреаж преди 4 дни
пуделите носят пачки
123
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя гей се прави на жена.Или иска да е жена или иска да бие жени.
122
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ШАЙКАТА ПАК ПИЩИ ОТ РОДОЛЮБИВИЯ АСЕН ВАСИЛЕВ
121
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Шарлатания върлува сред простокирието!