Депутати от Движението: Единство и заедност на ДПС под ръководството на Доган

Гласувалите срещу "Желязков" изпратиха отворено писмо до почетния председател
Обновена: 4 юли 2024 21:48 | 4 юли 2024 21:30, Анисия Иванова
146
Депутати от Движението: Единство и заедност на ДПС под ръководството на Доган
Снимка: БГНЕС

Депутатите от Движението за права и свободи, гласували "против" проектокабинета "Желязков", излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. В писмото се заявява, че те са за "единство и заедност" на ДПС под ръководството на Ахмед Доган.

Това потвърди Джейхан Ибрямов, който по-рано днес бе изключен от парламентарната група на Движението. Отвореното писмо е разпространено във Фейсбук групите в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган.

Още по темата

Пред БТА Ибрямов посочи, че писмото е автентично и е изпратено на почетния председател Ахмед Доган.

В обръщението си депутатите посочват, че те са изпълнили разпореждането на почетния председател да не подкрепят кабинета "Желязков" и заявяват, че в момента се извършва "манипулация и дезинформация към структурите на партията с шаблонни декларации, съдържащи несъстоятелни внушения". 

Под отвореното писмо стоят имената на 17 народни представители, начело с председателя Джевдет Чакъров, следван от Джейхан Ибрямов, Севим Али, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Анджей Джандев, Едис Даудов и др.

 

Сред имената не фигурират тези на изключените по-рано от парламентарната група на ДПС - Рамадан Аталай и Айсел Руфад, но фигурира името на депутата Ердуан Мехмед, който по-рано днес подаде декларация до деловодството на парламента, с която настоя вотът му да бъде зачетен като вот "против" проектокабинета "Желязков", и на Марио Рангелов, чието име не фигурираше в първоначално разпространената справка от пресцентъра на парламента с вота на депутатите при гласуването на проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

Парламентарната група на ДПС не гласува единно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Единство под ръководството на Прасето! Прасетата ще управляват хората! Един народ! Един Райх! Един Глиган! Квик Хайл Хитлер Хоген!
81
1
 
6
 
! Отговори
Тиквеников преди 2 месеца
Козак използва намагнитения Шопоар, за да разцепи ДПС. ... Тогава козарите ще го размагнитят. ... За това Шопара е най яростния евроатлантик и най-върлият птротивник на Русия. ... Интереса клати феса !
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама Гуци иска единство с Буци!
79
0
 
6
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 месеца
Не знам коя празна глава измисли тая *** несъществуваща дума заедност! Жалки неграмотници! Паяци!
78
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Живеем във времена, когато маските падат. Нищо вече не е така, както изглежда. Сменят се чиповете. Който оцелее. ДПС не са богопомазани, както и всички останали. Още повече, че ДПС спряха България в най-критичния момент, когато трябваше да излезе от хаоса, който сътвориха ПП,ДБ.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ахмед Доган е един скапан, деградирал агент на зровещата ДС. Пеевски е лъжец. Като Киро просто.
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС е нон-сенс, какви права, какви свободи? Та в тази партия са най-богатите дерибеи, а останалите гласуват под строй, без да мислят. Много от тях не знаят българки. Всички ние се борим за права и свободи, по-точно, изискваме ги. Борбите са в миналия век. Това име е неуместно и второ, партия на етническа основа не може а съществува. Долу, ДПС!
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дали не сте се обадила на Доган, когато е бил фиркан? Говори се, че постоянно си пийва уиски.
74
1
 
1
 
! Отговори
Буримечката преди 2 месеца
ЕХЕХЕЕЙ Айде Народе!Време е за ВЪЗТАНИЕ!!!!
73
0
 
5
 
! Отговори
TEAM SRETAN преди 2 месеца
Денят в който Пеевски и Доган бъдат обесени на площада пред разбеснялата се тълпа може да бъде определен като ден на национален празник на България!
72
2
 
4
 
! Отговори
TEAM SRETAN преди 2 месеца
Денят в който Сретан Йосич Декомунизира Бойко Борисов ще се запомни с всенародна радост и тридневни празненства като на нова година!
71
0
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 месеца
Тревогите на Пеевски биле,че политиците подарили България на Путин.Не можело така бил я обещал на Ердоган.А сега де.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако някой или нещо не спрат глигана, той ще продължи да съсипва. В повечето държави такива доказани рецидивисти са в затвора.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сложен казачок играят в дпс. Никой не знае кой ще надделее. Едно е ясно Пеевски цял живот играе един и същ мъртвешки танц - влиза в организацията, печели доверие с активност и накрая решава погрешно, че е по-добър и унищожава ръководството и цялата организация. Така съсипа ктб, булгартабак и всичко до което се докосне, ще унищожи и ръководството на дпс, той е започнал. И накрая ще му писне и ще закрие и партията, така е възпитан, да унищожава.
68
1
 
1
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 2 месеца
До Анонимен69 то за тва знамето на руското дпс и нащо са едни и същи. само че, дпс в русия е една друга бира.
67
0
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
заедност звучи като тугедърнес, но като погледнем случваемостта, в наоколитета, ми се види като директен превод на единение, като "Единая россия"
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доган се седи на Росенец или както му викат летния сарай и се кефи на макс. Угаси държавата.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доган и Пеевски са едно цяло! От ДПС много фамилии, които забогатяха на гърба на Доган ,сегасе обърнаха против създателя си! Затова е целия цирк!
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС е етническа партия.Какви права, какви пет лева? Те са турска партия. Да си имат общност, фондации, но не в НС! Референдум! Никъде в Европа няма партии като тяхната в управлението.
63
0
 
3
 
! Отговори
тоти преди 2 месеца
Ами къв го дърви тоя Пеевски в етническа партия,това малко ми прилича на турси вилает или Българските партии са им чужди...объркаха народа тоя и ГЕРБ !!