Рамадан Аталай: Доган разпореди ДПС да не подкрепи правителството

Пеевски се разпорежда с партията като с лична фирма, твърди отстраненият
3 юли 2024 09:03, Петър Бойчев
218
Рамадан Аталай: Доган разпореди ДПС да не подкрепи правителството
Снимка БГНЕС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е разпоредил ДПС да не подкрепи правителството на ГЕРБ. Това разкри в студиото на bTV Рамадан Аталай, който бе отстранен от ръководството на ДПС.

Още по темата
„Отношенията между Доган и Пеевски са в разрив в момента. Позволих си да помоля Делян да се обади на Доган и да разберем за какво става въпрос“, каза Аталай. „Има предложение, директно разпореждане, от почетния председател (Ахмед Доган – б.р.), ПГ на ДПС да не подкрепя правителството“, каза още Аталай.

„Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и уволнява, отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган“, твърди Аталай.

През последната седмица множество структури на партията из цялата страна пуснаха отворени писма относно премахнати ключови лица от ДПС. Рамадан Аталай е един от тях. Според него в момента той е определян като превратаджия. „Аз се питам кой е превратаджия, когато с натиск и сила се опитваш да промениш мнението на обществеността“, каза Аталай.

Аталай цитира имейл, който почетният председател на ДПС е написал до Делян Пеевски. Той гласи „Според ситуацията ДПС трябва да има ясно изявени председатели, както за партията, така и за парламентарната група – Чакъров и Пеевски. Което значи съпредседатели в преговорния процес, общи решения с два подписа, евентуално коалиционно правителство. Всичко трябва да се легитимира, подкрепя с подпис на двамата съпредседатели“.

По думите му след този имейл Пеевски прекъсва контактите си с Доган.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от Балкани
Радев: РСМ да спазва подписаните международни договори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
7
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 дни
КВО ШЕ СТАНЕ ? ДОГАН ОСТАВА БЕКОНА У ТИГАНА !
112
0
 
8
 
! Отговори
смях преди 5 дни
Ako това е истина : Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и уволнява, отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган, твърди Аталай. ИМА ВИДОВДЕН. Дори чистото ЗЛО Пеевски има нужда - унижи и унищожи Доган. НЕКА ЩЕ !!!
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До USA SUPER КИРО НОФ, пак ли не си си взел хапчетата бе откачалник?
110
0
 
7
 
! Отговори
Начо преди 5 дни
До :).Фюууут.Абе Доган е холограма от самото начало.Който създаде,отгледа и подържа мита-той управлява ДПС.Защо в Турция не му дават да стъпи?Защото не е проводник на техни интереси,а е против тях.Обаче въпроса е-защо?
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Когато мюзюлманите в държавата прескочат 10% от пипулацията те започват да увеличават своето неподчинение на законите в страната. Всякаква не мюзюлманска акция дразнеща мюзюлманите, така както в Амстердам, на опозицията срещу Мохамед и филмчетата за исляма се получава остра контра реакция. Такива напрежения се виждат всеки ден по мюзюлманските квартали на: Гуана - мюзюлмани 10%, Индия - 13%, Израел - 16%, Кения 10%, Русия - 15%
108
6
 
11
 
! Отговори
Край с ГЕРБ? преди 5 дни
Време е за Промяната?
107
9
 
6
 
! Отговори
ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА! преди 5 дни
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ПЪЛЕН 4 ГОДИШЕН МАНДАТ НА АКАДЕМИК ДЕНКОВ. ПЪТУВАНИЯ В БРЮКСЕЛ, ПЪТУВАНИЯ В САЩ, ПЪТУВАНИЯ В УКРАЙНА! ЗАТОПЛЯНЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ВРЪЗКИ НА БЪЛГАРИЯ, ДЕНКОВ УПРАВЛЕНЕЦ, ДЕНКОВ ПРЕМИЕР, ДЕНКОВ ДЪРЖАВНИК!
106
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Беконът се взе твърде насериозно.
105
2
 
4
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 дни
ПРАИТЕ СЕ НА ГОРДИ ЛУДИ ОФЦЕ ?
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
При повече от 5% Мюзюлманите започват да разиграват изкуствено възвишено влияние в обществото въпреки, че са едно от малцинствата. Те започват да въвеждат стимули за работа в обществото - производство на храни по ислямски стандарти. Те ще увеличат натиска в супермаркетната верига докато не ги накарат да упадне и хранителните магазини станат техни. Франция - Мюзюлмани - 8%, Филипините - 5%, Швеция - 5%, Швейцария - 4.3%, Тринидад и Тобаго - 5.8%
103
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Днес ще си проличи кой разпределя порциите в ДПС Доган или шиши.
102
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Трябва НС да се събере и да изиска ареста на Ахмет Доган като враг на отечеството и терорист от Буново.Като виден представител на мафиотизирания преход.
101
2
 
5
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 дни
ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ ИМАТЕ ДАРЖАВА ! ШЕ ВИ Е ПО ЛЕСНО ! Е КВО ! ПЕЛТЕКА МИНИСЕР НА КООЛТУРАТА !
100
0
 
8
 
! Отговори
спец преди 5 дни
До Анонимен.Да го подхваща Спецов и другите служби.Този е в киреча с двата крака.
99
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Зад пееф е ДС, авиора и сие. Зад боко, обаче не съм сигурна КОЙ е. Нещата отиват към развръка. Може да кажем и към окончатено решение :). За някои :)
98
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ДПС изключи Рамадан Аталай от групата си в НС.Скоро и Доган ще бъде изключен от ДПС.
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ами, сензации от мисирките! да не мислите, че ДПС ще се оправи и разпадне? наивници!
96
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Между 2% и 5% мюзюлманите започват съмишлениците от другите малцинства в обществото на дадена държава да ги приобщават към мщзщлманската вяра, мнохго често всред престъпните групировки и всред уличните престъпни групи. Така е в слените държави: Дания - Мюзюлмани 2%, Германия - 3.7%, Англия - 2.7%, Испания - 4%, Тайланд - 4.6%
95
2
 
10
 
! Отговори
Киро преди 5 дни
Промяната - прът в колелото на мафията ГЕРБ-ДПС.
94
0
 
16
 
! Отговори
Боби преди 5 дни
Пеевски съобразява ли се с Доган и с който и да е? Изпъчил се е и е напушен и си прави каквото си иска все едно е собственик на ДПС и е негова фирма. Напълно се е самозабравил отвсякъде и си мисли, че е величество и собственик на държавата. Така се държи постоянно.