Шефката на "Величие" живеела в барака, питала в НС за субсидиите

Тя продала апартамента си заради Ивелин Михайлов
2 юли 2024 14:45, Нели Христова
165
Шефката на "Величие" живеела в барака, питала в НС за субсидиите

Председателят по документи на "Величие", обявена като такава и в официалния сайт на партията, Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрания, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия, съобщават от "Труд"

Служителката й обяснила какъв е редът, от какво зависи и какви формуляри се попълват. Чисто по женски и емоционално, Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото преди три години била продала единствения си имот за 84000 евро, които инвестирала в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.

Оттогава тя била принудена да живее в полусрутена барака с външна тоалетна. Служителката на парламента й обяснила, че държавната партийна субсидия се изплаща на тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август, началото на септември, първият транш от около 200000 лева да бъде изплатен.

 До момента Албена Пекова не е коментирала темата. На последните избори партия "Величие" получи 99 862 гласа, за които й се полагат 798 896 лева годишно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Общество
Харизанов: На никого не му се иска да е създател на "Орешарски 2"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 4 дни
Ето един глас за правителството.Величието се изпари,чака се държавната субсидия.
131
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
тая в бараката ли си е изгладила тоалета?...
130
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ха хаа хаа!Ивелинчо е велик!
129
1
 
8
 
! Отговори
гладни въшки преди 4 дни
мания за величие
128
14
 
4
 
! Отговори
България над всичко преди 4 дни
умряхте от страх от Величие!ама много ви личи.. а с такива статийки вече не сте смешни, а.. евтини :))))
127
12
 
5
 
! Отговори
Вие сериозно ли? преди 4 дни
Това са пълни глупости и лъжи. Всички тия жълти медии ще получат това, което заслужават много скоро. Не трябва да се ебавате с тия фалшиви новинки и сензации щото оня горе гледа а другия долу чака. Сега удряте вие, утре ще понесете ударите вие....
126
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ..." - Стига си го повтарял това. Под всяка статия едно и също. На кой му пука дали Ивелин е сциентолог или не? Ако работи за интересите на България и българските граждани да бъде какъвто си иска. Има свободна воля! Даже нямам против да е агент на ЦРУ, стига с делата си да помага на България и живеещите в държавата ни. Не съм гласувал за него и няма да го направя, докато не видя, че наистина с делата си се опитват да помагат на България.
125
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дори сами не си вярвати на глупостите които пишете, а тези които вярват и пишат коментари са още по-зле, явно според аудиторията Ви се поднася информацията. Била се обадила и по женски си изляла душата - бухахахахха!
124
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Интересно е че не се говори че е Сциентолог, а това дава отговор на мн. Въпроси. Защо не го закачат (посолството го пази), защо почти никой официално не се жалва (страх от сектата), защо от 2-3 години се върти около Манастирите в Атон (маскиране, компроментиране)? Ноември2019 в Украински манастир, Декемри2019 в Сциентоложка централа Лондон, с други сектанти от ист. парк ( снимки на нег. фейсбук страницата.)
123
1
 
24
 
! Отговори
Ганьо Цончев преди 4 дни
Албена действа по примера на Костя Копейкин, той също си купи къща с парите от субсидията.
122
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ! ВЕЛИЧИЕ ОБЕЩАВА ДА ИЗОБЛИЧАВА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И ЧИНОВНИЦИ, КОНТРАБАНДИСТИ..." - Аз на обещания не вярвам. Величие вече са в парламента, така че да започват да действат. Като видя, че наистина правят това, за което ни пишеш, след някоя годинка може и аз да гласувам за тях. Дотогава не им вярвам. "По делата ще ги познаете, не по думите." ... Иначе браво за историческия парк.
121
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това не е партия на Путин, Сциентолозите са маша на ЦРУ, абсолютен безбожник-мошеник, уж пропуски, ама фирмата му със славянско название Тогедер (не е Заедно, нито Вместе), представител на New Era (Сциентология) за България( Снимките му във Фейсбук), ползват се с протекция от посолството и цру. Сега троловете псуват себе си че са пропуски, за да не се размирисват Сциентоложките ***.
120
0
 
8
 
! Отговори
G.I. Joe преди 4 дни
Тя в Джурасик Парк ли живее?
119
4
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 дни
Защовсички медии се занимават с "Величие"?! Това не е никаква партия, а събрани набързо СЛУЧАЙНИ хора, с желание да се доберат до парламента! Дори не знаех за тях, защото не влизам в "социалните" мрежи! И сега всеки ден се пише за този файтон с хора, занимаващи се само със себе си! Държавата и народа, едва ли ги интересуват?!
118
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Живея във външна тоалетна, дайте ми 200 бона..
117
2
 
30
 
! Отговори
цецо пинъса преди 4 дни
пропаднала държава щом и тия влязоха в парламента
116
2
 
20
 
! Отговори
Бико преди 4 дни
ИТН дойдоха в Парламента с обещание да направят субсидиите 1%. Какво стана? Нищо,нагушиха се.
115
0
 
16
 
! Отговори
Дон Кикот преди 4 дни
Продала си панелката за да живее в барака хаха.
114
0
 
9
 
! Отговори
Мандраджия преди 4 дни
Имаше и по-разорени в нашия град имаше кандидат народен, комарджия дължи пари на всякъде , когото види дай 20 лв , че съм си забравил портмонето.Апартамента му в канала децата и жена му се разбягаха в чужбина дори не ги знае къде са, роднините не искат да го чуват.
113
0
 
8
 
! Отговори
Набълбукан преди 4 дни
И тази се набълбука като мен