Кирил Петков: ПП няма да подкрепи правителство с първия мандат

Борисов е дал партията си под наем, заяви той
1 юли 2024 09:40, Нели Христова
61
Кирил Петков: ПП няма да подкрепи правителство с първия мандат
Снимка: БГНЕС

"Няма да подкрепим правителството на ГЕРБ-ДПС, за което си мечтае Пеевски, защото следващите реформи, нужни на България, са невъзможни с тях".

Това написа преди минути в профила си във фейсбук съпредседателят на ПП Кирил Петков.

"Цялата сила на Пеевски идва от три места: алчност и страх на калинките в институциите; Борисов е дал партията си под наем заради собственото си спокойствие; ниската избирателна активност, иначе депутатите му могат да паднат наполовина още на следващите избори ако вдигнем броя на гласуващите.

Можем да откажем и отказваме правителство с първия мандат. Това е силата на свободата", пише още Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от Политика
Росен Желязков прие мандата, представи структура и състав на кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
16
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 4 дни
Кире, а ти душата си си дал под наем.Нали знаеш на кого?
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кой те пита бе парапетчик
31
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тия елементарници некадърници пет пари не дават за народа и държавата. Ако няма да прибират, нищо не ги интересува. На следващите избори ще видят чертата.
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кой го пита тоя изобщо! Като се появят по телевизията Бойко, Пеевски, Кирил превключвам! ТОВА е силата на свободата!
29
7
 
27
 
! Отговори
Пълни глупости преди 4 дни
Държавата се нуждае от бюджет, и от приемане мерки за ПВУ, а тоя захилен, се занимава със селски интриги, кой кого е обсебил, и кой какъв е в другите партии! Последното за което им дреме, е какво се случва в държавата! Доказали са го!
28
6
 
25
 
! Отговори
Мария преди 4 дни
И с каква гордост и увереност го заявява?! Това е ,защото ,,много милее за България " и той и партията му и Ристьо и Танас и ...... . ..Гнус,гнус.
27
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ТОЗИ КОЙ МУ Е КАЗАЛ ЧЕ СТАВА ЗА ПОЛИТИК КИРО ЗАЩО ВЛИЗАШ В ПАРЛАМЕНТА ДА САБОТИРАШ ДЪРЖАВАТА ТЕБЕ КИРО КОЙ ТЕ Е НАЕЛ КИРО ДА РАЗРУШАВАШ ДЪРЖАВАТА ЗАЩО СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ОНЗИ ЧОВЕК ОЩЕ СЕ РАЗХОЖДАШ СВОБОДНО НАД ЗАКОНА СИ ВЪН КИРО И ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ВНЕДРЕНИ В ПАРЛАМЕНТА СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС
26
3
 
30
 
! Отговори
Петя преди 4 дни
Е какво се перчиш бе?! Да не би да сме очаквали нещо друго от такива лъжци и н*е*д* о* р*а *з*у*м*е*н*и*я като вас Вие се интересувате само и единствено от себе си..Всичко друго е лъжи Марш негодници
25
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На снимката - един национален предател, който вдигна ветото над РСМ и така хвърли българите в Македония в лапите на копоите на сърбите в Скопие.Съд за Кирил Петков!
24
3
 
42
 
! Отговори
Лъжец Петков преди 4 дни
Киро, какво стана със завода за електроколи в Ловеч, защо фалира преди да е започнал да работи?За петте миста над Дунав и трите тунела под Стара планина да не питам?
23
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Петков, ти си дал себе си и партията си ПП под наем на американското посолство.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На есента пак нови избори на които пак малко българи сте ходят да гласуват хората в България са отвратени от всички български политици без изключение и за това не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го схванат в *** си кратуни.Извод сте имаме служебно правителство много дълго време докато не се появи свестни български политици а в България нямаме свестни български политици които да изведат България напред.
21
3
 
27
 
! Отговори
Мълчи бе душа! преди 4 дни
Рядко ти се случва да направиш стройно и разумно изказване.Това отново не е такова.Имаш проблеми, вероятно освен поведенчески и ментални. Замълчи! А позицията ви няма нищо общо с политика , гъвкавост като част от нея или дипломатичност. Все неща без които при демокрацията не е възможно а се постигне каквото и да е.
20
4
 
13
 
! Отговори
Пудела преди 4 дни
Бау,бау(радвам се да го видя)!
19
3
 
40
 
! Отговори
КИРЧО преди 4 дни
стана нарицателно име означаващо -измамник ,крадец ,шарлатанин абе ПРОСТО киро
18
4
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 4 дни
Силата на свободата ти е в ависимост от Сорос. Ти си на хранилка при него, той те спонсорира той ти нарежда и ти му се кланяш. Скоро като разбере че не ставаш за нищо ще си на *** и е време да си купиш билет за Канада. Тук не ставаш.
17
0
 
13
 
! Отговори
Изнервен преди 4 дни
До гристо гристов. Аз не гласувам точно за това. А и точно тези не са истински евроатлантици. Освен това, некадърността и аматьорщината са отделен въпрос.
16
2
 
29
 
! Отговори
Докога? преди 4 дни
Чакай сега. Точно твоя сламен човек Ники Денко и този генерал инч хай от снимката, не бяхте ли хората, които се молехте, вкл. от националната телевизия с извънредно изявление в 20 00, Бойко да не ви бута столчето? Сега големи бунтари, големи свободолюбци го раздавате? Абе, защо не гледате, че останахме най-голямата дупка и дори сърбите ни подминаха, какво остава румънците, които нямат настигане вече. Докога ще го карате на инат?
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ха ха ... Но като ви беше пунсал вас във властта под наем, не чух ГЪК против него или ГЕРБ! ЖАЛКИИИИ! Кириле - това е държание на 12 годишно момченце, а не на зрял мъж. Не знам, но явно в Канада ви учат на дргури ценности. Тук в Европа, въпреки последните 5-6 години,в се пак държим на дойстойни и силни мъже, както и жени, които държат на думата си.
14
5
 
24
 
! Отговори
Киро хвалипръдльо преди 4 дни
Това проекто правителство на ГЕРБ Е ПОСЛЕДЕН ШАНС ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ХАОСА, КОЙТО ПОЧНА ПРЕДИ 4 ГОДИНИ С ВДИГАНЕ НА ЮМРУКЯ И ИДВАНЕТО НА НЕКАДЪРНИТЕ ХАРВАРДСКИТЕ МАС _ТИИ И ЖЪЛТО_ПАВЕТНИЦИТЕ, КОИТО СВЪРШИХА ЮАДА ПОРАЗИИ...НА ДОБЪР ЧАД !! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!ДА СИ ВЪРНЕМ НОРМАЛНОСТТА И СТАБИЛИТЕТ!