Пеевски за записа: Чудовищно, зловещо, ПП са обрасли с кеш

Лидерът на ДПС зове медиите да не замитат случая
21 май 2024 15:09, Петър Бойчев
344
Пеевски за записа: Чудовищно, зловещо, ПП са обрасли с кеш
Снимка БГНЕС

"Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете гласност и да не се замете под килима, защото такова нещо у нас не се е случвало, в Европа също не знам да е имало. Чудовищно нещо е това, скандали след скандали. Тези хора - ПП-ДБ - са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа".

Така съпредседателят на ДПС Делян Пеевски коментира пред журналисти в кулоарите на Народното събрание записа с Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова.

В отговор на въпрос Пеевски допълни, че ДПС е подкрепило ПП-ДБ, за да има България редовно правителство и не съжалява за това решение.

Още по темата
"Но никога не сме знаели какво се случва и какво правят тези хора. Българските граждани видяха къде са им парите - те са влачени от контрабанди, складирани. Бившият вътрешен министър Бойко Рашков е гуляел и  пудели са му носели кешовете", каза още той.

Съпредседателят на ДПС отговори на Асен Василев, който в неделя обяви, че Бойко Борисов е искал да става президент, а Пеевски - премиер. Председателят на ДПС не отрече тези думи, но заяви, че амбиции за премиерския пост имал и Асен Василев, който искал да заеме поста при втората ротация след Мария Габриел.

Той добави, че Асен Василев е предлагал още да е вицепремиер, а ДПС да има както министри, така и вицепремиер в кабинета.

"Лично в присъствието на г-н Цонев, Асен Василев лично ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му мечта бе да стане премиер след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от ДПС министри, дори вицепремиер. Всичко това му е отказано. Мечтите им на тях са само за власт", категоричен бе Делян Пеевски.

Пеевски твърди още, че Христо Иванов е искал да стане президент, за да "ликвидира "Продължаваме промяната" и да оглави дясното пространство.

"Аз не желаех да общувам с Христо Иванов, защото знам неговите обвързаности с олигарха Иво Прокопиев, той е просто прокси. Г-н Цонев ми го натресе, тази Шехерезада, една година ме убеждава. Христо Иванов каза, че иска да бъде президент, имал нужда от подкрепата на ДПС. Важно е да ликвидирам ПП, каза ми той, да стана единствен лидер на дясното, след това и да стана президент", уточни съпредседателят на ДПС.

"Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов", допълни Делян Пеевски.

По думите му съпредседателят на "Демократична България" му е предложил да бъде премиер, а Бойко Борисов да бъде пенсиониран. Пеевски не отговори на въпрос кога са водени такива разговори, но заяви:

"Аз споделих на г-н Борисов, че искат да го пенсионират. Затова сега му казвам и днес - ако той някога смята да управлява с тези пуделчета и те ходят да му драскат на вратата в Банкя, да знае - те идват със зестра много каруци с кеш."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пачки, пудели, торби с кеш, като прибавим и лъжите, и оня запис, парапета, самолета в който гълъбчетата отлетяха сами в Гърция, фалшифицираните подписи, убийството на пътя...не е ясно, кой е по-мъ тъв, убитият човек, Мир на праха му, или ПП,ДБ, които са политически трупове. Амин.
275
5
 
6
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Изказа се електората с магнитски способности и подбрани автобусни електорати от къде падне и само с елитни квартали, а сарайте с невестите и катастрофите и геноцида на България и българският народ са особенно интелигентни относно тези неща разбират как става и конкуренцията не им понася хахаха.
274
2
 
7
 
! Отговори
Ти Шиши преди 3 месеца
Кажи за твоето протежение Гинка
273
2
 
5
 
! Отговори
Хахаххаа преди 3 месеца
Хааахахахахах хаааахахаха тлъсти компромати папапахпхххахах
272
5
 
8
 
! Отговори
Парадокс преди 3 месеца
Ако има балотаж, ГЕРБ дори от ИТН ще загуби!
271
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Върви на Майната си Туловище!!!!-:( Отврат!!!
270
9
 
6
 
! Отговори
БРАВО НА ПЕЕВСКИ..!! преди 3 месеца
ЦЯЛА ЕВРОПА ЗНАЕ, ЧЕ КТБ БЕШЕ РУZКА БАНКА, ПОДЧИНЕНА НА ВТБ - РУZИЯ, БАНКАТА НА ППУТИНОВАТА ФСБ И КГБ...... АКО НЕ БЯХА А ПРИЛКЛЮЧИЛИ, ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е КАТО В УКРАЙНА - ПЪЛНО С ЧЕЧЕНЦИ....
269
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Монтажиста получава нова Волга!
268
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Внук ми на 12 години, прави по-добри монтажи!
267
5
 
14
 
! Отговори
Матура по математика преди 3 месеца
Въпрос с повишена трудност: Какво прави по-често Шиши, друса крушата или се изхожда пред медиите?
266
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нали службите и прокуратурата са на Пеевски, Борисов и Радев!? Ами задействайте си ги вместо да качите пред медиите като свинкя пред раждане.
265
4
 
15
 
! Отговори
Магнитски преди 3 месеца
Пеевски нема кеш.
264
0
 
13
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
мн ми е интересно как хора които никога не са ХОДИЛИ на Запад знаят какво е там и как фунционира системата .... на българина всичко му е ясно !
263
12
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
*** да си гледат работата и в Сибир. Свободата и демокрацията е на запад . Всеки може да избира пола си,вярата си и да има свобода.
262
2
 
21
 
! Отговори
художника преди 3 месеца
До сега се двоумях но щом и този се обади, вече знам за кой да гласувам.
261
19
 
5
 
! Отговори
ПП са ВАТНИЦИ .. преди 3 месеца
ПП = ПОД ПРИКРИТИЕ...... КИРО, АСЕН И ДЕНКОВ ЗАЩО НЕ ОПЛЮВАТ РУZКИТЕ ПАРТИИ-БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ЛЕВИЦАТА..... А САМО СРЕЩУ ПАРТИИ КОИТО ОТДАВНА СА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СЕМЕЙСТВА..??......... ПП НЕ СА ПРИЕТИ ОЩЕ В НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ФРАКЦИЯ.... НАЛИ ВИ Е ЯСНО ЗАЩО....
260
0
 
6
 
! Отговори
аааа 2 преди 3 месеца
мн про2ст народ мн нещо у БГ-то ...
259
8
 
8
 
! Отговори
ПП са ватници преди 3 месеца
под прикритие...... както Ким Филби се правеше приятел на английската кралицат
258
10
 
4
 
! Отговори
хехе 2 преди 3 месеца
значи комунистите са виновни за всичко а американците са целите в бяло - те не правят войни по целият свят не изобщо ....да бе ....ама друх път !
257
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тролчета на Пеевски. Нямате много VPN'и нещо. Лайковете ви са няколко само. Да не са ви намалили кеша? Хахахахахаха.