Пеевски за записа: Чудовищно, зловещо, ПП са обрасли с кеш

Лидерът на ДПС зове медиите да не замитат случая
21 май 2024 15:09, Петър Бойчев
344
Пеевски за записа: Чудовищно, зловещо, ПП са обрасли с кеш
Снимка БГНЕС

"Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете гласност и да не се замете под килима, защото такова нещо у нас не се е случвало, в Европа също не знам да е имало. Чудовищно нещо е това, скандали след скандали. Тези хора - ПП-ДБ - са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа".

Така съпредседателят на ДПС Делян Пеевски коментира пред журналисти в кулоарите на Народното събрание записа с Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова.

В отговор на въпрос Пеевски допълни, че ДПС е подкрепило ПП-ДБ, за да има България редовно правителство и не съжалява за това решение.

Още по темата
"Но никога не сме знаели какво се случва и какво правят тези хора. Българските граждани видяха къде са им парите - те са влачени от контрабанди, складирани. Бившият вътрешен министър Бойко Рашков е гуляел и  пудели са му носели кешовете", каза още той.

Съпредседателят на ДПС отговори на Асен Василев, който в неделя обяви, че Бойко Борисов е искал да става президент, а Пеевски - премиер. Председателят на ДПС не отрече тези думи, но заяви, че амбиции за премиерския пост имал и Асен Василев, който искал да заеме поста при втората ротация след Мария Габриел.

Той добави, че Асен Василев е предлагал още да е вицепремиер, а ДПС да има както министри, така и вицепремиер в кабинета.

"Лично в присъствието на г-н Цонев, Асен Василев лично ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му мечта бе да стане премиер след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от ДПС министри, дори вицепремиер. Всичко това му е отказано. Мечтите им на тях са само за власт", категоричен бе Делян Пеевски.

Пеевски твърди още, че Христо Иванов е искал да стане президент, за да "ликвидира "Продължаваме промяната" и да оглави дясното пространство.

"Аз не желаех да общувам с Христо Иванов, защото знам неговите обвързаности с олигарха Иво Прокопиев, той е просто прокси. Г-н Цонев ми го натресе, тази Шехерезада, една година ме убеждава. Христо Иванов каза, че иска да бъде президент, имал нужда от подкрепата на ДПС. Важно е да ликвидирам ПП, каза ми той, да стана единствен лидер на дясното, след това и да стана президент", уточни съпредседателят на ДПС.

"Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов", допълни Делян Пеевски.

По думите му съпредседателят на "Демократична България" му е предложил да бъде премиер, а Бойко Борисов да бъде пенсиониран. Пеевски не отговори на въпрос кога са водени такива разговори, но заяви:

"Аз споделих на г-н Борисов, че искат да го пенсионират. Затова сега му казвам и днес - ако той някога смята да управлява с тези пуделчета и те ходят да му драскат на вратата в Банкя, да знае - те идват със зестра много каруци с кеш."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЧАЛАМБААА!
295
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
3 год крах разруха Кражби саботажи шарлатани при чалгарите сте каквото и да Лъжете избори избори избори и Вън на шайката
294
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахаха било манипулация значи а онези очернящи глупости против Борисов подлистник лицемерие наглост шарлатанска от шайката
293
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стига вече с тези пенсии отвратилна лъжа на шарлатанитенаглост купуване на гласове на бедните хората Шарлатаните лишиха пенсионерите от коледни от великденски Наглост безочие алчност такова нещо не съм виждала
292
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма нужда някой да ми казва за шарлатаните аз го виждам вече 3 години ЛЪЖИ АЛЧНОСТ НАГЛОСТ БЕЗОЧИЕ ЗАКОНИТЕ ЗА ТЯХ СА ВРАТА В ПОЛЕТО ДАЖЕ ЧОВЕК УБИ КИРО И ПАК ИЗЛИЗА ДА ЛЪЖЕ ДАЖЕ НЯМА ЧОВЕЩИНА МОРАЛ ОТВРАТ СА ГОТОВИ ДА МИНАТ ПРЕЗ ТРУПОВЕ НО ДА КРАДАТ ДЪРЖАВНОСТ НЯМА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА ЗА ШАЙКАТА НЯМА ОКРАДОХА КАКВОТО МОЖАХА БЕЗНАКАЗАНО
291
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хора имате глави на раменете, мислите, това което правят ГЕРБ-ДПС, Бочко и Делянчо не може да излъже и деца във втори клас, жалко , дали сме държавата на две прасета, всички служби, държавна администрация, МВР, съд,прокуратурата всичко в тяхно,безобразно ви ограбват от пенсии и заплати. Тези ако имаха и най малките достоверни данни за кражби от Кирчо, или Христо Иванов досега да бяха в затвора, а това за митницата е жива пародия и никога няма да стигне до съд, защото са лъжа и манипулации. Хора!
290
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Асенчо вземаше само за себе си
289
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крадецът вика дръжте крадеца. ДПС и ГЕРБ да излязат да обяснят какво направиха за народа за толкова години, а не да се занимават с клюки и интриги. Предатели!!!
288
4
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
едва сега изгледах "записа"....лелемале!..Как,с каква техника е правен той?..Че то нищо не се разбира,самонякакви звуци...Но това не пречи на Джаба Пеевскянина да "ревне гороломно" :-"Чудовищно,зловещо"...Чудовището му зловещо !..
287
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дебелото шиши е доста отвратително
286
1
 
1
 
! Отговори
С И С преди 3 месеца
Толкова *** в БГ!? Толкова колкото гласуват за (Палавите ***).
285
5
 
2
 
! Отговори
Боко Харам преди 3 месеца
Изберете, Боко Шиши!
284
5
 
13
 
! Отговори
я о преди 3 месеца
Боко и Магнитски подслушват всички правят сглобки от разговорите и пускат компромати!Типично болшевишки методи! Най глемите крадци неистово вият компромати и балъците им се връзват!
283
6
 
13
 
! Отговори
Магнит ски преди 3 месеца
МАГНИТ СКИ СЕ ИЗКАЗВА ЗАЕДНО С БОКО ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ..САМО ПП АСЕН ВАСИЛЕВ НЕ ИМ ДАВАШЕ ДА КРАДАТ ...
282
5
 
7
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Все пак Ицо хазарта изпя имаме човек и тук имаме човек и там имам от кого да купя и на кого да го продам. И е попаднал явно на точното място. Сглобяват много неща, но дела не понася кой кога къде какво...
281
7
 
6
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Трябва да излезе Ицо Хазарта компетентен е по бело и пушеци перат ли се пералнята на министерството. Чухме го в ютуб да пита колко му стрували кюфте в ресторанта на министерството знаят ли хората. После им се подигра, че казват ниски цени айде бе затова ли плащам 1,50 ли каза не си спомням, но брутално *** човек. Вероятно добре пере в ПП под прикритие в перилен препарат. Друго обяснение няма защо е там толкова интелигентен човек.
280
8
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Харвард мошениците и Пинокьо Шмекер са за ***, ама ДНС трябва да се забрани и някои от там са за затвора.
279
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Изпробвано на фул макс(под прикритие ама безплатно за своя сметка)... Понеже сме светли казват, че съм украйнка или рускиня, но никога никой не каза ако мълча, че приличам на германка. Славянка или скандинавка хахаха дефакто българка, но пък и българи в нета обиждат, че не съм българка без да са ме видели въобще просто много ни се различава умственият капацитет той не понася на хората. ПП под прикритие или ПП перилен препарат. В Германия е най-голямата пералня няма стигане от до ....
278
3
 
1
 
! Отговори
Някой до 266 преди 3 месеца
Те на запад не приемат и нас въпреки, че сме бели и светли и изглеждаме и сме по-добри от германците към собствената им държава. В огромен процент изглеждаме повече германци от германците и дори при някой техни традиции и закони. Също забелязах по телевизията, че няма интегрирани украинки или децата им. Нас ни приемат за конкуренция и умишлени ни натискат всички абсолютен геноцид. Никакъв шанс да ни приемат. Милярди минуси да кажем може и билиони вече...
277
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
277 Ххм, Кокорчо свинското със зеле и Ананиев надминаха всички с търбусите си.