Атанасов: Калин Стоянов е имал секретна квартира

Една от целите е да се отклони вниманието от Нотариуса
Обновена: 24 апр 2024 11:39 | 24 апр 2024 11:39, Инна Ангелова
34
Атанасов: Калин Стоянов е имал секретна квартира
Снимка: БГНЕС

Атанас Атанасов, съпредседателят на “Демократична България” цитира разпит от 2023 година и каза, че Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е свързан с Ники Митничаря. Разпитът е по досъдебно производство на Стефчо Банков, брат на арестуваната шефка на митниците - Петя Банкова.

"Беше публикуван разпит по досъдебно производство на СГП от 3 юли 2023 г. Разпитът е на бившия шеф на вътрешна сигурност на МВР Стефчо Банков - брат на задържаната Банкова. В този разпит той визира две досъдебни производства , които са образувани срещу неизвестен, но касаят вътрешния министър Калин Стоянов”, допълни Атанасов пред БНТ.

“Едното от тези досъдебни производства е за това, че той се е самонастанил в секретна квартира , което е абсолютно престъпление. И още едно досъдебно производство за свързаност на Калин Стоянов с Николай Филипов, т.нар. Ники Митничаря , с частна митница долу в Бургас. Да вземе прокуратурата да покаже тези дела да ги видиме какви са. Случайно ли е, че разпитът на Банков започва разработка на сестра му?"

Депутатът сподели, че така наречената “афера”, всъщност е един сюжет, който, според него, е активно мероприятие, което да изпълни няколко задачи. “Една от важните задачи на тези, които го инициираха и организираха, е да се отклони вниманието от аферата Нотариуса. Защото там има много тежки зависимости".


“Втората цел на организаторите е да дискредитират нашата коалиция предизборна, че ние сме организатори на контрабанда. Това са сценарии, които се разиграват. Председателят на ДАНС казва, че разработката е почнала преди година. Само че към онзи момент нито главния секретар, нито шефът на митниците са заемали постовете си. Ако имаше реализация за контрабанда. Това е измислен сценарий, всичко това е навързано с цел предизборно да бъдем дискредитираме. От вчера виждам настървеност по отношение на Бойко Рашков, споменава се името на Асен Василев. Това е целият сюжет. Чадърът върху тази престъпна група е между определени с реди в прокуратурата и в службите.”, каза още Атанасов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от Русия
Евродепутати се опасяват от руска намеса в изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
СТРОГО СЕКРЕТНО преди 1 седмица
ГНОМЧО,Я НИ КАЖИ ПСЕВДОНИМА СИ ОТ АГЕНТУРНОТО ТИ ДЕЛО!!...
28
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 седмица
И този сбъркан генерал си мечтае за същото, но все му се разминава на него
27
0
 
3
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 1 седмица
Те тва ли е бг генерал ?!? толкова ниско ли трябва да пада ? Позор!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дискредитирал ги някой, че те сами непрекъснато се дискредитират, и да иска някой, не може се вреди да го направи. Просто не е нужно.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
АФЕРАТА МИТНИЦИТЕ ДАЛЕЧ ЗАСЕНЧВА АФЕРАТА НОТАРИУСА... НЯКАКЪВ РЕДОВИ ИМОТЕН ИЗМАМНИК, КОЙТО НЕ Е НА ДЪРЖАВЕН ПОСТ ДА СРАВНЯВАМЕ С ПУДЕЛСКАТА АФЕРА Е ГРОЗНА МАНИПУЛАЦИЯ
24
0
 
2
 
! Отговори
Нео преди 1 седмица
Атанасов се на-ра с подкрепата си за главния секретар на трафикантите и сега се опитва да прикрше миризмата. Неуспешно!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Танасов има землянка ама за другите говори.
22
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 седмица
ВИЖТЕ КОЛКО Е ИЗКУКАЛ " ПОСЕ РКО ЙОДА " --- ВСЯКО МВР ИМА ДОСТАТЪЧНО СЕКРЕТНИ КВАРТИРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
Един беше казал: и тези и онези са все маскари.... Въпросът е дали си струва да се гласува за маскари или друго трябва.
20
0
 
2
 
! Отговори
Упсььь... преди 1 седмица
Гном изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:..."Това е измислен сценарий, всичко това е навързано с цел предизборно да бъдем дискредитирани..."
19
0
 
5
 
! Отговори
ха-ха-хи...верваме преди 1 седмица
Жабока пак се пеняви...
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Еха, и секретни *** ще измисли гнома, че е имал Калин Стоянов, само и само някак да изплува отгоре. Не може да преглътне, че Коцев се издъни, пък той го предложи и защитаваше.
17
0
 
18
 
! Отговори
Муха ха ха преди 1 седмица
Това е твоя министър бе Атанасов. От твоето правителство. Гласуван лично от теб като депутат и защитаван лично от теб при вотовете на недоверие. Гарантирал твоите местни избори и хвален лично от теб. Това пп-дб хептен за балами взехте хората. Керчо днес цял ден разправя как нямало да позволи Пеевски да управлява. На кой ги разказва тия глупости, когато се знае, че той и Денков не излизаха от кабанета му, а Пеевски беше говорител на правителството. Жалка работа сте това пп-дб.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно ПП-тата си мислят, че когато се прегърнеш с някой затънал до ушите в лай_на, няма да се изцапаш. Ми естествено, че ще те омаже целия. Още се прегръщайте с ГЕРБ и ДПС, и после се жалвайте от активни предизборни мероприятия. Тъкмо ме бяхте убедили и мен да гласувам за вас на следващите избори, за да получите по-добър резултат и се прегърнахте с тези, които искахме да разкараме от властта. Изгубихте гласа ми завинаги и то не заради сегашните случки с митниците, а заради прегръдката ви с ГЕРБ!!
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И що да няма? Като шеф на ГДБОП?
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА ВАШИТЕ ВРАГОВЕ НЯКАКСИ ЗАДОМИХА РАШКОВ С 23 ИМОТА!НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА И ЛЕКТОРСКИ КАТО ПРЕПОДАВАТЕЛ И СЛЕД РАЗВОДА БИВШАТА МУ ЖЕНА ОСТАВИ ИМОТИ И 500 000ЛВ НА НЕГО С ЛЮБОВ! НАПРАВО ЗА ГИНЕС! ИЛИ НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СМЕ МАЛО УМНИ!НАЗНАЧИХТЕ СИ ЛЮБОВНИЦИ КУМОВЕ КУМИЦИ И ПАРТНЬОРИ ОТ СЪЩИЯ ПОЛ НА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ!АЛА БАЛА НА ИЗБОРИТЕ И МИНИСТЪР НА МВР БОРЕЦ ПРОТИВ КУПЕНИЯ ВОТ, СЪЩИЯ СЕГА РОГАТ ДЯВОЛ,ЗАЩОТО НЕЩО НЕ ВИ Е УГОДНО! ХАЙДЕ БЕ!И ПРЕЗИДЕНТА И ПЕЕВСКИ СТАНАХА ВРАГОВЕ!ЗА ББ ....
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
че тоя да не е *** като Кирчу с Лена по парапетите да се плющят в работно време.
12
2
 
12
 
! Отговори
Хо хо преди 1 седмица
Женерал бай Танас е като Гъливер в страната на лилипутите. Само дето се размина с председателството на ДАНС и НС.
11
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Ало, ж.п. генерал Гном вие сами се победихте на предстоящите избори: излъгахте хората, че сте промяната, а седнахте в скута на ГЕРБ и ДПС , заедно краднахте и мислихте некадърни закони, застанахте зад гърба на уличения в контрабанда гл.секретар на МВР и сега продължавате да лъжете после кой ми с.. у гащите....
10
3
 
15
 
! Отговори
До гнома преди 1 седмица
Като тая на Кирето и Лена в Солун ли?