»зслушват Ѕойко –ашков в комиси€та за митниците

–азследват се корупционни практики и имал ли е участие јсен ¬асилев
23 апр 2024 08:00, јниси€ »ванова
18
»зслушват Ѕойко –ашков в комиси€та за митниците
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

Ќово заседание на временна парламентарна комиси€ за разследване на корупционните практики в јгенци€ "ћитници" и евентуалната рол€ на јсен ¬асилев в т€х. ѕоканени за изслушване са бивши€т главен секретар на ћ¬– ѕетър “одоров и бивши€т вътрешен министър Ѕойко –ашков, сега депутат от ѕѕ-ƒЅ.

¬ различни интервюта ѕетър “одоров каза, че многократно е виждал обвинени€ за контрабанда —тефан ƒимитров да влиза в кабинета на –ашков, докато бил министър. ѕозици€та на –ашков е, че познава баща и син ћарин —тефан ƒимитрови от ’асково от 2021 г., когато подали сигнал в ћ¬–. ѕо онова време е бил вътрешен министър.

Ќа предното заседание на комиси€та —танислав Ѕалабанов от »“Ќ представи писмо от ћ¬–, подписано от насто€щи€ служебен министър  алин —то€нов, в което се посочва, че ћарин и —тефан ƒимитрови, както и ѕет€ Ѕанкова н€колко пъти са се срещали с Ѕойко –ашков докато той е бил министър на вътрешните работи. ј доскорошни€т главен секретар ∆ивко  оцев е саботирал работата на разследващите.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


18
ќще от ѕолитика
»зслушват здравни€ министър в Ќ— заради скока на коклюш
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
14
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
ўе каже, че му е много лошо и че не помни какво се е случило или н€ко€ подобна измислица, защото по природа си е злодей и освен злини и да лъже и краде друго не може да прави, дори да иска, нали?
13
2
 
5
 
! ќтговори
анонимен преди 4 седмици
ѕуснаха народа да лае по грешната следа на измислени снимки на пачки и кюлчета в чекмеджета (които н€колко чужди лаборатории доказаха, че са монтирани), за да се прикриват истинските следи. “ова са комунистическите прийоми.
12
1
 
12
 
! ќтговори
Ѕезпартиино сираче . преди 4 седмици
Ѕойко –ашков е шефа на контрабандата в митниците. ≈дин от имотите му е щаб квартира на контра бандитите.√олеми€ борец за честни избори и справедливост.—ега €сно ли е от къде са му 11 имота ?
11
1
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
–ашков откъде толкова имоти –ашков откъде толкова милиони –ашков разследване за теб но истинско разследване
10
1
 
15
 
! ќтговори
пи€ница мистик преди 4 седмици
ƒамаджаната да каже за имотите си. ÷ветан ÷ветанов го направиха луд комунистите за 6 имота, а този с 22 от които един замък с езеро и гора около него никой не говори
9
0
 
10
 
! ќтговори
22 »ћќ“ј преди 4 седмици
 ј  » —  ј ¬ќ —≈ ѕ–»ƒќЅ»¬ј“..??
8
15
 
1
 
! ќтговори
» да го арестувате преди 4 седмици
н€ма да му запушите устата. ћоже да не е много интелигентен но за сметка на това не може да бъде корумпиран или контролиран. ћафи€та се страхува от него. «атова сте насъскали всички TPOЋ4ETA срещу него.
7
2
 
9
 
! ќтговори
Ќ€мам търпение преди 4 седмици
днеска да се разприказва. “акива неща може да разкаже, че всичките платени миcирки ще се чуд€т къде да се скри€т за да прикри€т казаното.
6
3
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
ƒа мине направо на детектора на лъжата . то€ само ще замотава комиси€та
5
7
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
този мазник не тр€бва ли да бъде в кауша? „е от него лъха отвратително на корупци€.
4
2
 
11
 
! ќтговори
карачанаков преди 4 седмици
—м€та се че природата е съвършена,това обаче съвсем не е така поредното доказателство снощи бе при ÷в.–изова,недоразумението Ѕ. Ѕонев което щ€ло да спаси —офи€ отново изкара всички криви и крадливи ,само той и другите около него са праведни и светци
3
1
 
12
 
! ќтговори
ќт преди 4 седмици
 омиси€та, направо в кауша!
2
6
 
16
 
! ќтговори
карачанаков преди 4 седмици
“е хубаво ще го изслушват ама ще му разберат ли нещо ,първо не тр€бва ли да мине на дрегер и какво ще каже пак н€ко€ хумореска че тези ,,Ѕ»«Ќ≈—ћ≈Ќ»,, ƒимитрови са идвали често при него за да му подават сигнали как Ѕойко Ѕорисов искал да убие н€кого ,този взе да лъже по вече и от  иро ,ама така е алкохола не прощава.
1
1
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
важното е кой го изслушва