Димитър Ганев призова Петков: Кажи кои анализатори са ти искали пари!

По-рано бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил.
21 апр 2024 18:37, Нели Христова
239
Димитър Ганев призова Петков: Кажи кои анализатори са ти искали пари!
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Кирил Петков да излезе и да каже кои са анализаторите, които са му искали пари преди време. Това заяви социологът Димитър Ганев от Агенция „Тренд“ по повод на твърдението на съпредседателя на "Продължаваме промяната", че са му искали по 20 000 за анализи.

Според Ганев Петков дължи това обяснение, защото не може да се хвърля вина върху всички. Неговият призив бе подкрепен и от Добромир Живков от „Маркет Линкс“ в ефира на бТВ.

В едно от своите последни интервюта, дадено на Сашо Диков, Петков казва следното: „Идват при мен като премиер, месец след встъпването ми в длъжност, едни хора и казват – няма да споменавам имена, всички ги знаете. Та казват „Добър ден, ние сме независими анализатори, политолози и искаме договор с вас от 20 000 на месец и ние ще казваме точките по медиите, които вие искате. Ние с телевизиите сами ще се оправим.“ Питам за какво 20 000, как така? Казват – да ви се чува думата. В противен случай какво се чува – вие казвате нещо, вашият опонент казва нещо и ние анализаторите повтаряме думите на опонентите, докато вашите гледни точки изчезнат напълно“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от Политика
Нинова: И зад Главчев, и зад Митов, стои Борисов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е жестоката реалност и това може да се чуе и чете всеки ден по медиите-платени "социолози" и набедени политилози възхваляват Герб и ДПС в националните медии, формират обществено мнение в тяхна полза и мачкат ПП. Герб редовно си плащат да ги вкарат във властта. Буруджиева, Алгафари, В. Велева, отскоро и Шкварек....това са все клакьори на статуквото. Има още много
218
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия, че са платени, са платени. Но и че Кирчо си ги съчинява ..... отиват при премиера и му викат дай ни 20 000лв,като на пазар. Малко като ония, където си регистрирал колата и случайно се загаварил с шефа на КАТ и 3 деня след това заедно яли, пили и се веселили с министъра на вътрешните работи. Тия ни имат за, да не казвам.. за какво.
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Половината финансови експерти дето ги канят, го карат на една заплата, та питам аз как си финансов експерт, като не можеш да правиш пари. В другите свети нещата са подобни.
216
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Медии и "експерти" и рейтингови агенции в България работят срещу заплащане, и народа нали не е много умен та им вярва. Така се печелят избори и от там им идва властта.
215
2
 
1
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Ганев ти си от най-продажните! Поне завоалирай юалко да не си личи че получаваш пачки от чекмеджетата, срамно е "крадецът вика дръжте крадеца". Как не ти е неудобно да те шие анадолеца и Чекмеджан ежедневно, а ти да пееш песнички?!
214
0
 
5
 
! Отговори
do 204 преди 3 седмици
"И ако взимат пари от Русия, да ходят в затвора."А ако вземат пари от сащ-да ходят в парламента......
213
1
 
5
 
! Отговори
Алооо шемет преди 3 седмици
До Алооо Ганев,Да си забелязал, че при публикуването на резултата от всяко проучване се упоменава по поръчка на кой е? Та парите не идват от Венера, камо ли от Марс. И такива като теб имат право на глас? После що не сме случили на политици? При 80% каквито ги диагностицита проф. Иво Христов ще е така.
212
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 202 ПОТРЕС Кой се кара с Киро Простото, Лъжата и т.н.? След като Кире умното казва, че има социолози, дето си искат, да ги каже. Когато всички социологически проучвания показваха, че ГЕРБ ще спечели. Кире се хилеше пред журналистите:"ние други социологически проучвания четем". И.....изненадващо ПП първи!!!! После от"раговора"разбрахме за"ала бала с Президента". Като върнаха хартиените бюлетини социолозите отново започнаха да познават. Затова е истерията с машинките.
211
2
 
1
 
! Отговори
Алооо Ганев, преди 3 седмици
кой плаща на агенцията към която работиш бе "знайко", без пари ли работи тя, от къде ще дойде заплатата ти, от Венера ли, нали някой трябва да поръча нещо и да го плати, произвеждате ли нещо друго освен измислени проценти които платецът е поръчал и около тях започвате да стъкмявате манипулациите си ? *** ли произвеждате за да го продадете, вие произвеждате само измислени проценти които са поръчани и скъпо платени, а Петков никога няма да каже на кого плаща, но че плаща е истина !
210
1
 
3
 
! Отговори
Няма социолог преди 3 седмици
/врачка/ която да не работи за пари в България, а тази "ванга" Ганев е мнго смел в момента защото знае, че Петков няма да каже, защото и той дава пари на тези врачки и всеки знае това ! Точно в България врачки и медии са в услуга на политиците и "мътят" главите на опростачения български народ ! Факт ли е беднотията - факт е ! Защо е факт, защото чайките не ги избира народа с разум,a с манипулация чрез медии и врачки като този отворен манипулатор за пари естествено !
209
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До МилаИма, ама рядко са платени - просто се слагат. Киро лъже като дърт ром, защото иска да споменава глупостите, които се въртят в главата на хората. Много добре знаем, че анализаторите не са платени, просто се канят тези, които гравитират, към който трябва. Апропо много от тях са близки до на Киро глупостите.
208
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поредния алабализъм на Просто Киро, почитателите му са в екстаз всички!
207
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
за това кирето е прав и не излъга даже бая повече пари искат особено за новички партии
206
3
 
11
 
! Отговори
Мила преди 3 седмици
Димитър Ганев ми е симпатичен и не съм забелязала да се занимава манипулиране,доста е обран в приказките си.Но има други които плямпат абсолютни лъжи за тях вярвам ,че са подкупни.Киро вместо да се прави на интересен да каже имената им иначе пак лъже
205
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 207 - Не е ли редно, да се провери и кой е искал подобна сума от Кирил Петков, в качестовто му на министър прецедател?
204
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И това е "социолог", от когото се очаква да е независим. Това което той казва сега е, че не е взимал 20 хиляди от ГЕРБ. Така. Седи обаче въпроса дали е взимал повече или по-малко от Русия. НАП трябва да им направи проверки на тези всичките. И ако взимат пари от Русия, да ходят в затвора.
203
4
 
1
 
! Отговори
ЦИРК преди 3 седмици
Лидер на Цоциологическа "агенция" се кара с лидера на втората по големина партия. Демек, прогнозите за ПП ще са "много лоши" - от сега е ясно. :D
202
9
 
1
 
! Отговори
ДААА УЕЕЕЕ... преди 3 седмици
Очаквайте предизборно "независимо" проучване как ПП се борят за влизане в Парламента. Този е тотален продажник. От сега ви казвам, че ще намали прогнозите на ПП с МНОГО, само защото е скаран с Кирчо.
201
3
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Че социолози,политолози,анализатори и т.н са продажни,спор няма.Обаче Про100то е шушумига.Не ги посочва конкретно.Друго си е да чупиш маси и бутилки на партийни сбирки.Някак си е по-безопасно.
200
6
 
2
 
! Отговори
ПОТРЕС преди 3 седмици
И от този се очаква да е независим "СОЦИОЛОГ", който след 1-2 месеца да ни "докладва" какви са реалните прогнозни резултати на ПП за предстоящите избори. А той директно в момента се кара с Кирил Петков. Демек е зависим. Вече не може да имаме доверие на ТРЕНД, защото шефа им може би ще "пипа" резултата на ПП, за да си отмъсти на Кирил Петков. Личи зависимост.