Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?

Това бил най-слабият премиер в историята на страната
Обновена: 4 апр 2024 11:43 | 4 апр 2024 11:42, Камелия Цветанова
91
Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?
Снимка: БГНЕС

След като премиерът в оставка Николай Денков определи председателя на ДПС Делян Пеевски като най-голямо зло, той му отвърна, като го нарече най-слабия премиер в историята на страната.

"С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: „Той е зло“. Те със злото ли живяха 9 месеца?", скочи Пеевски.

"Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте че не се справя изобщо с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента", отговори на критиките Пеевски.

"Дали ще има път назад, напред, зависи от тях, но това трябва да приключи - да ми звънят постоянно, а после да дават странни изявления", отговори той на въпроса дали може диалогът между ПП и ДПС да продължи.

Относно оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев Пеевски призна, че не знае защо я е подал. Той съобщи, че от депутатите от движението ще подкрепят искането за надбавки за пенсионерите за Великден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
7
 
! Отговори
Баба Радка преди 1 месец
Имали в държавата " Зайчарник" и "Сарай" нищо добро не очаквайте.
22
12
 
7
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 1 месец
Тук при нас силата на премиера се измерва с това колко е успял да открадне през годините! Колкото повече си гепил, толкова "по- силен" премиер си! Само по тази логика Денков е най- слабият!
21
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин настъпва и в Украйна и в България
20
8
 
21
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
Прав е. Никога не е имало по-слаб, смешен и жалък министър председател. Отречен тотално в ЕС и игнориран до крайна степен. Видеото с Урсула, демонстративно гледаща в друга посока с ледено изражение, докато Денков подтичва след нея и се опитва да я заговори ще остане в историята.
19
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС Никога не е била партия на турците в България,нито протурска партия.Зачената от ДС и КГБ тя винаги е била и си остава ПРОРУСКО ПРОКСИ.Е,ако Путин сгромоляса Русия,което е сигурно на 99% може и да се преориентира.
18
5
 
19
 
! Отговори
Кметът преди 1 месец
Мистър "Магнитски" ако живееше в бяла държава от затвора нямаше да излезе, а този командва държавата ни заедно с банкяря.
17
2
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Шефът на турската мафия не бил зло...Е,не е само той де,има още и мутри,и шарлатани.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски, как се грижиш за премиерчето си? Виж го колко е слабичък. Защо не го храниш?
15
6
 
13
 
! Отговори
Съгласен със свинчо преди 1 месец
Съгласен съм със свично този път.
14
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски ,вместо да е в затвора,си грижели за премиера,дондуркал го.Най-дебелата няня в света...
13
1
 
9
 
! Отговори
Изтърка се вече преди 1 месец
Само да наближат избори и всички партии започват да се надпреварват кой е по-голям враг и противник на ДПС, на лошите турци. След изборите е друго, там са кафетата и от зли стават добри. Първо, ДПС не е никакъв представител на турците в България вече. Те си играят тяхна игра. Но българските партии така и не разбраха за 35 г, че да има ДПС са виновни те. Няма нито един турчин на по-значима позиция в останалите партии. И ДПС се възползва. Промяната вместо да плюе, ами влезте в смесените? Къде са?
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега след изборите, ако най-накрая направят Пеевски премиер, ще имаме най-дебелия премиер в историята. Голям скок - от най-слабия до най-дебелия.
11
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 1 месец
До Анонимен 8 А бихте ли ни обяснили защо турския доклад за контрабандата на дебелян така и не беше прочетен :)
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ш О П А Р А : АКАДЕМИЧЕТО - ПРИСМЯЛ СЕ ЩЪРБЕЛ НА ХЪРБЕЛ!!...
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Същата пиеса със сглобката я гледахме 2013 с Р.Б. 1:1. Тогава ППДБ се казваха така. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и врйщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница".
8
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денкоооов! БЕЗ ДПС власт за вас НЕМА!
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ами ,да - С какво е Денков "силен премиер". Би ли ми даледин пример, за нещо псотиганот от Денков, което да не е било част от денвният ред, дето е щяло да се постигне от всеки, дето да не е скалъпена или провалена работа?
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП изгубиха всякаква подкрепа. Вкараха Бойко Борисов в ареста, ей така, без обяснение, ама като почнаха да се роят хиляди пред къщата му, а после още повече пред РПУ-то, а ПП така се уплаши, че разтури работата. С този ход загуби много, които искаха "европйско развитие", както и такива, които искаха "да се накаже ГЕРБ". После се прегърнаха с ГЕРБ и ДПС. А сега ДПС са злото. ОКЕЙ! Вие сте като ледник, дето наближава екватора. Няма да изкарате дълго!
5
0
 
11
 
! Отговори
Е,Борисов преди 1 месец
Тъкмо каза,че ПО и ДПС ще управляват заедно и Пеевски разтури "сглобката".
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС-деятел,слез от сцената,стига си се вживявал в някакъв незаобиколим фактор.С килограмите си, си тежиш на мястото,но с другото си лек като листче,паднало от дърво през есента.