Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?

Това бил най-слабият премиер в историята на страната
Обновена: 4 апр 2024 11:43 | 4 апр 2024 11:42, Камелия Цветанова
91
Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?
Снимка: БГНЕС

След като премиерът в оставка Николай Денков определи председателя на ДПС Делян Пеевски като най-голямо зло, той му отвърна, като го нарече най-слабия премиер в историята на страната.

"С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: „Той е зло“. Те със злото ли живяха 9 месеца?", скочи Пеевски.

"Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте че не се справя изобщо с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента", отговори на критиките Пеевски.

"Дали ще има път назад, напред, зависи от тях, но това трябва да приключи - да ми звънят постоянно, а после да дават странни изявления", отговори той на въпроса дали може диалогът между ПП и ДПС да продължи.

Относно оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев Пеевски призна, че не знае защо я е подал. Той съобщи, че от депутатите от движението ще подкрепят искането за надбавки за пенсионерите за Великден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шиши ме кефи! Има пари,има характер,говори откровено и е единственият без властова обвързаност в случая! Всички други имат зависимости ,затова неговото мнение е определящо!
42
1
 
16
 
! Отговори
аха преди 1 месец
От ППДБ изведнъж се сетиха, че ДПС и конкретно Пеевски са корумпета, престъпници, "злото" и всякакви такива епитети. Както и че ГЕРБ също са такива. Не знам, не му разбирам. Само че като погледна назад пред последните 3-4 години, единствените които постоянно са на власт, са тези от ППДБ. И за това време те ударно засраха България, като последно бяха на власт с ДПС и ГЕРБ.
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми не само живяха, ми и мазно турско кафенце си пийваха в скута на Злото :)
40
3
 
15
 
! Отговори
БАНко преди 1 месец
КАНАДКАТА , КРИПТО , ДЕНКО , ТАГАРЕНКО ........... ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 34 .А какво знаеш ТИ за списъка "Магнитски"? И изобщо каква тежест има в България този списък, създаден за съвсем други условия и хора,касаещи Русия?
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя го използваха като мома ПП да сменят конституцията ,да вземат правата на президента и сега плюят пп по него ),а той ги хвалеше че много добре се разбирала ПП )
37
4
 
3
 
! Отговори
Ром'с преди 1 месец
Държавата ни е "нокдаун" и как вьрвят нещата,то Тя ще падне в нокаулд ...а колко раунда (години) е въпрос на време... Не става така,все добавки ,все увеличаване на заплати,все се натягат (купуват)на/ избирателите си... .Аз нямам нищо против увеличаване о и помощи е ....но трябва сами да си изкарваме...а не сьс заеми от банки и МВФ ..за да се купуват законно гласове за избори е и през юни ..Тоз път ще гласувам ..не зная за кого,но зная че няма да са ПП ГЕРБ ДПС и техните фиалили..ДБ СДС..
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми те такова в името на народа затова живяха със злото, ама токова сега идат избори та в името на народа викат Зло е ще го борим това Зло па после ако треба в името на народа де ще правим коалиция с това Зло и ще си управляваме!
35
2
 
5
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 1 месец
Хахаххахахахааа.... "С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: Той е зло. Те със злото ли живяха 9 месеца?", скочи Пеевски.Заболяло ги е дупето и сега се дръпат;))) Ем го искат, *** веке не им стиска;)))
34
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е Денков, Пеевски е списъка Магнитски
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това изявление е смъртна присъда за ПП. Сбогом,Шарлатани!
32
0
 
7
 
! Отговори
Zzzzzzz преди 1 месец
Продажници , скараха се за кокала . Никой от тях не мисли за народа !
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков с тези недомислени приказки сам изложи себе си на присмеха на Пеевски! Този случай,потвърден и от Борисов, със скриването в тоалетната при протеста на миньорите, няма да бъде велик момент от биографията на самоназначилия се за академик! А заявлението "Денков - най-слабия премиер след 1989г", изказано от шефа на ДПС, не е повод нито за историческа,нито за лична гордост!
30
1
 
8
 
! Отговори
За ПУтин преди 1 месец
До Анонимен Да не си бил в руски затвор и оттогава да мразиш руснаците? Или, те е яд, че, там не разрешават да се провеждат Вашите паради? Ние си пишем за нашенските *** и изведнъж се появява представител на розовата мафия и се включва с коментари за Путин.
29
4
 
8
 
! Отговори
Цаца преди 1 месец
Чирузът Денков да спре да пречи на Господин Пеевски и Господин Борисов да ни оправят, моля.
28
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Най-слабият премиер + най-слабия финансов министър = катастрофа.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ме кефеше как Бойко криеше едрото си туловище зад фигурите на тия нещастни женици.Добре,че имаше две по корпулентни
26
7
 
16
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
Шом Шиши дава подобна оценка на Денков, значи Денков е моя премиер!
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коалицията ГЕРБ-ДПС работи. Шиши и Тиквата също
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е. Никога не е имало по-слаб, смешен и жалък министър председател. Отречен тотално в ЕС и игнориран до крайна степен------------------------------------------------------------------Измишльотини на герберските т.ролове, които знаят много добре как европейските лидери едва сдържат усмивките си и вътрешно умират от смях само като видят мутрата от Банкя, хеле пък като чуят нещо от рода "имам си торта Сахер"