Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?

Това бил най-слабият премиер в историята на страната
Обновена: 4 апр 2024 11:43 | 4 апр 2024 11:42, Камелия Цветанова
91
Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?
Снимка: БГНЕС

След като премиерът в оставка Николай Денков определи председателя на ДПС Делян Пеевски като най-голямо зло, той му отвърна, като го нарече най-слабия премиер в историята на страната.

"С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: „Той е зло“. Те със злото ли живяха 9 месеца?", скочи Пеевски.

"Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте че не се справя изобщо с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента", отговори на критиките Пеевски.

"Дали ще има път назад, напред, зависи от тях, но това трябва да приключи - да ми звънят постоянно, а после да дават странни изявления", отговори той на въпроса дали може диалогът между ПП и ДПС да продължи.

Относно оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев Пеевски призна, че не знае защо я е подал. Той съобщи, че от депутатите от движението ще подкрепят искането за надбавки за пенсионерите за Великден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Тези наши политици тотално изперкаха. Окончателно се убедих, че сме най-смотаната нация на планетата.
62
2
 
6
 
! Отговори
Киро И Кокоро преди 1 месец
Да изчезват.
61
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Безспорно най-слабия премиер в историята.По-скоро Мъпет.Реалният премиер беше Шиши.
60
5
 
1
 
! Отговори
Истината! преди 1 месец
Важно е да се разбере, че политическите групи могат да имат различни мнения, но става въпрос за намиране на Компромиси и съвместна работа за Решения за постигане на най-доброто за Народа! Пеевски беше един голям Компромис и то временно за ПП-ДБ, в името на Народа, на Реформите, на Конституцията, а не защото много са го заобичали.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Реалността...... Да де , вкара ни и МНОГО БЕЖАНЦИ , СЕГА ВИЖДАМЕ И СКЛАДОВЕТЕ НА ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ В Бг !Демек :Вкара ни , на кучето в задният двор !
58
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да , злото са герб и ДПС , те окрадоха България и българите , също и парите на ЕС за България !При тяхното управление :България е на всички последни места , по всички показатели , в ЕС ... Проблема на ПП е , че са с ДБ , които ги дърпат назад и си загубиха поне 40% от избирателите , много се заиграха с Украйна , което не се нрави на повечето граждани в България ...
57
16
 
6
 
! Отговори
Реалността преди 1 месец
Денков е най-успешния премиер на България! Вкара ни в Шенген по въздух само за 9 месеца, а Борисов за 12 години не можа! Асен Василев вдигна пенсии и заплати двойно, а Борисов подхвърляше по 5 лв. от джипката и се криеше в селцата, за да не се отчита в парламента. А този корпулентния е лицето та мафията, санкциониран по Магнитски за корупция и злоупотреба с власт! Той явно живее в паралелна реалност и си въобразява, че е някакъв фактор у нас!
56
4
 
4
 
! Отговори
Гняс и отврат преди 1 месец
В политиката няма място за Лични отношения! Пжлитиката са Решения в порза на Народа! Пеевски да не си е въобразил, че се е оженил за ПП-ДБ?!
55
10
 
11
 
! Отговори
Аман вече! преди 1 месец
Този е най-големия дееиббииилл в държавата, след него е Боко!
54
9
 
9
 
! Отговори
Те това е преди 1 месец
Горкият Шиши, употребен и изоставен!
53
8
 
12
 
! Отговори
Леманс преди 1 месец
Зад Шиши е мафиата.
52
7
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 1 месец
До 47 Цар Делян Шишиман. Брей много си се вживял в еротичните фантазии на Шиши! Горкият Шиши, толкова си е повярвал!
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паржу пак разби променкаджиите.
50
7
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Лицето на Мафията Шиши си помисли, че като гласува реформите и хоп ... приеха го в клуба на интелигентните и красивите, че го "изпраха"... ава те са!
49
6
 
24
 
! Отговори
Този преди 1 месец
Път съм напълно съгласен с Шиши!Сапуненият Денков наистина беше най-слабия премиер -абсолютен евроатлантически ***!
48
12
 
9
 
! Отговори
Лично мнение преди 1 месец
Пеевски е бесен, че го използваха за гласуването на реформите и конституцията и сега му "биха шута" и не искат да имат нищо общо с него! Грешката на такива като Пеевски и Борисов е манталитета "ти на мене - аз на тебе", че като съдействат за гласуване и ПП-ДБ са им "длъжни". Не, Не са! В Политиката няма място за Лични чувства и Приятелства! Политиката се занимава с решенията и правилата, които управляват начина, по който хората живеят заедно в една държава!!!!
47
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не бяха килограмите му в повече, бих искал той да управлява държавата! Промяната се оказаха циркови артисти,заради чиито далавери ще плачем в бъдеще ! Време е това 3-годишно фирмено парти да приключи окончателно!
46
2
 
16
 
! Отговори
Цар Делян Шишиман преди 1 месец
Следващата сглобка ще е когато зарастват дупенцата на тия дето пиха мазни турски кафета в скута ми!
45
2
 
11
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Днес, в продължение на час пппноватв излъчваха ши зо ф ренията на алфи, който първо ги нарепе престъпници, накрая партньори. Чудно е , че се излагат така удърно.
44
1
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Не знам дали живяха със злото, но пиха мазно кафе в неговият скут и сътвориха поправи за чудо и приказ в основният ни закон.