Денков: В кабинета ми нямаше корупция, категорично не

Ще започнем преговорите от там, откъдето ги завършихме, заяви той
31 мар 2024 20:20, Нели Христова
145
Денков: В кабинета ми нямаше корупция, категорично не
Снимка: БГНЕС

Ще започнем преговорите от там, откъдето ги завършихме сега. България има нужда от редовно правителство. Всеки разговор ще започне с това готови ли сме да вървим по приоритетите, заяви Денков. ПП и ГЕРБ са в ледена епоха, това са им отношенията в момента. Това заяви пред bTV премиерът в оставка Николай Денков.

ГЕРБ са заедно с ДПС и те имат огромно влияние в съдебната власт и регулаторите и не са готови да променят системата такава, каквато е. Защото това ще промени и начина на бизнес в България, както и ще има съдебна реформа, добави Денков.

Има няколко министри, които бяха предложени от Габриел и утвърдени на съвместни срещи с ГЕРБ и работеха толкова добре, почти до края успяхме да действаме като екип и всеки един от министрите трябваше да се справи със ситуацията. Вътрешният министър Стоянов се справи добре със задачата с Шенген, той не беше сам, имаше няколко човека, предложени от нас, които работеха с него, посочи Стоянов.

В кабинета ми нямаше корупция, категорично не. Единствено ме притесняваха назначенията в МВР и прикриването, коментира Денков.

По темата Шенген, той каза: "Нека се поздравим, че се отвориха границите за България". Ще последва приемане и в сухопътния Шенген. Ако следващото редовно правителство продължат с политиките, които ние задвижихме в последните 10 месеца, ние ще продължим с европейската интеграция. С Габриел и в момента споделяме едни и същи приоритети, цели и визия как да се развива България, просто сме от различни политически сили. Надявах се да е техническо изпълнението на ротацията, подчерта Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Българка Добре де , ама Атланти ка що тражи тука , че си го цопнал , атлантика не е ли отвъд голямата локва спрямо Европа , или географията няма значене за ЕС .
57
14
 
7
 
! Отговори
Българка преди 1 месец
Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За корупция на правителството винаги се говори в минало време.
55
7
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 месец
Другото хубаво нещо което направиха парфапетите за България беше кога изгониха Лукойл от Росенец и кога изгониха 60 броя руски шпиони от посолството на Митрофанка:):):)
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
46 Киро просто пръв заплаши с нови избори. Дали е било заради непозната субстанция? Все пак, има си "образован европейски химик" за съпартиец.
53
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е толкова отвратителен,че вече ми се повдига каквото и да каже.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ходи пиши книжки и недей умува! Толково си наивен и г-ав, че идея си нямаш!!! Но , когато доходите са ти само от една гола заплата ....
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
49 Сложи на един запъртък дълъг нос и дълги уши, то за друго не остана място. На неговата побеляла възраст, още по-малко.
50
2
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 месец
До 30. Хе-хе, ГЕРБ и ДПС били бутнали правителството!? А вие колко депутати имахте бе, оххлюв променлив? Спечелете доверието на избирателите с пълно мнозинство и тогава няма кой да ви бутне. Ама не става, нали? Защото сте некадърни, нагли и алчни. И хората го виждат.
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
43 И ушите му големи, за да чува по-добре заповедите на Киро просто и Кокорчо. И за да балансират с дългия нос, Творецът все пак, има чувство за баланс.
48
1
 
5
 
! Отговори
Про100 МараГабриел преди 1 месец
Тоз Диенков искаше да *** и бе фата ме за пи4ката и вика Маре ше те апе змията.И аз му викам Бегай бе прустаг .
47
2
 
10
 
! Отговори
мика преди 1 месец
Голямо лицемерие и задкулисие се носи от политиците в цяла Европа, скоро ще стане много грозно хора. Започна да им писва на хората от кукли на конци, прекалено явно им личи вече на всички! Защо ли се питат европейците нямаме политици с характер като в новите държави-суперсили, нищо чудно че полека лека губим на все повече фронтове. След подобни кризи на стария контитент обикновено се случва нещо много лошо. Дали пък някои алчни хазарски фамилии не планират точно това?
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Титлата получи в друг кабинет!
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
30 Две много големи лъжи, които шарлатаните от ПП,ДБ непрекъснато повтарят. Първата е, че ГЕРБ са прекъснали едностранно преговорите и бутат страната към избори. Напротив, ПП,ДБ непрекъснато забавяха разговорите, внасяха нови и нови искания, отправяха обиди и закани към Мария Габриел. Втората е, че ГЕРБ не искали реформи в правосъдието и службите. Не, ГЕРБ не искат чистка там и назначаването само на техти хора, овладяването им от ПП,ДБ.
44
2
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Ха-ха, този молец защо си мисли, че следващото мнозинство ще е с тях?
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От днес Германия и Австрия официално по въздушен Шенген:))))) си вкарват ислямисти със самолети. Връщат си го щото тия минаваха през бг транзитно без паспорти с идеята да се вземат едни пари и че няма как да ги върнат. Да ама отиде суриката във Виената със самолет и разписва кат селски кмет квото го накараха. Каза само мън мън тихичко с малките си устенца. А корупцията..ако имате познати депутати от пп знаете за кво иде реч:)))
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
34 Ноуп! Динков е един от основателите на ПП, бизнес партньор на Киро просто. Силно партийна личност, "сламен човек" на Кокорчо и Киро просто. Безличен човечец с рибешки поглед и прекалено дълъг нос. Защото много лъже.
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сапунчев , абе слушам и коалиционният ви Буци такива ги разправя , нали вие си го избирахте при сглобката , трябва да считам , че сти си близки .
40
2
 
21
 
! Отговори
хммм преди 1 месец
На тоя папагал носа му порсна още повече след тая лъжа, само го вижте
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как така няма корупция, бре Денков? Тц,тц,тц! И корупцията ли съсипахте, бре? Ей, съсипахте я тази държава!