Денков: В кабинета ми нямаше корупция, категорично не

Ще започнем преговорите от там, откъдето ги завършихме, заяви той
31 мар 2024 20:20, Нели Христова
145
Денков: В кабинета ми нямаше корупция, категорично не
Снимка: БГНЕС

Ще започнем преговорите от там, откъдето ги завършихме сега. България има нужда от редовно правителство. Всеки разговор ще започне с това готови ли сме да вървим по приоритетите, заяви Денков. ПП и ГЕРБ са в ледена епоха, това са им отношенията в момента. Това заяви пред bTV премиерът в оставка Николай Денков.

ГЕРБ са заедно с ДПС и те имат огромно влияние в съдебната власт и регулаторите и не са готови да променят системата такава, каквато е. Защото това ще промени и начина на бизнес в България, както и ще има съдебна реформа, добави Денков.

Има няколко министри, които бяха предложени от Габриел и утвърдени на съвместни срещи с ГЕРБ и работеха толкова добре, почти до края успяхме да действаме като екип и всеки един от министрите трябваше да се справи със ситуацията. Вътрешният министър Стоянов се справи добре със задачата с Шенген, той не беше сам, имаше няколко човека, предложени от нас, които работеха с него, посочи Стоянов.

В кабинета ми нямаше корупция, категорично не. Единствено ме притесняваха назначенията в МВР и прикриването, коментира Денков.

По темата Шенген, той каза: "Нека се поздравим, че се отвориха границите за България". Ще последва приемане и в сухопътния Шенген. Ако следващото редовно правителство продължат с политиките, които ние задвижихме в последните 10 месеца, ние ще продължим с европейската интеграция. С Габриел и в момента споделяме едни и същи приоритети, цели и визия как да се развива България, просто сме от различни политически сили. Надявах се да е техническо изпълнението на ротацията, подчерта Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Тия двамата са послушни слуги на ционистките глобалисти-сатанисти...
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хванатите с подкуп за 60 000 лв в спортното министерство кокво е? Заплахата срещу министърът на електронното управление Йоловски, от страна на Кирил Петков и Божанов, за 680 млн, кокво е? Търговия с влияние при покупка продажба на жилища за валидни, от страна на Лорер, Василев, аферата "Чаталджа", кокво е?
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази дама,Никога! Ама никога Няма да бъде " Министър председател" на България!! Не че и Денков Ще бъде Повече!-:)
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е, без съмнение. Но на Герб и другите им съмишленици, липсата на корупция никак не се харесва, понеже те са свикнали да грабят и мамят. Сигурно е нещо подобно на наркоман, който изпада в абстиненция, ако не може да краде. ...
14
0
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Е то оставаше да каже ИМАШЕ. Вече о журналята изпростяват.
13
1
 
10
 
! Отговори
Разведоха се преди 1 месец
с гръм и трясък, но продължават да се гледат влюбено. Дано да не замислят нов брак по сметка, че за 9 месеца четвъртит ни го набиха.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков, където сам се провъзгласи за академик ли ще ми говори за корупция? Шуробаджанаците колко са около Денков? Никой не им знае броя.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според мен този шенген е само за да ни вкарат още мигранти, на нашето летище няма да ги проверяват при пристигане, защото идват от шенгенски страни, мигрантите ще си влизат свобоно в бг, съответно ЕС няма да ни плаща за тях нищо, защото те не влизат в страната като мигранти. Ще се напълним с ислямисти, а между другото един хубав ден може са се събудим и с ислямист президент на бг или премиер, примерно с афганистански паспорт. Да благодарим на сглобгата и Ники, че помислиха за нас и нашето бъдеще
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мики Маус и Мини Маус. Тези плъхове можете да ги подкупите само със сиренце. Какво ви е прихванало да избирате такива анимационни герои да ви управляват? Цялата държава ли еИзкуфяла?
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Девет милиарда за девет дена са изпариха
8
2
 
14
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Ха ха ха ха ей гълъб отлитай
7
4
 
20
 
! Отговори
Муахаха преди 1 месец
Ники Повече - Няма да Лети!
6
4
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 месец
Смеш Ко.
5
2
 
23
 
! Отговори
О, майкоо преди 1 месец
Ники, ти не можеше и един министър да смениш, ама си сигурен за корупцията. Този кабинет не беше твой, бе ники. Ти само пътуваше, където те пратят да носиш на кирчо палтото. Не си лош човек, но не ставаш за премиер. А променкаджиите и вчера те бутат напред. Не осъзнаваш ли поне, че си използван? Поне това вдени.
4
2
 
24
 
! Отговори
Кокорю преди 1 месец
Само дето не помня де са едни 8 милярда
3
1
 
27
 
! Отговори
Баца преди 1 месец
Два продукта на корумпета викат , че не бели корумпета ,, хахаха
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кольо пак се изказа
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хич, само малко...