Слави: Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Борисов

Бил го върнал във властта и "изпрал"
Обновена: 30 мар 2024 18:04 | 30 мар 2024 17:53, Александър Попов
247
Слави: Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" даде списъка с кандидати за министър-председател на президента, всичките свързани с ГЕРБ. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Фейсбук и допълва, че Димитър Главчев е заел този пост преди няколко месеца с гласовете на ПП-ДБ.

Според Трифонов, лидерът на ПП Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Бойко Борисов.

"Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени Конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет", обръща се към Кирил Петков лидерът на ИТН.
Гледах обедните новини по БНТ. В тях дадоха репортаж от някакво събрание на “Продължаваме промяната”. На живо. И точно в този момент говореше Кирил Петков, който каза следното, цитирам дословно: “Имахме едни т.нар тогава, пак партньори от ИТН, които бяха заложени там, като взрив. Когато стане страшно да може да натиснат спусъка и цялото нещо да се взриви.”

Мразя да репликирам Кирил Петков, но повече от Кирил Петков мразя лъжата. И понеже Кирил Петков непрекъснато лъже, в мен от време на време се пробужда желанието да кажа, всъщност, каква е истината. И други желания се пробуждат в мен, но аз се контролирам, гледам да се държа възпитано и по правилата.

Та, кой бутна правителството на Кирил Петков. Аз, бе! Аз, Кириле. Аз го бутнах! Извинявай, аз те бутнах, за да паднеш. Никой не ме е заложил, аз сам взех това решение и не съжалявам, че го направих. Напротив, като гледам какво направихте после, колко лъжи и каква некадърност показвате, сега от позицията на времето смятам, че постъпих абсолютно правилно. Така че, това, което говориш на вашето събрание е поредната лъжа, която изричаш!
Само искам да ти припомня, Кириле, че за лъжите, които изричаше, че аз съм мафиот, те осъдих и съда ми присъди 50 000 лева. Така че, не е лошо да внимаваш какво говориш, когато е свързано с мен, защото пак ще те осъдя!

Нека ти припомня и още нещо, Кириле. Свалих ви от власт, заради предателството ти към българите в Северна Македония и заради вредната политика на Асен Василев.И времето показа, че съм прав. След предателството ти, изстъпленията върху моите сънародници, българите, които не са твои сънародници, станаха чудовищно нагли. А другарчето ти, Асен Василев, докара 30 % инфлация и увеличи държавния дълг с 20 милиарда.

И още нещо, Кириле. Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за служебен премиер. Ами нали вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ППДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца?  Защо сега ревеш? Като теглим една черта, излиза простия факт, че ти, Кириле, ти направи най-много през цялата история за Бойко Борисов. Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет.
Свалих ви веднъж преди година и половина. Свалих ви и втори път преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви бутам толкова пъти, колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот.

Затова можеш да почнеш да плачеш сега. Начало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
5
 
11
 
! Отговори
аз преди 1 месец
Баси маниакалният шизофреник,все Кирил Петков му е в утата....вече става жалък и смешен
132
6
 
1
 
! Отговори
явно преди 1 месец
До Анонимен 142с киро имате един и същ дилър
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ-ДПС ще се коалира със Слафчо
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 143 ти имаш ли деца че търсиш детски ?
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 141: На Мумията със сигурност ще му трябва помощ от Чорапа, за вдигане на самолета🤣
128
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, Кирил Петков направи много, но не за Борисов, нито за Чалгаря и Тошку-то, а за младите семейства, пенсионерите и бизнеса и ще продължи да го прави, ако народа му даде възможност при новите избори, които никой не искаше, но Банкянския и Шиши ни наложиха като нов хомот, като че ли България е най-богатата в ЕС, та трябва за 6-ти пореден път да изхарчи 100 милиона от залъка на бедните
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хаха шоуто на слави вече се изтърка и никой него гледа по ск а п ан ата му телевизия дори стана безплатен канала ама нямам желание да си го пусна Сега да каже нещо глупаво и лъжливо да си вдигне рейтинга на гърба на Петков Слави а как е със самолета бе вдигаш ли го пилота Радев ще помага нали е твоя човек хаха
126
2
 
3
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Колкото и да ми е гадно, че ПП-ДБ не могат да бъдат алтернатива на герберско-мафиотското управление, ще трябва да се съглася и с констатацията на професор Огнян Минчев , че да бъдеш политик и да правиш коалиции, трябва да знаеш кое е възможно да промениш и кое не!!!Не може да поискаш Дон Боко Мутрафоне да си отреже клона и яката гърбина от прокуратурата и службите, която го пази!Агент Саманта Хазе!ЦРУ!!!
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ужас! ///// Ами ужас е. българина си ги избира. И пак ще си ги избере. Тези които гласуват гласуват под строй. Тези който не гласуват се съгласяват с другите. Пак ще е същата история.
124
1
 
1
 
! Отговори
Ultra преди 1 месец
До 130: Ало, тролея, научи първо граматиката, преди да плюеш неистини по хората! Аман от простаци, вече....а
123
1
 
1
 
! Отговори
Хи хи хииии преди 1 месец
Квик квик грувик
122
9
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Абсолютно прав и много меко и дипломатично се изказва . Добре,че беше той да отвори очите на заслепените от "умните,красивите, младите", които доказаха, че им прилягат други епитети.
121
2
 
9
 
! Отговори
Ultra преди 1 месец
До 125: Че е дрът, дрът е, ама хич не ми изглежда ведър😝 Продавачът на мартеници от подлеза пред Ректората, забогатя с хейт срещу Иван Костов, платен от руснаците и сега пак прибра неколко милиона от Борисов, за за хейти К.Петков
120
5
 
7
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ преди 1 месец
Пр.ос.то Кирчо е е на светлинни години по интелект от Бойко. Да му завра фалшивата харвартска диплома в зад.ника след като едно неуко момче от Банкя успя да го изработи.Още когато разбрах че е колега на Ричард Липовона с тея фалшиви хранителни добавки които продава ми стана доста съмнителен. Това не е бизнес за сериозен човек а за измамник !!
119
6
 
13
 
! Отговори
Ужас! преди 1 месец
Българино, тези ли искаш да те управляват - примитивните Чалгаря, Боко и Шиши?! Срам и позор!
118
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Импотентния плешив чалгар повръща пак отрова. Като толкава сте умни смели защо не управлявахте? Страхливи юнаци на чалгата.
117
5
 
10
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
А Славуцата не подложи ли на ГЕРБ и Мафията един два мандата провалени точно след като излязоха българите да протестират от герберско-мафиотското управление!Агент Дейв Конъли!ЦРУ!!!
116
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалгата не прощава
115
2
 
2
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 месец
Когато си ненормален неносиш отговорност за деянията ти, защото не ги осъзнаваш. Когато си слабоумен , *** или лице със специални образователни потребностти както е модерно да се казва също неносиш отговорност за постъпките си защото не ги осъзнаваш. Така че Слави ,Моляте!! Не се говори така за момчето !!
114
3
 
7
 
! Отговори
Поглед преди 1 месец
Само го погледнете. Какъв поглед, каква физиономия...отблъскващо... Ламброзо не случайно е смятал,че по формата на черепа може да се предскаже престъпника....е, его един екземпляр....селянин,опростачен и опорстачващ, корумпиран и неприятен, плачещ на погребение то на мафиоти,а после по ТВ ни разказва как ще ни Оправи...