Слави: Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Борисов

Бил го върнал във властта и "изпрал"
Обновена: 30 мар 2024 18:04 | 30 мар 2024 17:53, Александър Попов
247
Слави: Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" даде списъка с кандидати за министър-председател на президента, всичките свързани с ГЕРБ. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Фейсбук и допълва, че Димитър Главчев е заел този пост преди няколко месеца с гласовете на ПП-ДБ.

Според Трифонов, лидерът на ПП Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Бойко Борисов.

"Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени Конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет", обръща се към Кирил Петков лидерът на ИТН.
Гледах обедните новини по БНТ. В тях дадоха репортаж от някакво събрание на “Продължаваме промяната”. На живо. И точно в този момент говореше Кирил Петков, който каза следното, цитирам дословно: “Имахме едни т.нар тогава, пак партньори от ИТН, които бяха заложени там, като взрив. Когато стане страшно да може да натиснат спусъка и цялото нещо да се взриви.”

Мразя да репликирам Кирил Петков, но повече от Кирил Петков мразя лъжата. И понеже Кирил Петков непрекъснато лъже, в мен от време на време се пробужда желанието да кажа, всъщност, каква е истината. И други желания се пробуждат в мен, но аз се контролирам, гледам да се държа възпитано и по правилата.

Та, кой бутна правителството на Кирил Петков. Аз, бе! Аз, Кириле. Аз го бутнах! Извинявай, аз те бутнах, за да паднеш. Никой не ме е заложил, аз сам взех това решение и не съжалявам, че го направих. Напротив, като гледам какво направихте после, колко лъжи и каква некадърност показвате, сега от позицията на времето смятам, че постъпих абсолютно правилно. Така че, това, което говориш на вашето събрание е поредната лъжа, която изричаш!
Само искам да ти припомня, Кириле, че за лъжите, които изричаше, че аз съм мафиот, те осъдих и съда ми присъди 50 000 лева. Така че, не е лошо да внимаваш какво говориш, когато е свързано с мен, защото пак ще те осъдя!

Нека ти припомня и още нещо, Кириле. Свалих ви от власт, заради предателството ти към българите в Северна Македония и заради вредната политика на Асен Василев.И времето показа, че съм прав. След предателството ти, изстъпленията върху моите сънародници, българите, които не са твои сънародници, станаха чудовищно нагли. А другарчето ти, Асен Василев, докара 30 % инфлация и увеличи държавния дълг с 20 милиарда.

И още нещо, Кириле. Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за служебен премиер. Ами нали вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ППДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца?  Защо сега ревеш? Като теглим една черта, излиза простия факт, че ти, Кириле, ти направи най-много през цялата история за Бойко Борисов. Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет.
Свалих ви веднъж преди година и половина. Свалих ви и втори път преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви бутам толкова пъти, колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот.

Затова можеш да почнеш да плачеш сега. Начало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
8
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Едно от лицата на "прехода" в действие.Мъка....
172
15
 
28
 
! Отговори
Говори БигБрадър преди 1 месец
ППДБ - Никога Повече! Амин!!
171
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно ферари с цвят червен и едно БТВ за мен.
170
8
 
22
 
! Отговори
Тиквун преди 1 месец
Славиту иска да кешира, ама на тези избори няма да прескочи бариерата !!!
169
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трифонов е ясен. Но след като кметът ни от ПП си направи заплатата над 9000 бона при 2900 лв, които е взимала Фандъкова и си вдигнаха депутатските заплати в пъти изобщо има ли някой, който да гласува за ПП. Когато въведат еврото с тези актуализирани заплати те ще си живеят чудесно. Вие как ще живеете, когато 1000 лв станат 500 евро, а хлябът от 2 лв стане 2 евро. Спекулата е жестока. Така беше в Гърция. Очаквате тук да е по-различно ли?
168
20
 
15
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 месец
Ех Славчо ,Славчо! Не можа да ги прежалиш ония 4 млд, лв дето не ти дадоха да откраднеш и събори правителството! Заради тебе сме на този хал! Доган те купи и обърна палачинката! Сега си най заклетият враг на ПП! пей си чалгата и не се прави на умен! Всички видяхме колко струваш!
167
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера гледах интервюто със Сачева и Ленчето, всъщност всички поканени бяха зам. лидери на партии, но под името на Ленчето изписаха само ПП/ДБ, т.е. тя не е никаква, Просто Ленчето на Кирето хаха. И така, когато Сачева я обвини, че те крадат идеи и ги представят за свои Ленчето отговори, че ПП/ДБ са центристка партия и взимали идеи и отляво и отдясно и изобщо не опроверга Сачева, че крадат идеите на другите партии и ги представят за свои и тази жена е писала промените в конституцията ни хаха
166
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо участваше активно в изграждането на медийния образ на Борисов от самото начало.Имаше скрита реклама и продуктово позициониране.
165
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави може да е всякакъв но това което казва е така
164
14
 
7
 
! Отговори
ПП УМРЕ! преди 1 месец
СЛЕДВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ Е ГЕРБ, ДПС , ИТН.
163
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не би Кирето като Слави да е ходил на кино с Бойко да гледат Кръстника. Или му е пял Цвете мое.Или са пушили пури заедно.
162
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато е прав-прав е.И за северна макесония и за асенчо.Най-лошото което направиха ИТН беше че подкрепиха некадърниците,най-доброто беше че ги бутнаха.
161
3
 
13
 
! Отговори
Бай Петко преди 1 месец
СлаФчо е заприличал на Фреди Крюгер
160
9
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 месец
Тази подметка,съчетаваща се със и по нищо отличаваща се от чехълче, която роди чалга поколението, трябва да бъде в БЕЛЕНЕ!
159
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой помни ли онзи скеч, където Слави и Август Попов са депутатки в НС? Облечени в рокли, с чорапогащници. Спомняте ли си какво казват в скеча от преди повече от 30 години?
158
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така си е както казва Слави, но за мажотарната система също Слави помогна на Борисов. Помогна и на ДПС да имат безброй избирателни секции в Турция. Вероятно е случайност или Слави е дългата ръка на Доган?
157
7
 
16
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Кирчо не е ок с акьла не трябва да му се обръща особенно вниманиеТе всички още ония дни умряха от смях с пп/дбКато започнаха да се молят на герб , да ги остави още малко да поработят как знаят
156
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко каза, че ще да арестуват първи "Слави" . Няма спасение за *** Трифонов. С шут ще го вкарат в килията и всички имоти ще бъдат национализирани и направени старчески домове. Дано не умре до тогава *** Трифонов
155
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави ти не беше ли приятел на Борисов разигра ни шоуто да ходим три пъти на избори ех шоу мен си е равно на циркаджия прибира си милионите от чекмеджан а нас ще ни баламосваш
154
4
 
14
 
! Отговори
akudф преди 1 месец
тази депресарска калинка откъде пак се появи о да забравих идват избори