Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява

Хубаво било да се мисли преди вота, а не след това
339
Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че висша форма на демокрацията е след изборите хората да определят кой и как да управлява.

"Заради това е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това. Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, за Атанасов, за Петков, за Василев, с които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи и министри, политики и всички сме казвали, че сме свършили добри неща", каза той.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на упреците, отправени му по-рано днес от Кирил Петков в тв ефир.

На критиките на съпредседателят на ПП-ДБ той отговори, че може да говори само от името на ГЕРБ, да отговаря само за себе си и партиите, които представлявам.

"Оценките, които се дават, са право на всеки лидер. В единият случай казват: Бойко, помогни ни, после е виновен за всичко", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ повтори, че след преговорите и компромисите, които е направил, е можело да има правителство.

"На ГЕРБ е работа, ние ще решаваме с кой ще управляваме", отговори Борисов на въпрос за това дали са готови да управляват с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още по темата: Бойко Борисов
Още от Политика
Икономистит: Няма да има драстичен скок на цените в евро
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
1
 
1
 
! Отговори
Антон преди 4 седмици
Каква висша форма бе ! Не виждате ли *** политици ще хората не искат да гласуват.Аз лично ще, но повечето няма и резултатите ще са същите.Само ще се дават грешни пари за избори
286
1
 
3
 
! Отговори
от нафталина преди 4 седмици
ако в българия беше приложена някава процедура по ,,лустрация",колко ли от днешните политици биха били политици? Например бойко автокрадеца....и той щеше да е в забравата,но както виждате,кадрите на БКП бяха реабилитирани на 100%,и сега им ядеме ,,маришките кефали".И за майтап,днес ако не си от тъмно-червеното потекло,освен да работиш на смени в България,за друго не ставаш.Освен ако не си по-ербап и не им теглиш майните и хванеш пътеките за белите дръжави.Комунизма е тумор.
285
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като не разбираш от финанси защо плямпаш и намесваш Русия, която няма нищо общо с корумпираната от американски пра се та българия?
284
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 седмици
Избори в България няма,губернаторът се назначава от Посолството.
283
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ББ е обладан от обрачите от фирми защото зад ББ надничат структори като манджо който се е оплел с дпс и други про руски обръчи, който смучат по 15-20 милиарда от Българските дануци всяка година. защо искам приеманро на еврото, защото всички механизми на бг институциите ще трябва да се синхронизират с европейските И тогава искам да видя таксите на бг банките който ни рекитират при всяка услуга, искам да видя застрахователните изплащания, искам да видя мобилните такси, искам да видя ддс -то коет
282
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И двамата за тези хубави работи дето сте ги свършили трябва да влезете в затвора -- защото това са кражби от бюджета в полза на чужда държава. Били сте и незаконно на власт чрез измама на изборите. На новите избори не трябва да бъдете допускани за регистрация.
281
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тулумбарий ,дърпай с 200
280
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пее ти петела защото Калин Стоянов е мвр шеф.Щете хванат у домати стачкуващите.
279
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
278 Това не ти е БКП/БСП 1944, нито ПП и компания- алабала с президента и черепа, с Маджо, "да изчегъртаме Борисов. ГЕРБ получиха мощна подк.епа от Брюксел, от ЕК, ЕП и ЕНП.
278
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Само правителство без ПП ще спаси страната. ПП е проект създаден за да унищожи ГЕРБ. ГЕРБ трябва да отсвири ПП,ДБ и да направи правителство без ПП, поне. ДБ и без друго, са само една патерица. Всяко участие на отровния дует ПетковВасилев във властта е порочно и опасно, за България. Ще доведе страната до настоящия колапс, дори и по-дле. ПП - профан до профан, аматьор, до аматьор. Така и не се научиха 3 години. Няма и да се научат.
277
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Що не сменихте Калин Стоянов,пък тогава да видим дали щеси победител,мръсно животно.
276
7
 
1
 
! Отговори
Dinosaurus преди 4 седмици
я! Троловете се активизирахте, Кирчо и Кокорчо развързаха кесията. И какво ви нерви, че електората определя кого подкрепя? Носталгия по комунизъма със 99.99% подкрепа за БКП? Че "новите лица" какви са - червени синчета и внуци от Харвард. Ама вече няма кого да експлоатират и не искат да го разберат. Затова Габриел стана новото красиво лице на мафията, а Харакирчо и Финансенчо - старите и грозни лица. Че и истерични от страх от изборите. Щото Подмяната не стана! А вие си тролете, за това ви плаща
275
0
 
3
 
! Отговори
50 копейки преди 4 седмици
Варненския бакшиш искал да управлява -голем смех.
274
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Възраждане ще направи точно като Славчо, а именно, ще гушне солидна сума ще разтега локуми и ше сдаде мандата на следващия, така че другари докато рези лица не бъдат изчистени не очаквайте промени
273
0
 
15
 
! Отговори
Полковника преди 4 седмици
Май наистина трябва да се сменят шефовете на службите в България. Защото , ако тези служби наистина работеха, днес щяхме да гледаме всичката явна политическа шайка в затвора ! Извършват национално предателство явно и посред бял ден , безнаказано и с нечувана наглост !
272
1
 
9
 
! Отговори
Властта изисква ум! преди 4 седмици
Бойко Борисов е слаб политик, щом досега още не е разбрал, че веднага след края на войната срещу Украйна ще бъде изправен на подсъдимата скамейка пред Военния трибунал. Говори се, че председател на трибунала ще бъде знаменития Николай Ненчев...
271
2
 
6
 
! Отговори
Паметлив българин преди 4 седмици
Ако хората отново гласуват за цялата политическа шайка , значи си заслужават не само увеличение на цените на всичко , но и последващото фалиране на цялата държава! Купувайте газени ламби с шишета номер 8 ! Идва вече момента за тях ! Още от лятото.
270
1
 
17
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 седмици
Нагъл ненаяден крадлив д1ртак, заслужаващ нищо повече от решетки, където да остане до края на съществуването си
269
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 263И с кой ще го замените бе умници? С други шмекери на дребно ли? Не ме кефи, ама кажи нещо по-малко зло? При него поне вървяхме напред. При тоя преобладаващо *** и крадлив народ какво по-добро заслужаваме? Самата дама, дето публикува снимките с кюлчета призна, че колко и да го е плюла никой не й посегнал. За разлика от президенто и пп татата. Ама"Боко бил крадлив"! Другите не крадат? Само дето влачат с чували. Вземаме заеми за увеличените пенсии. Нищо не се строи.
268
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До sdА мустаката Лена? "Кой ще ми каже".