БСП скочи на Ваня Григорова: Зависима е от ГЕРБ, ще е патерица

Не се интересувала от хората, а само от властта
26 апр 2024 13:38, Александър Попов
116
БСП скочи на Ваня Григорова: Зависима е от ГЕРБ, ще е патерица
Снимка: БГНЕС

Социалистите обвиниха Ваня Григорова, която стана общински съветник с подкрепата на БСП, в зависимост от ГЕРБ.

Според Георги Свиленски тя и Мая Манолова, които ще се явяят на предстоящите избори заедно, ще бъдат поредната патерица на ГЕРБ в НС.

Той обвини и Елена Йончева, която сега е представител на България в ЕП от квотата на БСП, в зависимост от ДПС, след като стана ясно, че тя ще е в листите на движението с кандидатите за евродепутати.

"Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите ѝ от Делян Пеевски и ДПС. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите ѝ от ГЕРБ и Бойко Борисов", каза Свиленски.

Според него вече е ясно, че Ваня Григорова няма да бъде общински съветник от София и да се грижи за интересите на столичани.

"Ваня Григорова не я интересуват интересите на работещите, на бедните и трудовите хора, единствено я интересуват местата в листите", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: БСПВаня Григорова
Още от Избори 2024
Доц. Киселова: След 9 юни НС ще е с изтекъл мандат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Нинова и БСП ще се коалират с ПП ДБ след избоРите СРАМ И ПОЗОР - СПОМНЕТЕ СИ ПОЗОРНАТА ТОРТА !
98
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
по добре да е патерица, отколкото преззервативв...
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НАЛИ БЕШЕ ЧОВЕК НА ПУТИН?
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За кои и какви социалисти става въпрос? Това е един от двамата *** на Ниновица- Свиленски, другият е Симов. Плюс назначената от стрина ( aunt) Корни шефка на софийската градска организация Цонова, която веднага се втурна да замести Иван Таков като градски общински съветник. Но не би
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъкмо ще открадне малко гласове от коалиционния партньор на ППДБ ...БСП и ППДБ общо 70 депутати
94
5
 
5
 
! Отговори
Социалдемократ преди 1 седмица
Ванчето се помисли за фактор като почти спечели изборите за кмет на София, пораснаха й крилца и сега се цели в НС. Столичния Общински съвет й отесня, лошо е когато властта и славата те главозамаят! Както е тръгнала, нищо чудно и на президентските избори да се кандидатира. Само че забрави, че голяма заслуга за резултата й имаше БСП! Лошо е да забравиш откъде си тръгнал и да се обявиш срещу доскорошните си поддръжници!!!
93
4
 
3
 
! Отговори
Няма проблем! преди 1 седмица
Не съществува никакъв проблем от това , че внучката на не без известния Митко Григоров от ЦК на БКП, Ваня Григорова е зависима от ГЕРБ, защото и ГЕРБ-аджийте , както и БСП-парите са зависими от Путин. Всичките са за Путин...
92
1
 
2
 
! Отговори
МАСКЕН БАЛ преди 1 седмица
ЗА СОЦИАЛИСТИ - ПЪРВИТЕ ИЗРИТАХМЕ С КЪРВИ И МЕНТЕТАТА СТАНАХМЕ ПЪРВИ...
91
5
 
4
 
! Отговори
Негър Скиор преди 1 седмица
........Паника...........БСП няма да влезе в Парламента. Русия Умре........
90
4
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Социалистите не намериха сили и кураж да свалят др.Нинова от председателския пост.Е,сега Ваня ще им отмъкне избирателите.
89
1
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 1 седмица
Ама още ли има, които си мислят, че някой има желание да ги оправя:). Много забавни хора.
88
4
 
4
 
! Отговори
истина преди 1 седмица
Поредните избори без избор.
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво БСП е скочило на Ваня Григорова?! Скочи една от двете маши на педседателката Нинова Свиленски. Следващият път ще скочи Симов, после пак Свиленски и т.н. Сетне е ред на баба Ирена, после на Гуцанов и колелото пак се завърта. Ниновица е последната , най-високата инстанция.
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един от пажовете на стрина Ниновица- Свиленски, се включи като гласът на Корни срещу поредната обявила се срещу правилната посока на БСП - тази на стрина Корни. И оплю Ваня ,както се полага - още малко и Свиленски щеше да обяви г-жа Григорова а предател н червената идея. Лельо Корни, и младите хора не те слушат! Да не говорим, че В.Г. е синдикалистка, а не бесепарка,
85
5
 
9
 
! Отговори
Време за обединение преди 1 седмица
БСП говорят за обединение на левите формации а на практика вършат точно обратното. Ваня григорова беше на крачка от спечелване на изборите за кмет на София. По-добре да търсят сътрудничество с нея, вместо на я обявяват за конкурент и противник.
84
7
 
11
 
! Отговори
Стефанов преди 1 седмица
Ще бъде жалко,ако Григорова се прикачи към влака за Банкя,който понякога спира на средата на пътя,за да слязат излишните пасажери. Целта на Борисов е,чрез Ваня да овладее кварталите с "българите"в различните градове.Голямата навалица за към 50-то НС,може и да я отрезви и да помисли,струва ли си да бъде употребена.
83
7
 
12
 
! Отговори
Деди преди 1 седмица
По-големи "патерици" на Г-жа БСП от тия двамката няма! Видите ли, само те мислят за трудовите хора и бедните-неоправдани люде у нас! Пусти страх е налегнал "глашатаите" на Г-жата, защото пред очите им се разпада ПАРТИЯТА. Новите лица като Ванчето и Майчето ще гризнат още от г-жа БСП-то. Така, е поговорката казва- "Кучетата си лаят, керванът си върви"!
82
6
 
13
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 1 седмица
Чудейки се, как да оправдаят своята некадърност, вече стават смешни, вече цялата им политика се гради на плюене, както и на ИТН и Възраждане, нямат акъл за изграждане на нещо, но пък за простотия и плюене са първи!!!
81
7
 
22
 
! Отговори
Отървахме се от БСП преди 1 седмица
Сега остана да се отървем от внучетата - ПП... Много разглезени внучета
80
2
 
13
 
! Отговори
Сега преди 1 седмица
Като пипне хлъзгавият гръб ще разбере но ще е късно моме за китка