Белобрадова: Ще бъде много трудно България да има стабилен кабинет

Надяваме да има правителство, казва тя
6 окт 2024 12:50, Нели Христова
30
Белобрадова: Ще бъде много трудно България да има стабилен кабинет
Снимка: БГНЕС

Ще бъде много трудно след изборите България да има стабилен кабинет. Това менние изрази в студиото на NOVA Елисавета Белобрадова от ПП-ДБ

Тя  подчерта, че коалицията ПП-ДБ си дава "ясна сметка, че България има нужда от правителство".

"Абсолютно ясна сметка. Ако всяка политическа партия, която идва тук и твърди, че ще вземе първо пълно мнозиство, което е абсолютно невъзможно, и второ, че ще направи самостоятелно правителство - не говори в реалността. Тоест, ако правителството следва принципите, които ние сме заложили, и програмата, която ние сме заложили, се надяваме да има правителство. Ще бъде много трудно България да има седми стабилен кабинет", категорична е тя.

"Управлението трябва да бъде изградено въз основа на принципи. Разбира се, че равноотдалечения от всички премиер, е важно нещо. Защото той трябва да притежава определени качества. да има морал, който не се поставя под въпрос. Но по-важното е на какви принципи, каква програма ще изпълнява това правителство", коментира Белобрадова въпроса какъв премиер си представя коалицията, че ще застане начело на държавата след изборите.

И допълни: "Като оставим настрана личността на бъдещия премиер и че тя трябва да е безпроблемна - най-важното са задачите, които са му поставени и сроковете, в които той ги изпълнява. За да не се питаме - чий човек чий е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Избори 2024
Матева за Ибрямов: ЦИК действа съобразно закона
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 55 секунди
Никоя европейска държава освен България нямаше да търпи отявлени мошеници като Бойко и Шиши да ги управляват толкова време
22
2
 
1
 
! Отговори
хюго капет преди 14 минути
Плати ли си тока тая старкиня?
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 22 минути
Досадни стават,на всеки му е ясно че ще повторят сглобката с Герб и пеевски.Тия драми сега са само да се залъже електората.После пак ще има мрънкане стил ми ние не искахме в скута на Шиши ама те обстоятелствата такова.
20
4
 
6
 
! Отговори
Минчо преди 35 минути
Да гласувам за тая-никога.Искаше да прокара скрит отвратителен закон.Тази е направо за Сливен,а не за НС.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 52 минути
Тази искаше да прокара скрит закон за смяна на пола на деца. Няма право да се изказва за каквото и да е. Не съм русофил, но смятам, че джендър пропагандата трябва да се наказва със затвор!
18
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Абе това не е ли Кетящата Козила Ерато, както се подвизава в интернет?? Аз си мислех, че тя е напълно изтрещяла инфлуенсърка, а тя била депутат!! Боже докъде я докарахме! Какви хора да управляват държавата! Изобщо да не се чудим че сме стигнали дъното..
17
6
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 час
Коя е тази и за какво се бори?
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Александруполис тръгна,а ние си плащаме на Боташ!
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 1 час
Защо не си е сменила името досега? По-лесно от съставяне на правителство е.
14
4
 
9
 
! Отговори
ами смешно е преди 1 час
тея още си верват че без тях правителство не може да има
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Това нещо на снимката отвлича български деца! Това нещо на снимкта иска да направи децата ни жееендааари! Запомнете го добре и като го видите на улицита бъдете сигурни да изразите мнението си!!!
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Какво означава "Надпартиен, равно отдалечен премиер"? Такъв който не служи на никоя партия? Ами че тогава защо да гласуваме за партии, които предварително ни казват, че няма да свършат основната си работа заради която ги избираме? Да съставят премиер и правителство! Тогава защо народа да не гласува направо за премиер, щом партиите няма да имат нищо общо с него?
11
7
 
9
 
! Отговори
дедо ви преди 1 час
за да има стабилно правителство случайници като пп , дб , клоуните на слаФчу , копейкин , разни независими и подобни не трябва да стъпват в парламента .
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Много мъдра фамилия!!!
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Това го знаем от години вече. Явно бялата брада върви в крак с деменцията за да ни изтъкваш очевидното отново, и отново, и отново.....
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Казвал съм го преди и пак ще го повторя. България ще има редовно правителство чак след края на войната в Украйна. Ще видите че отново ще се окажа 100% прав.
7
6
 
4
 
! Отговори
Родопа не Европа преди 1 час
Ето какво всъщост говори Белобрадова: Ще бъде много трудно след изборите България да има стабилен кабинет, дето може, как-то преди, да продължава системната корупция, покрадвайки от заспалото население.
6
4
 
14
 
! Отговори
Атанасов преди 1 час
Най-големите публични предатели в нашето съвремие. Уж против Борисов, изпраха го много бързо. Уж против Пеевски, управляваха с него и с ГЕРБ. Уж против Гешев, поставиха на неговото място заместникът му - без никаква разлика. Излъгаха избирателите си, което е неприемливо. Сега някой дали се съмнява в намеренията им?
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Всичко това се случва заради случайници и вечни аматьори, като белобрадова и останалата флора, и фауна в ПП,ДБ. Те донесоха омраза, хаос и стагнация в държавата.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тогава няма никакъв смисъл от изборите ви. Защо ги правите след като след изборите няма да се промени нищо. Зъ пръв път чувам някой да прави нещо без да има резултат. Само лудите правят неща и не знаят за какво ги правят.