Каракачанов за червената боя: Ултралиберали, бумерангът винаги се връща!

Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие
23 май 2023 11:58, Александър Попов
112
Каракачанов за червената боя: Ултралиберали, бумерангът винаги се връща!
Снимка: БГНЕС

И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща! Това казва в своя позиция във Фейсбук почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов по повод острите реакции от Европа, а и в България, след гражданския протест от 21 май, когато сградата на Европейската комисия в България беше замеряна с яйца и червена боя.

Ето пълния текст на позицията му:

Интересни бяха реакциите на медиите, институциите и европейските представители, като Роберта Мецола, относно хвърлянето на яйца и боя по сградата на Европейската комисия в България.

На публично мероприятие – „Поход за мира“, на 21 май сградата на ЕК беше обсипана с червена боя и яйца от граждани, участващи в шествието. Не подкрепям категорично това като начин за изразяване на мнение, окепазявайки сгради, но двойният стандарт на „европейските политици“ е налице.

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н. Тези действия бяха извършени от група граждани, подобна на тази от онзи ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и принципи. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици само преди 3 години определиха идентичните действията не като вандалска проява и гавра, а като „проява на гражданска позиция“.

Ами затова Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят – е добре и граждански правилно.

По принцип и онези от 20-та година имаха основание да протестират срещу корупцията и „дълбоката държава“, както те формулираха тогава гражданските си акции. Така и тези от онзи ден обаче имат право да протестират срещу неадекватната политика на Европейския съюз относно войната в Украйна, ковид мерките, икономическата криза.

Докато евролибералите от Брюксел не спрат да подстрекават и шумно да подкрепят „граждански акции“ като гей парадите, всякакви шумни хепънинги и проекти, които открито рушат християнските и семейни ценности, върху които някога беше изградена силната и горда Европа, нещата няма да се оправят.

Ако сте забравили, ще Ви припомня третия закон на Нютон – на всяко въздействие съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие. И ще Ви припомня и две хубави български поговорки, които онагледяват картината от онзи ден - каквото повикало - такова се обадило. И – когато сееш ветрове – ще жънеш бури.

Поуката оставям на Вас, г-жи и г-да ултралиберали. И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Красимир Каракачанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не го харесвам но е на 100% прав. Не може да има двойни стандарти и едно и също действие веднъж да се толерира, друг път да се заклеймява!!!
31
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вие бе ултра руски националисти, пионери и чавдари. Какво общо имате с българщината се пита? Но да, либерал = русист. Трябва да сме граждани на българската държава и да защитаваме преди всичко нея, и Македония.
30
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ултралиберали. Какво определение просто. По-добре либерал, отколкото рашистка свин.я облечена в "патриотизъм".
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къде са ви тобичките на Била воеводи?
28
11
 
37
 
! Отговори
п.п. преди 11 месеца
браво! прав е! когато хаджията и арменския поп хвърляха червена боя по руското посолство, го изкараха не вандалски акт, а гражданска позиция и досега тия двама хулигани ги канят да говорят по разни телевизии врели-некипели!
27
21
 
19
 
! Отговори
Германец преди 11 месеца
Нямам против Копейката, Мистър Билла и бекапето да се конкурират за гласовете на дънните риби. С малко късмет ще си ги поделят по равно и ще са всички под 4%. Можем да мечтаем :)
26
17
 
9
 
! Отговори
две неща преди 11 месеца
първо,от кога на фашистите им се казва ултралиберали и второ,за какъв бумеранг говори тоя,такова нещо не съществува или поне не за българите,само един пример ти давам,къде е бумеранга за отвратителните бг пенсионери,дето продадоха децата си по чужбина и сега живеят на техен ггръб по-добре от арабските шейхове,ако имаше бумеранг отдавна щеше да ги е смазал тези хле ба рки
25
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво, възхищавам се на Костадинов, как ги разобличи тези бездарни двуличници
24
18
 
15
 
! Отговори
Мр. Билла преди 11 месеца
Тоя па дърт комунист какво се изказва?
23
20
 
7
 
! Отговори
do 36 преди 11 месеца
преди 3 години имаше точно про-руска акция срещу държавата в България, никакъв протест срещу никаква мафия.. мафията в лицето на Божков купи тъпия народ, за да свали правителството, защото то 1) щеше да ни вкара в Еврозоната 2) купи американски изтребители и 3) започна да ги арестува. Да не забравяме че Наришкин ЛИЧНО освободи Божков от затвора, а след това САЩ го вкараха в списъка магнитски. Така че, льльо, вие сте много зле
22
28
 
16
 
! Отговори
Пич преди 11 месеца
E, хубаво поне, че "воеводата" се позиционира ясно в лявото про-путинско пространство. Ако някой е имал съмнения, де. А да сравняваш граждански протест срещу мафията в България проведена преди 2 години, с про-руска акция в защита на интереси на чужда държава, е меко казано неадекватно.
21
5
 
21
 
! Отговори
мак преди 11 месеца
И тоз изпълзя от забрава. Какво става със самолетите? Кога ще кацнат на българска земя? А придоби ли нови имоти, мезонети след тази чуутовна сделка?
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ето го и тоя гомньо изпълзя отнякъде, и явно е научил някаква нова думичка.
19
18
 
8
 
! Отговори
narodna.me преди 11 месеца
Каракачанов, както ти, така и Възраждане сте контролирана опозоция, и Похода на мира не е ваш, а на народа. Точно за това се опитвате да го опетните, но няма да ви мине номера. Ние сме тук за да казваме Истината и да отваряме очите на хората.
18
4
 
7
 
! Отговори
QRS преди 11 месеца
Понякога с Била, понякога с Кауфланд торбичка, зависи от ситуацията
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да не се бърка подкрепата на евроатлантическите ценности с отпота срещу евроатлантическите глупости.
16
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят е добре и граждански правилно." ТОВА Е, независимо кой го казва и дали го харесвате, това е истината!
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Възпитан в здрав комунистически дух. Съветския съюз над всичко.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този ли, дето уж се възмущава от Титова Югославия.
13
10
 
8
 
! Отговори
Петоколонника преди 11 месеца
Агент Иван и него червеното знаме го е родило.