Йорданов: Гешев вероятно има папка с името на Борисов

Притиснат е
16 май 2023 07:29, Росен Стойчев
90
Йорданов: Гешев вероятно има папка с името на Борисов

Достигнахме историческо дъно за ръководството на прокуратурата. Толкова ниско едва ли някой е очаквал, че може да се падне.

Още по темата
Така бившият вътршен министър Емануил Йорданов коментира в студиото на Bulgaria ON AIR последните обвинение по върховете на прокуратурата.

Той обясни, че всеки от замесените има свое виждане за истината, но никой не вади конкретика, включително и по делото за къщата в Барселона.

"Гешев е притиснат до стената. Хората, които го подкрепяха, се отказаха от него. Не е тайна, че Иван Гешев е назначен от Бойко Методиев Борисов. Аз не съм наричал Борисов "шефе", Гешев го е наричал: "шефе, много добре се правиш на луд" - имаше такъв запис. Сега ли стана "лицето Бойко Борисов". За ДПС е интересно, че Гешев не нарича някого лице. Може би има повече респект от ДПС, отколкото от Борисов", заяви Йорданов.

Пред Bulgaria ON AIR бившият вътрешен министър изрази предположение, че вероятно Гешев държи папка с името на Борисов, която обаче е празна.

Юристът не очаква ВСС да вземе решение и да  отстрани Гешев.

"Оставам с впечатлението, че лобито на Гешев е готово с всички възможности за шиканиране на процеса. Разпределението на силите в този Висш съдебен съвет беше "много срещу 2" - има две колежки, които си позволяват собствено мнение, всичко останало гласуваше дълго време това, което искаше Гешев. Не бих се изненадал, ако продължи в този дух и сега", предположи Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 12 Винаги съм казвал брато, че тука мафията е държавата, не можеш да направиш разлика :)))
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отворете нов раздел рубрика,,Войната на мафията в България"....Голям сериал се очаква.Две финансови ,,институции" са се скарали.Прехвърчат бомби от пиратки Прелитат дронове на ,я Президента, я на неизвестна , за сега групировка.Армията на Доган Разпределителя се бие на страната на централните сили.А може би обратно.Кскто всичко в тая пуста държава Народа бега на Запад.Също като в Русия.И да си на едната и да си на другата страна , все си родоотстъпник и заплашен със затвор..ХАОС
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отворете нов раздел рубрика,,Войната на магията в България"....Голям сериал се очаква.Две финансови ,,институции" са се скарали.Прехвърчат бомби от пиратки Прелитат дронове на я Президента, я на неизвестна , за сега групировка.Армията на Доган Разпределителя се бие на страната на централните сили.А може би обратно.Кскто всичко в тая пуста държава Народа бега на Запад.Също като в Русия.И да си на едната и да си на другата страна , все си родоотстъпник и заплашен със затвор..ХАОС
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие плюете полицията и прокуратурата, ама без тях накъде :))) Мен веднъж ме спасиха без дело, щото помогнах на един колега охранител, видеха как стоят нещата и стана точно както исках, в смисъл аз си бях честен с тях и те го видеха това :)))
7
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички са против главният прокурор което е нормално в една болшевика к о ч и н к а. А папки Гешев има за всички и ако ги хвърли на открито България отива в 3та глуха и ще има санкции. Рундьо отиде да си получи институции в ЮАР малко след като Лавров беше там. България отива в бездната с незиждана скорост.
6
5
 
8
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Версии много , но истината трудно ще излезе на бял свят! Явно с процесите срещу олигарсите Гешев настъпи нечии интереси и затова сега е неудобен! Отделно за двете колежки е всно че да от кръга "Капитал" , с да не говорим за едната , която живее в държавен апартамент , а има личен в друг град!
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 2 - Гешев го играе театро. Какво се промени във ВСС, че да изгонят Гешев? Нищо. Доро и ако синподаде оставката, кои си мислят тея от ПП, че ще докарат? Пак подобен индивид.
4
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 година
Виждам, че има несъгласен с тезата ми. Добре! Така и не разбирам обапе, кал ГЕШЕВ се е сдобил с такава папка? Доган ли му я е дал, защото уж той имаше таква папка. Или Божков? Или Мустака койтонограби републиката (да бе се бъркас Мустака на републиката)?
3
0
 
15
 
! Отговори
fact преди 1 година
мими, ентерът вече е натиснат....чакаме клипове, стрелби и т.н.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев е обиден на Боко, щото го пазеше досега и изведнъж го хвърли на вълците, което е нормално за Бойко :)))
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде с конспирацията ... Пич - Ако Гелев имаше такава "папка" Борив щеше да е в затвора, а Гешев щеше да е в политиката, но и двамата знаем, че тая бомба, нямаше да е просто димка ...