Присъства ли Митрофанова, ГЕРБ аут от първото заседание на НС

Борисов: Митрофанова е нежелана на откриването на парламента
12 окт 2022 17:15, Александър Попов
231
Присъства ли Митрофанова, ГЕРБ аут от първото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

"Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ. При тези варварски удари по граждански обекти в Украйна считам, че дори и артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги е демонстрирал желанието си за диалог и разбирателство, но сега при тази агресия, тези норми, които и ние сме спазвали в миналото, са несъвместими. Затова ПГ на ГЕРБ, която ще бъде оглавявана от Десислава Атанасова, категорично с необходимите по закон средства - след като е изпратена покана на посланика на Руската федерация у нас г-жа Митрофанова, направете така, че да е нежелана на първото заседание на 48-то Народно събрание", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседание на партията.

"Независимо от различните мнения, ние сме голяма партия, по този въпрос съм категоричен: по темата война, Украйна, агресия на Путин в Украйна, моля всеки, който има различно мнение по различни теми - да го изразява, но по тази тема няма да правя компромис с никого. Иначе, положението в Запорожската централа продължава да бъде тежко, захранването се изключва, тези хора - Путин и компания, продължават да си играят с живота, здравето и поминъка на цели региони и държави в нашия регион.

В условията на тази криза - завчера видяхте изтеглени нови 200 милиона дълг на 5% лихва. Не знам другите колеги като наблюдават това как могат да говорят за избори и други дребнотемия.

Няма да влезем на заседание на Народното събрание, ако г-жа Митрофанова дойде. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото заседание на парламента, допълни Борисов.

Митрофанова е нежелана на откриването на парламента, вчера ГЕРБ излезе с писмена позиция, допълни Десислава Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
nikonik преди 1 година
Много хубаво!Другарката да идва на всяко заседание тогава!
151
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато се управляваме от ДИВАНИ,САРАИ И ДЖИПКИ нищо добро не ни очаква.
150
0
 
0
 
! Отговори
питащ преди 1 година
А теб българите не те искат в България. Нещо ного си повяхнал. То злобата си казва думата.
149
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Митрофанова трябваше отдавна да бъде изгонена от България, заради антибългарската си риторика и подкрепа към руските шпиони у нас. Присъствието й в парламента на България означава легитимация на недопустимото й поведение унас и поставянето на България в унизително положение пред агресивна, путинова Русия.
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
180 Западните ни партньори не са започнали войната в Украйна. Едва ли, ще ни дадат пари с ниски лихви, за да богатеят фирмите на Радев и компания, БСП.
147
2
 
3
 
! Отговори
днъкоплатец преди 1 година
Това ли е проблема на България? Дали Митрофанова ще е в парламента? Защо западните ни партньри ни дават дълг с такава лихва? Защо не ни предоставят безвъзмездна помощ, заради войната? Или скубят нас и децата ни, а Боко се прави на мъж?
146
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижда се на кои "български" партии, конците се дърпат от САЩ. И какво излиза, българите гласуват да ни управлява САЩ
145
7
 
7
 
! Отговори
бай Танас преди 1 година
Евала на Бойко! Рязко и точно! Митрофанова е нежелана!! Веждито да го дyxа...
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има една поговорка: Дръж приятелите си близо, а враговете си още по близо!
143
8
 
6
 
! Отговори
кокорчо преди 1 година
кирчо,учи история и тогава пиши по темата защото по време на Руско-турската война не е имало нито украйна нито украинска нация
142
5
 
6
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
Най после ГЕРБ да направи нещо срещу Путин .До сега му толерираше бизнеса у нас.При положение че Русия бомбардира жени и деца а не военни обекти ,/което е малодушие и жестокост не е д жентълменско/,няма място за Посланика и.в Парламента ни.Над 60%от войниците при Руско-турската воина са били от Украйна /,та кой ни е освободителя/
141
5
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
До 199...... Не знам Борисов, но злобната Митрофанка се държи по недипломатично и от перхидроления Волен.
140
10
 
9
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Този път г-н Борисов постъпи достойно. Браво.
139
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спомних си защо Борисов беше най-мразеният политик в България! За дипломация дали е чувал някога?
138
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СашоМного сладко предложение. Борисов и компания съвсем са изтрещяли. Яко натискат от сега за да ни набутат във войната. Захванали са се с митрофанова сякаш е тяхна работа. Ами оставете на дипломатическите служби да си вършат работата.
137
12
 
20
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
ако герп ще се махат от парламента заради Митрофанова,то аз предлагам да я назначим щатно в парламента за да отървем българската политика от крадливата мутра
136
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм! Шом ГЕРБ и Брисов не искат посланика Митрофанова да присъства на откриването на НС 2022, да очакваме ПП-то да му се приисиска обратното! Нали все така правят. Възможен е и друг вариант: да се повдигне неразрешим спор, коя от страните е повече или най-против присъствието на посланик Митрофанова в НС!
135
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото е че дори и да не пуснем мутрофанова в НС, тя толкова харесва ЗАПАДА, че няма да си тръгне доброволно за родината си.
134
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма място за мутрофанова в НС на вражеска страна...нали така казаха от раша!!! Тъй че другарката да си оди у дома в азия!!!
133
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ами сега какво ще правиглавния мултак на държавата Веждичката които днеска си скубеше брадата за да защитава матрьона Митрофанова и когато сикаджията от Банкя, главен мафиот и негов вожд си смени мнението и облече кожата на путиномразец и отрече матрьоната? Тия гербавите за нищо не стават.