Присъства ли Митрофанова, ГЕРБ аут от първото заседание на НС

Борисов: Митрофанова е нежелана на откриването на парламента
12 окт 2022 17:15, Александър Попов
231
Присъства ли Митрофанова, ГЕРБ аут от първото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

"Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ. При тези варварски удари по граждански обекти в Украйна считам, че дори и артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги е демонстрирал желанието си за диалог и разбирателство, но сега при тази агресия, тези норми, които и ние сме спазвали в миналото, са несъвместими. Затова ПГ на ГЕРБ, която ще бъде оглавявана от Десислава Атанасова, категорично с необходимите по закон средства - след като е изпратена покана на посланика на Руската федерация у нас г-жа Митрофанова, направете така, че да е нежелана на първото заседание на 48-то Народно събрание", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседание на партията.

"Независимо от различните мнения, ние сме голяма партия, по този въпрос съм категоричен: по темата война, Украйна, агресия на Путин в Украйна, моля всеки, който има различно мнение по различни теми - да го изразява, но по тази тема няма да правя компромис с никого. Иначе, положението в Запорожската централа продължава да бъде тежко, захранването се изключва, тези хора - Путин и компания, продължават да си играят с живота, здравето и поминъка на цели региони и държави в нашия регион.

В условията на тази криза - завчера видяхте изтеглени нови 200 милиона дълг на 5% лихва. Не знам другите колеги като наблюдават това как могат да говорят за избори и други дребнотемия.

Няма да влезем на заседание на Народното събрание, ако г-жа Митрофанова дойде. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото заседание на парламента, допълни Борисов.

Митрофанова е нежелана на откриването на парламента, вчера ГЕРБ излезе с писмена позиция, допълни Десислава Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
6
 
15
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Тоя наистина се е побъркал!
91
13
 
7
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Евала Бойко!Онези *** от ДБ и ПППП къде уж се прават на десни нямат нищо против тази руска другарка.
90
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Остава му още малко, ще го мачкаме до края, без нито капка милост.
89
15
 
12
 
! Отговори
Ванга преди 1 година
Не се съмнявайте, че краят на Путин е близко, щом Буци е толкова смел... Русия ке панде !
88
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хехе тиквата се прави на по-голЕм католик от Папата. Според международното право всички посланици присъстват при откриванена сесията на новоизбрано народно събрание
87
1
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Защо си мисля че това е жест на извинение към Митрофанова ,че Киро и изгони 70 дипломата заедно с готвача.
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие не гледате, че България е пусната по пързалката, а някой да ви "спасял" от ГЕРБ и Борисов. Вие у ред ли сте?
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буци днес бе насаден на пачи яйца от дъртия алкохолик Вежди Мултакалтаков! Той каза по БНР, че ако Митрофанова не присъства в залата на Нардното събрание това означавало обявяване на война?!!! Но си заслужава Буци да бере ядове и срам, да прави пируети, защото с кой акъл сложи в листите един деградирал от алкохолизъм мозък. По-добре ГЕРБ да бяха сложили една бъчва с уиски в листата и при откриването на парламента, отколкото фъфлещия дядо Веждьо.
84
2
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Най-доброто за нас българите е САЩ да ни махнат визите, за руснаците ще остане самогона,а за нас ще останат всички венцуелки,колумбийки,мексиканки,бразилки,аржентинки,канадки, и тнт в САЩ.
83
6
 
14
 
! Отговори
Карлуково преди 1 година
Митрофанова ли е основния проблем на България? Нещо да кажем за националния дълг, демографската катастрофа, образованието, здравеопазването, хиперинфлацията?
82
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак изказвания и действия в разрез с мнението и нагласите в обществото. Народът е против войната, но не против една или друга страна и жителите ѝ. Тъй че персонално проблем с някаква жена е пълна глупост.
81
11
 
12
 
! Отговори
м преди 1 година
митрофанова ще я посрещна с домат пред парламента :)))))
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американски кърлежи -- пръскай смело ...
79
3
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Тия рапони са най-големите слуги на Путин, но сега се правят на най-големите опоненти на Путин, лицемери долни са, рано или късно Гешев няма да е прокурор и всеки ще се оправи към затвора да троши камъни
78
9
 
8
 
! Отговори
! преди 1 година
Тя е нежелана в България, не само в Парламента.
77
1
 
9
 
! Отговори
Бавно развиващ се преди 1 година
Ееее точно вие, които построихте турски поток,след като имаше възможност за български поток през Бургас.Вие сте смешни и жалки гербаджии.
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата нали щеше да се отказва от депутатсвото. ПП и ДБ му заповядаха да се пенсионира! Той ги слуша...знае защо!
75
2
 
11
 
! Отговори
СЛЕД МЕН ПОТОП... преди 1 година
До там го докарахме, че парламента и страната ни си нямат други грижи, че остана да решат за присъствието на Митрофанова на откриването и да решат да предоставим пряка военна помощ на Украйна. От там нататък АЗ И СЛЕД МЕН ПОТОП.
74
9
 
6
 
! Отговори
Лв ле, преди 1 година
...що руски хлеб'арки нацвъкаха форума? Верно ли тая неземна "красавица", пратеник на Жужето от Кремъл, осмисля живота им! Какво значи да продадеш жалките си душички за жълти копейки! Пълна безмозъчност!
73
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Idi да сееш картофи най-добре...