Присъства ли Митрофанова, ГЕРБ аут от първото заседание на НС

Борисов: Митрофанова е нежелана на откриването на парламента
12 окт 2022 17:15, Александър Попов
231
Присъства ли Митрофанова, ГЕРБ аут от първото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

"Искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ. При тези варварски удари по граждански обекти в Украйна считам, че дори и артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги е демонстрирал желанието си за диалог и разбирателство, но сега при тази агресия, тези норми, които и ние сме спазвали в миналото, са несъвместими. Затова ПГ на ГЕРБ, която ще бъде оглавявана от Десислава Атанасова, категорично с необходимите по закон средства - след като е изпратена покана на посланика на Руската федерация у нас г-жа Митрофанова, направете така, че да е нежелана на първото заседание на 48-то Народно събрание", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседание на партията.

"Независимо от различните мнения, ние сме голяма партия, по този въпрос съм категоричен: по темата война, Украйна, агресия на Путин в Украйна, моля всеки, който има различно мнение по различни теми - да го изразява, но по тази тема няма да правя компромис с никого. Иначе, положението в Запорожската централа продължава да бъде тежко, захранването се изключва, тези хора - Путин и компания, продължават да си играят с живота, здравето и поминъка на цели региони и държави в нашия регион.

В условията на тази криза - завчера видяхте изтеглени нови 200 милиона дълг на 5% лихва. Не знам другите колеги като наблюдават това как могат да говорят за избори и други дребнотемия.

Няма да влезем на заседание на Народното събрание, ако г-жа Митрофанова дойде. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото заседание на парламента, допълни Борисов.

Митрофанова е нежелана на откриването на парламента, вчера ГЕРБ излезе с писмена позиция, допълни Десислава Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този пишман политик, човек с невисока култура и умствено ниво, не разбра ли, че е спирачка и за ГЕРБ, и за политическия и икономически просперитет на България? Че магарешкият му инат, напредналите години и не на последно място - неговата политическа аматьорщина и липсата на политически и умствен усет и школовка може да завъртят държавата в нежелана посока. Сега са нужни млади, умни,можещи да отстъпят крачка назад и да правят компромиси хора,а не закостенели,изостанали назад стари лица
131
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие няма ли най-после да махнете този ваш лидер, влязъл и завършил най-непопулярната навремето специалност на Висшата милиционерска школа -Симеоново, по-късно усъвършенсвал познанията си и културното ниво в СИК при братя Маргини, човекът,за когото се твърди, включително и медиите твърдят същото, че е прочел само една книга, и то с приключенски сюжет. Сетне,вече като премиер,стана действащо лице в скандала с едно шкафче, пълно с банкноти по 500 евро и Аu кюлчета.Нямате ли интелигентни млади хора?
130
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха , значи Митрофанова е нежелана ,т.е. Боко е против Путин и в знак на тази нежеланост му подари и куче , и Балкански поток за няколко милиарда ,пари от нашия джоб , и какво ли още не , за да стане хубав и да не го пипат докато кра.. , пардон , властва. Сега се натяга на ЕС , но пак е заложил на грешния кон ...
129
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов не може да заповядва на никой официален представител на никоя държава,защото е господин никой в НС! Лидери на партии,бол!
128
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов никой няма да ти ръкопляска ако заради консула на Русия не влезеш в НС! Не се навеждай толкова,изненадани сме! Оня преди тебе изгони 70 от посолството на Русия,сега ти пък се държиш неадекватно! Като станеш премиер я изгони . Сега голям го вадиш щото не си и депутат!
127
8
 
2
 
! Отговори
До 182 преди 1 година
Мда...цялото Излагане не *** е тук....
126
3
 
3
 
! Отговори
.... преди 1 година
До Ха ха ха! Ами то е ясно, че Радев я е поканил! Той без нея не мърда! По-голям скандал беше на Съединението, където като се наведеше Радев, и зад него изникваше Мутрофанова! Ударът на Борисов е към Радев, който се пъчи за натовски офицер, с червена петолъчка на челото!
125
8
 
3
 
! Отговори
абе костя преди 1 година
цялото възраждане се събрало тук да цъка минуси и да се възмущава от Борисов .
124
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрофанова АУТ! Тя е представител на терористична държава, която в момента убива невинни! България е ЕС и НАТО!!!
123
9
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
не разбирам защо мутрафонова е поканена в българско народно събрание , като каква ше се явява ?! дали това не е демонстрация на сила от страна на ссср - тук сме , ние определяме и командваме ! а и нали ни определиха като вражеска държава .
122
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са ГРОБ,че да оставят условия,те едно правителство не са способни да направят
121
4
 
4
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
А бе да не сме ви избрали да клинчете постоянно?Като присъства да не би да произнася речи.По-добре закривайте посолствата и работете,т.е. спорете си там или парламента да се събира на сесии за 20 дни в годината,но само да една месечна заплата годишно.240 Бея .
120
6
 
7
 
! Отговори
Да се радват. преди 1 година
НА Митофанова,ЧЕРВЕНИТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 9.09.44 г....
119
11
 
7
 
! Отговори
Не можем. преди 1 година
.да се радваме на присъствието на руските убийци в Парламента!ТОВА Е ПЕРВЕРЗИЯ!
118
2
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
до 166. Може, може. Не позванаш добре народа. Хора които хвърлят от терасите си по пет хиляди лева, по шест хиляди лева , по девет хиляди лева на непознати, могат да гласуват с лекота за Винету. Хватката е да ги излъжеш. Идианците, които гласуват за Винету масово са такива звършили помощни училища или пък са висшисти на хранилка при него.
117
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко, Боко, акъл море, глава паве.
116
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиция "Газпром" е ГЕРБ-ДПС-Възраждане. Те искат да се създаде Коалиция "Кални бани" с другите партии. ГЕРБ са големи артисти и комедианти. В пеевските медии подкрепят Путин, специалната му операция, заклеймяват Украйна и наричат Зеленски наркоман, хвалят Боко, Доган и Копейкин. В НС ще играят театър на евроатлантизма. Аз вярвам на пеевските медии за истинската пропутинска и антиукраинска ориенатация на ГЕРБ.
115
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как народа да е избрал такива неандерталци като герб и пп, особено техните лидери. % на пп е много близък до предишния, въпреки, че много хора категорично заявиха, че няма да повторят за пп. Тези машинни избори са манипулации в полза на евроатлантическите интереси, които нямат нищо общо с българските интереси.
114
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На зеленчука бб явно му е наредено да засилва България към конфликти. Какво печели България от отрицателното отношение към Митрофанова ? Защо не поставите на дневен ред живота и битието на българина ? Писна ми да слушам за тая Украйна !
113
6
 
20
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Пофкрепям, герб аут от НС.