СДВР извозва иззетите коли от пияни и дрогирани шофьори

Теренът може да побере около 550 автомобила
9 окт 2024 13:53, Анисия Иванова
18
СДВР извозва иззетите коли от пияни и дрогирани шофьори
Снимка: МВР

СДВР започна извозването на паркираните около районните управления в София 575 автомобила, иззети след влизането в сила на измененията в Наказателния кодекс, съобщи МВР.

Част от тях ще бъдат съхранявани в имот на МВР на територията на бившия Център за специализирана полицейска подготовка в Долни Богров, предоставен за целта от министерството на столичната дирекция. Обособеният терен е с големина 10,5 дка и може да побере около 550 автомобила.

Превозните средства се транспортират по предварително изготвен график, като до настоящия момент там са разположени над 80 коли, които са били паркирани в близост до Първо и Осмо РУ.

Предстои извозването на иззетите автомобили, оставени за съхранение и около останалите районни управления на територията на столицата. Над 200 от иззетите автомобили са настанени на други два терена на МВР.

Столичната дирекция на вътрешните работи се отнася с разбиране за неудобствата, причинени на столичани от прилагане на законовите разпоредби и ще направи възможното за скорошно окончателно решаване на проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: МВРколиизвозване
Още от Общество
Д-р Кунчев: Грипът минава за 5-6 дни, около 100 лв. са лекарствата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За украинците в България това не се отнася ,карат дрогирани пияни ,не плащат гражданска,данък,винетка ,и колите им не се конфиксуват ,само глоба!!в Гърция ги дерат яко ако ги хванат с алкохол и дрога ,конфиксуват колите им ,тук тия фашисти са с превелехии ,гадове ,кога държавата и институциите че за работят !!
15
4
 
8
 
! Отговори
??? преди 2 седмици
Тоест нашите данъци отиват за паркинг, извозване и грижа за иззети автомобили. София си отглежда една голяма автоморга. Няма толкова *** закон. Вместо да си платя глобата мога да им оставя бракмата да си я бият в главата.
14
1
 
7
 
! Отговори
Сту преди 2 седмици
До Нойзи, ами те не конфискуват всички автомобили след ПТП, а тези които са хваната с алкохол или наркотици умнико.
13
0
 
8
 
! Отговори
До Нойзи преди 2 седмици
На ПП автомобила дето смачка дядото няма да го видим там.
12
0
 
15
 
! Отговори
Нойзи преди 2 седмици
Познайте чий автомобил няма да видите там?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колко за аудито? На данъчна оценка? 100лв. в брой, М?
10
0
 
6
 
! Отговори
Капиталист преди 2 седмици
Къде ще ги продават?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Силиконките на тези *** стават предимно за кукли за почесване, такива ще бидат и децата им, чакаме ги в държавни училища да кажем на нашите какви са майките им... Нека всеки има търпение!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега ако изринат и незаконната автоморга между Горубляне и младост 4 пръсната в полето,с над триста автомобила, стопанисвана от сашито горублянския татуиран играч.Навсякъде е пропито с масла, антифризи и всякакви други течности. Но поне на всеки издават касова биляшка, особено на тези които си купуват дребни неща в пликчета, вероятно винтчета и щипки за тапицерия.
7
1
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 2 седмици
Браво на Терзиева наистина, той занули окончателно алчната шайка променкаджии, за справка си виж резултата на новите избори и горещото одобрение което ще получат!
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Правилно, после след 12м. колата на обществен търг, а приходите да отиват в подпомагане на домовете за сираци и възрастни хора. Това би бил идеалният вариант!
5
6
 
4
 
! Отговори
Затвор за ТЕРОРИСТИ преди 2 седмици
ДА се конфискуват личните и служебни автомобили на виновните длъжностни лица вкл от МВР,КАТ,ДАи,СБА и СДВР !!!НАгли престъпници на власт в София ползват МВР,КАТ,ДАИ,СДВР за жестоки трайни нелечими увреждания на милиони Българи ежедневно.НАд 5 980 000 жертви на канцерогенен терор днес 9 Октомври 2024 14.04 СОфия..УВреждат милиони дневно с забранени канцерогенни камери вкл тол камери и еко стикери с черно чумно канцерогенни оръжия вградени в стикери за застраховки..
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
трябва да си купя от тия
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А за автомобила на Нойзи-то ще оставят ли едно място ,на тоя нов паркинг :))))
2
10
 
19
 
! Отговори
Koko преди 2 седмици
Тук държавата и кемта Терзиев вършат страхотна работа. Не може само хейт. Това с конфискацията е едно от най- хубавите неща, които са приемани и реализирани напоследък заедно със закона, че не можеш да прехвърлиш имот или МПС, ако дължиш данъци. Българина има нужда от тояга - това е безспорно. Достатъчно е само да видиш участниците в Биг Брадър за да се убедиш, че съм прав.
1
11
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
и какво стана?..-ПРЕСТАНАХА ли катастрофите и инцидентите след като решиха да конфискуват автомобили ?!..-АМИ НЕ !!!..Аз съм твърдо ЗА тежки ПРИСЪДИ,включващи ЗАТВОР за пияндурите,но да се ЗАГРАБВА лична собственост,чиято НЕПРИКОСНОВЕНОСТ е гарантирана от Конституцията,си е чиста проба ЛЕГАЛИЗИРАНА КРАЖБА !