Нови кадри: София Прайд в развитие, още пъстри участници

Вижте още снимки от центъра на София
Обновена: 22 юни 2024 18:44 | 22 юни 2024 18:44, Александър Попов
455

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава тазгодишното издание на "София прайд" в центъра на София под жаркото слънце и високи температури. На сцената продължават музикалните изпълнения, а в 19 часа се очаква да стартира и шествието по улиците на София.

Вижте кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички ние трябва да разберем, че колкото повече внимание обръщаме на нещо, толкова повече то ще процъфтява. Също като при мъжкият футбол. Ако никой не го вълнува този прайд и телевизиите не го отразяват пламенно, и няма контра прайд от консерваторите, толкова по-бързо това нещо ще отмре поради мижав интерес от публиката.
194
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 1 седмица
Секса не за показ ,прави го както искаш ,но не го натрапвай !
193
6
 
2
 
! Отговори
той преди 1 седмица
До тя .Е, вие пък жените сте големи егоистки. Само за вас искате секса. Ами представете си, че някой младеж примерно иска някой друг направо да го скъса, както се казва. Или пък той да натакова някой друг. Мъжете също имаме хубаво тяло. Не е чудно, че някои са харесали момче или младеж от своя пол.
192
18
 
4
 
! Отговори
Марин преди 1 седмица
Трябва повече да се говори за ЛГБТ героите, които са променили света и трябва да се изучават в училищата. Сред тях има революционери, учени, военни стратези и управляващи. Вижте нашите революционери, патриарси и писатели, които са нямали деца и си задайте въпроса. Но те са променили България за добро и благодарение на тях сме се освободили. Децата заслужават да знаят истината.
191
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че, са и силно грозновати... -))))
190
1
 
8
 
! Отговори
тя преди 1 седмица
Тези ,които имат анатомични и физиологични /психологични / проблеми - жалко за тях ,но някои го превърнаха в мода , кютек за тях !
189
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Марин Не! Искате целият свят да узнае, че сте открили нова функция на дебелото си черво! А това е гнусно и не интересува никого...
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Спеца и Асан-не-е-гей къде са?
187
9
 
5
 
! Отговори
В България без права преди 1 седмица
Все още в България тези хора нямат права. Аз примерно не съм срещал по улиците в моя голям град двама мъже да се прегръщат и целуват. Или просто да се натискат. Следователно ги е страх да правят това на улицата и на обществени места. Тоест все още техните права не са гарантирани!
186
2
 
2
 
! Отговори
2LOOP преди 1 седмица
До КаменЕй, наивник, а момичетата, като се раждат по малко, как, като има мъже за тях, сивзимат жени бре? Нещо глупа вата ти теория издиша!Не 5 а 10 процента от хората се раждат хомосексуални, но всеки статистик ще ти каже че 90 процента в 1 изследване се приема за "норма", а 10 процента- за отклонение от нормата!...
185
0
 
3
 
! Отговори
НемецО преди 1 седмица
Музикални изпълнения или чалга? Дайте да стане ясно...
184
9
 
4
 
! Отговори
Марин преди 1 седмица
Нашата основна цел е въвеждане на ясна, максимално облекчена и финансово достъпна административна процедура за промяна на гражданския пол от органите по гражданското състояние, от каквато се нуждаят транс и интерсекс хората, както и включване в учебните програми по общообразователните учебни предмети в системата на училищното образование на актуална и научна информация, касаеща ЛГБТИ хората. Нищо повече не искаме от вас.
183
0
 
13
 
! Отговори
тя преди 1 седмица
Никога не е късно да станеш за смях !
182
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
абе камене, физилогически и психически отклонения, на всеки 10 човека 4 са с деформации, днк . И аз съм съм с три бъбрека, слава богу нямам гей проблеми
181
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На какво да завиждам, обясни, драги.
180
13
 
4
 
! Отговори
Камен преди 1 седмица
Не ставаш гей, раждаш се такъв. Проучете въпроса. Затова в световен мащаб и във всяка една страна се раждат 105 момчета на 100 момичета. Т.е. винаги 5 момчета от 105 няма как да си намерят жена, защото природата не е създала за тях. Поради тази причина 5% от мъжете се раждат обратни.
179
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къде е Шиши, бе...??? Искам да видя коалиционните "партньори" Винету и Шиши само по стрингии...!!!!
178
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Леле каква гнус
177
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
13 снимка кърти мивки, да не сте снимали Настимир от БСП Ананиев, станал демократ с боядисване и храна.
176
13
 
2
 
! Отговори
Христо преди 1 седмица
Много деца се раждат в грешни тела. Отговорност е на родителите, на децата, и на обществото, да им помогнат да открият истинският си пол и да не се срамуват да го показват всеки ден.