С пакетче бисквити и вода: Wizz Air отново заряза българи в чужбина

Този път случката се разиграва на летището в Меминген
27 авг 2023 15:30, Нели Христова
64
С пакетче бисквити и вода: Wizz Air отново заряза българи в чужбина
Снимка: БГНЕС

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air заряза българи този път на летището в Меминген, съобщиха от TravelNews, позовавайки се на сигнали от пътници. Те разказват, че полетът за София е трябвало да излети днес сутринта в 9 часа. Докъм 13 часа обаче все още хората чакали на летището.

"Нямаме информация за причините в закъснението, но ни дадоха по едно пакетче бисквити и вода", казаха пътници. От Wizz Air също не коментираха пред TravelNews случая. От летището в Меминген посочиха, че очакват полетът да бъде осъществен в 14:30 часа.

Това е пореден проблем с Wizz Air през последните два месеца след като българи бяха зарязани през юли на летищата в Катания, Бари и Франкфурт Хан.

На 24 юли 280 души бяха блокирани на летище Лутън във Великобритания, като сред тях имаше отново и българи. А на 6 август над 100 сънародници висяха 15 часа на летището в Бари, без информация как ще бъдат превозени до България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
Май това преди 8 месеца
Се прави целенасочено за българи! И аз имах познати които пропуснаха цяла сватба заради *** авиокомпании
56
8
 
4
 
! Отговори
УизЕър преди 8 месеца
Пълен булшитмаскарад. Пак добре, че съм пътувал до Меминген и зная, че се намира във ФРГ, щото има градчета със същото име и в Австрия и в немския кантон на Швейцария. В статията никъде не е упомената държавата, но това е бял кахър. Лъжа е, че Уиз Еър са заебали нашите кратунотуристи безхаберно. Просто полетът е бил отложен, а който иска да *** кюфтета, а да не руча бисквитки, да си купи. На летището е пълно с манджи на гнилия капитализъм.
55
4
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Лъже се безобразно.Пътниците не са зарязани.Полетът е осъществен със закъснение и вече е кацнал в София.BULGARIA AIR защо не открият линия до Мюнхен и не ни покажат как се прави? Или рискът да разхождаме празни самолети е прекалено голям?
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С г"*з ейър е така.. все едно си като колет който пътува от Китай
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това може да е новина само в държава на мрънкалници като нашата. А за хората по времето на Ковида трябваше да висят с дни по летищата какво да кажем ?? Ама видиш ли, бай *** не искал бисквитки, а пържоли. Или поне кебапчета и кюфтета. Ами да си бяхте всели мускалите, какво сте тръгнали да ревете ???
52
1
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Като летиш с такива евтини авиокомпании какво се учудваш...аз лично никога не бих се качил на тия, както и на Райън... -----///------ Верно ли? И като ти се наложи да летиш от днеска за утре, даваш 1000 евро за билет? И ако Уиз или Раян имат по-удобна за тебе дестинация, фащаш Луфтханза и слизаш 300 км по-встрани? Ай не се прай на интересен, като летиш веднъж в годината в планирана командировка, клоун...
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като летиш с такива евтини авиокомпании какво се учудваш...аз лично никога не бих се качил на тия, както и на Райън...
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако мислите, че при Луфтханза, Бритиш, Оустриън и т.н. не се случват подобни простотии, много се лъжете. Лично висях седем часа на Франкфурт заради анулиран полет на Луфтханза, е дадоха ваучери за сандвич от заведенията на летището. Единствените читави авиокомпании останаха Емирейтс, Етихад, Катар, Кантас, Сингапур еърлайнс и от тоя род.
49
0
 
5
 
! Отговори
250 Евро на човек преди 8 месеца
Дължи се компенсация от 250 Евро на човек, не сте написали най-важното !!!!
48
0
 
9
 
! Отговори
Пътувах със същия преди 8 месеца
Пътувах със същия самолет, но от София до Меминген. Вместо в 7:35 излетя в 12:35. Този същия самолет взима пътниците обратно към София. В ЕС се дължи компенсация за всеки пътник от 250 Евро. Но никой нищо не каза, ние ще си я вземем, но не зная дали някой друг го знае
47
1
 
13
 
! Отговори
Марсел Попов преди 8 месеца
Цъpвyлю си личи от 5км по летищата че е от бг , викат, врещят ,потни ,нагли ,във Франция страня надалеч докато си чакам полета
46
2
 
14
 
! Отговори
нафърфорий преди 8 месеца
Колко пъти да ви повтаря човек, бе сел/дури????? Бронирайте си Мястоооо....!!!!!!!!! Давате по 60-70 или 100-на евро за Билет, но не давате 10-на евро за Зпазено Място!!!!!! Е, на това хората му казват "Ефтин на Брашното, Скъп на Триците!!!" Докато не се научите, ей така ще висите като Нас/ни по Летищата!!!!!!
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нашенецът си носи евра из Европа да броди по разни улички като глуха ***, и да се чуди какви джуджурии да си купува, седнал да хленчи.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Затова никога не летя със самолет. Карам си старата жигула и си пея песни от "Златния Орфей".
43
0
 
16
 
! Отговори
аз преди 8 месеца
На нас на 29.07. Луфтханза ни анулира полет до Амстердам и ни изгубиха багажа. Отидохме с влак и с по една риза и ***. Купувахме бельо, чорапи и при.
42
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е немска нацистка компания, защо не се извика немския посланик и да се предупреди!
41
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всичко се случва поради факта че са унгарска авиокомпания , а Унгария е с Путин.
40
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хахахахахаха...еми ко да кажа, взели са паричките и дим да ги няма :))) Поне са им оставили бисквити и водичка :)))
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И по една консерва копърка трябваше да им дадат.
38
4
 
2
 
! Отговори
18 преди 8 месеца
Ихиии пет минуса наби ... спри са ве