С пакетче бисквити и вода: Wizz Air отново заряза българи в чужбина

Този път случката се разиграва на летището в Меминген
27 авг 2023 15:30, Нели Христова
64
С пакетче бисквити и вода: Wizz Air отново заряза българи в чужбина
Снимка: БГНЕС

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air заряза българи този път на летището в Меминген, съобщиха от TravelNews, позовавайки се на сигнали от пътници. Те разказват, че полетът за София е трябвало да излети днес сутринта в 9 часа. Докъм 13 часа обаче все още хората чакали на летището.

"Нямаме информация за причините в закъснението, но ни дадоха по едно пакетче бисквити и вода", казаха пътници. От Wizz Air също не коментираха пред TravelNews случая. От летището в Меминген посочиха, че очакват полетът да бъде осъществен в 14:30 часа.

Това е пореден проблем с Wizz Air през последните два месеца след като българи бяха зарязани през юли на летищата в Катания, Бари и Франкфурт Хан.

На 24 юли 280 души бяха блокирани на летище Лутън във Великобритания, като сред тях имаше отново и българи. А на 6 август над 100 сънародници висяха 15 часа на летището в Бари, без информация как ще бъдат превозени до България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
300 евро обезщетение е жалка и смешна сума.
36
2
 
1
 
! Отговори
33 преди 8 месеца
Е нали си много богат и можещ. Защо биеш минусчета?
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 30 - Да те светна, аз сега - 3 часа е МИНИМЛАНИЯ СРОК. След това, има много начини, да се избегне - каже ли се "технически пробелем" появаряйва ми, за под 5 часа чакане, никой, никъде, никак си, няма да направи разследване. Всички тея правила са, за да са спокойни пасажерите, ама като стане проблем, винаги е едно и също. И на раъна, на Луфтахнза, на SAS , на всички. АКо има друг полет, ще те релокират, ако няма, ще чакаш, докато има.
34
0
 
14
 
! Отговори
Iv преди 8 месеца
Всичко е възможно но трябва да има информация за полета. Летищата трябва да информират пътниците за забавяне и отмяна на полета .
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Mdam - Пожелавам ти, да заседнеш на някое летище и да даваш по 5000 евро за билети, като ги имаш толкова, д апишеш молби на комапняита, която ти е прецакала полета, а тя да се римува с муфтпанза и да ти предлага 200 евро обезщетение.
32
6
 
13
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Няма евтино и качествено.
31
1
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 8 месеца
Аз ползвах скоро Wizzzair за да отида до Париж. Сутринта си излетя оттука в петък в 7 без 10 и кацна на Бове, което е на 80 км от Париж. После има пътуване с автобус - 1 час и 10 минути до града, порт Малиот. Обратният полет беше в понеделник в 10.05 ч. от Бове и си излетя точно. Кацна си в София на терминал 1 в 13 и 30. Никакви закъснения. Е да, гадно е, Бове, но там французите разрешават за евтините авиокомпании. Аз лично не съм недоволен от Уизеър. Да, опитват да вдигнат цената, но отказвам.
30
4
 
16
 
! Отговори
Да ви светна преди 8 месеца
Няма проблем хора, над 3 часа закъснение е минимум 300 евро обезщетение. Влизате във flightradar и си правите иск. Айде и да черепите за мое здраве :)
29
8
 
15
 
! Отговори
Все пак преди 8 месеца
Са им дали бисквити и вода а ако бяха бг компания не биха направили дори и това
28
6
 
10
 
! Отговори
Mdam преди 8 месеца
Защото ганята не знае какво да прави, затова го моткат с билети по 20 ойро да чака 12 часа. Няма и пари за нов билет.
27
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не знам защо пишещите си мислят, че лоукост компания не трябва да спазва правилата.Някакъв говори до 6 часа не било проблем, няма такова нещо
26
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Спрете с а антикампаниите...
25
5
 
14
 
! Отговори
ужас преди 8 месеца
е как може така да зарязват нашите богаташи ?
24
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вечно закъсняват и изобщо не са им евтини билетите, ако пътуваш нормално с чекиран багаж. Вече не ги ползвам.
23
4
 
9
 
! Отговори
Itso преди 8 месеца
Това са трикове на Уизеър за да принудят хората да започнат да си правят застраховки.
22
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ама като Лухтханза закъснее някъде с 4 часа, що не вдигаме олелия до небете? Или като "изостави" някой българин, заради "овърбукинг"?
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До До 11 - То при всички е така.
20
8
 
12
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
Изобщо да не ги прибират, да си спестят и бисквитите и водата... По възможност да се държат без климатик, на окол 40 градуса... ===)))
19
3
 
12
 
! Отговори
До 11 преди 8 месеца
За Малага не съм летял, но миналата година май месец летяхме 5 човека до Барселона, двупосочни билети с ако си спомням добре един чекиран куфар, няколко големи чанти салонен багаж и всичко това ни излезе 1000лв. Цените от тогава до днес меко казано се удвоиха.
18
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Ама някои искат хем билетът им за самолет да е 15 евро, хем да се возят като тузари в първа класа." - Супер. Къде видя, че някой се оплаква, че не е "като тузари в първа класа"?

Спонсорирани публикации