БСП: Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата

България се връща 30 години назад
Обновена: 18 авг 2023 15:43 | 18 авг 2023 15:43, Стела Стоянова
79
БСП: Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата
Снимка БГНЕС, архив

Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата, за липсата на институции в държавата. Всички сме наясно, че много от институциите в държавата не функционират.

Това заяви Ирена Анастасова от БСП, предаде БГНЕС.

Още по темата

“Тази случка, това събитие, това убийство, показват пред цялото общество, че това, което управляващите се опитват да скрият, защото ние отдавна говорим за този модел - ако някой държави имат мафия, то в България мафията си има държава, - такива убийства показват, че това, което казваме, е така, както го казваме”, добави Анастасова.

Таско Ерменков от БСП коментира, че убийството на Алексей Петров не е случайно. “Имайки предвид, че той имаше познания от двете страни на барикадата, не е ясно от коя стана дойде изстрелът. Но от която и страна да е дошъл, това говори, че България се връща 30 години назад, в мутренските времена, когато тези убийства бяха ежедневие”, смята той.

Според него именно управлението ни е върнало назад, и се е получила симбиоза между “престъпниците с бели якички и мутрите, които са оцелели в тези времена”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Паню Баирски Не изпращайте Ал.Петров при комунистите. Неговото амплоа беше в началото в службите за сигурност, сетне застрахователни дружества, а напоследък се намеси в сглобката ПП-ГЕРБ. ББ и Цветанов могат при желание от тяхна страна да се разговорят за неговата дейност до 2020 г., а Борисов и лидерите на ПП - заевентуалното му участие в омекотяване на отношенията ПП-ГЕРБ и може би желанието му да влезе отново в силовите служби.
67
1
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 9 месеца
Точно такива жалки недоубити комунисти са причина за появата на тези престъпници, Алексей Петров е от тяхното котило, агент на мрусната ДС! Паяци!
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само на мен ли ми прави впечатление, че мафиот #1 на страната мълчи, като пукал, вече втори ден от убийството на Алексей Петров. При други убийства се изказва веднага и го дават по всички телевизии!!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
до 58 Луканов преди 9 месеца
И в неговото убийство ли имаше замесен украинец...? Още от ония времена са прочути!
64
0
 
4
 
! Отговори
oo преди 9 месеца
to ot 30 god nqma darjava be hora
63
1
 
5
 
! Отговори
Нищото преди 9 месеца
Не може да се разпадне, защото държава ЙОК.
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Първо БСПто с Радев го поръчват, после реват за държавност.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 9 месеца
По-важното е,че пресъпната секта БСП е в тотален разпад.
60
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Ох, вие ли ще говорите за разпад на държавата. Макар че всъщност по-големи специалисти от вас в тази сфера няма. Някои още помним както Лукановото, така и Виденовото време, че и тройната коалиция на Орешарски. Все пак трябва да много внимавате, че Въззззраждане се опитват да ви отнемете палмата на първенството.
59
3
 
4
 
! Отговори
Редник Раян преди 9 месеца
Тя Държавата се е разпаднала още след 10 ти ноември.30 години се управлява от мафията.Мутри групировки,бандити-бивши барети и комунисти сега олигарси и милионери.Няма ред,няма правила,ншма контрол няма и Държава.
58
2
 
3
 
! Отговори
Показателно преди 9 месеца
Статиите за убийството взеха да изчезват. Остана май само тази, в която опорната точка на т'роловете е не да се коментира самото убийство а да се оплюе БСП. Това поне показва кой би трябвало да е замесен - някой от "сглобката".
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И тия вменяват че видите ли се чака гнгстерска война. Вкарайте ги всички говорещи в затвора бе.
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи гръмнали един престъпник и вече държавата разпадната. Че давай всички да ставаме престъпници че държавата да се стегне малко. Кой ги мисли тия глупости бе ?
55
0
 
3
 
! Отговори
до 58 преди 9 месеца
А Вожда ти Боко Тиквата, син на комунисти милиционери от Банкя, от седесарите ли беше създаден или се пръкна от непорочното зачатие?
54
0
 
6
 
! Отговори
Ще прикрият следите преди 9 месеца
При такова знаково и поръчково убийство работата на разследващите най-вероятно ще бъде да проточат разследването и да прикрият следите. Същото стана и след други подобни поръчкови убийства - на Андрей Луканов и на Илия Павлов например. За убийството на Андрей Луканов (депутат и бивш министър-председател) даже имаше арестуван украинец с доказателства срещу него, а след това всичко се замота с "процесуални нарушения" и той беше освободен да си върви в Украйна.
53
0
 
5
 
! Отговори
kirilenko преди 9 месеца
Мутра създадена от КОМУНИСТИТЕ ,сега ревете за нея.Няма кой да ви изпълнява мокрите поръчки....Български еничер...
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много си е добре държавата. Прочиства се.
51
0
 
3
 
! Отговори
Дядката преди 9 месеца
Ако БСП започне да сформира бойните си групи за борба с неонацистите както през 42-45 година ,доста глави ще хвръкнат!
50
0
 
11
 
! Отговори
Къде са охранителите преди 9 месеца
Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? Или може би вече набелязани за ликвидиране (тихомълком). И защо не им видим поне лицата по телевизията. В нормални държави щяха да ги покажат. Не е ясно къде са изобщо.
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
е не точно, държавата се разпада от много време...убийството на гореспоменатия означава че е пречил на някой и сега е убит.