Медсестра почина от COVID-19, била ваксинирана с "Пфайзер"

Изпълнителна агенция "Медицински надзор" започва проверка
Обновена: 9 апр 2021 18:54 | 9 апр 2021 18:53, Анисия Иванова
176
Медсестра почина от COVID-19, била ваксинирана с "Пфайзер"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

По нареждане на министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов Изпълнителна агенция „Медицински надзор” започва проверка по случай с починалата медицинска сестра в „МБАЛ - Пазарджик“, съобщиха от Изпълнителна агенция „Медицински надзор“.

Старшата медицинска сестра на Урологичното отделение към Областната болница в Пазарджик Дарина Огнянова е починала на 7 април от COVID-19, са съобщили от лечебното заведение.

Здравната работничка се е заразила с коронавируса, въпреки че е била имунизирана, според информация на здравното заведение.

На 11 февруари Огнянова е обявила, че ѝ е поставена втора доза ваксина на "Пфайзер-Байонтех". Тогава е оповестено, че жената е имала редица тежки диагнози, сред които автоимунно заболяване, допълва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факзера почна и той с фойерверките. На прчелившите - честито. Да не забравяте да подписвате че няма да търсите отговорност на никой, хахахха.
117
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бе,има риск то е ясно,но има и война между ваксинопроизводителите.Какво си мислите,че само от Астра ли има смъртни случаи?Ето,че има и от Файзер,а най-новата дето е еднодозова веднага и намериха и на нея тромби.Всичко е пари и пазар.Този вирус е направен от човек.
116
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отива към фейк.Щом е от ваксина,вед- нага имала хиляди заболявания.Е ,щом ги е имала,защо се ваксинира.Защо правителството не сложи ред,затези фалшиви. ваксини.
115
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е лесно да напишете ,,имала редица тежки диагнози,, за да избегнете от отговорност . Ами като е била толкова тежко болна защо не е била пенсионирана ?
114
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшивите набързо скалъпени ваксини убиват хора или ги оставят инвалиди. Който иска да се ваксинира, аз никога
113
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почива в Мир!Била е достоен човек.Да ви кажа честно много сте жалки като ви чета как сте се паникьосали. Иначе години наред преяждане и препиване всеки ден, цигарки, тортички; смеехте се като видите някой в парка да тича като го обявявахте за луд.Я се стегнете малко - човек умира веднъж.Имахте 1 (ЕДНА) година да се хванете в ръце, да отслабнете, да заживеете по-здравословен живот.Световна конспирация или не - който не се грижи САМ за здравето си дава фира.Хайде спете - така повишавате
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 11 февруари Огнянова е обявила, че ѝ е поставена втора доза ваксина на "Пфайзер-Байонтех". Тогава е оповестено, че жената е имала редица тежки диагнози, сред които автоимунно заболяване, допълва БГНЕС.Е какво да коментираме повече?
111
3
 
4
 
! Отговори
Имунолог преди 3 години
До # 94 !!! Ще се ваксинирам със " Спутник" V , когато Ботокса и НОЩ благоволят да я внесат!! Сега разбра ли бе тикво???
110
1
 
2
 
! Отговори
Хулигана преди 3 години
Говоря за Неваксинирани!
109
4
 
4
 
! Отговори
Хулигана преди 3 години
Аз пък имам случаи на болни в едно семейство, а останалите не се разболяха, така че и за мен това е показателно!
108
2
 
25
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Ей сега по бнт казаха, че антигенният й тест е бил положителен, а двата пср отрицателни. Имала е тежко автоимунно и ревматологично заболяване.----------А, това, че набързо скалъпените ваксини могат да предизвикат анафилактичен шок и могат да доведат до аутоимуна реакция при която имунитета на човека се обръща срещу самия него "леко" го пропускаме!
107
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моите колеги са ваксинирани с Пфайзер, голям колектив сме. Вече имаме 4 случая на болни хора в семействата им, но те самите не се разболяха. За мен това е показателно.
106
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей сега по бнт казаха, че антигенният й тест е бил положителен, а двата пср - отрицателни. Имала е тежко автоимунно и ревматологично заболяване.Така че нищо не е ясно още. Горката!
105
5
 
6
 
! Отговори
БЕСЕПЕТО ШАК АТАК преди 3 години
айдеее ПФАЙЗЕР замина
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 113 Въпрос?Уверявам те, че в Израел не са чак толкова умни, като навсякъде- всякакви има.
103
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз имам няколко приятеля ,които знаят поне за трима човека техни познати умрели след ваксинация.Като се приложи към цялото население излиза ,че има стотици ,ако не хиляди хора починали след ваксина.Странно но в медиите са представени случаи колкото пръстите на едната ръка.Явно се потулват нещата и все по -истерично се агитира за ваксинации от четирите конника на апокалипсиса-генСмърт,бай Шиле ,Кунята и Ботокса .Защо ли?
102
14
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС ? преди 3 години
Е добре де, целия Изрел се ваксинира с Пфайзер, те по глупави от нас пишещите в днес..бг ли са ??? Тази жена може да е била болна от нещо и да е пила лекарства несъвместими с химията на ваксината ? Възможно ли е?
101
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрахте ли , че ви гъбаркат. Няколко десетки човека правят луди пари и печелят влияние в световен мащаб, а ваксинирани или не, вие умирате. Това е най-голямата манипулация и измама в последните хиляда години. Ще се изучава в училищата след време, ако все още има хора!
100
8
 
6
 
! Отговори
Boris преди 3 години
Ваксинирайте се със Спутник! Единственият страничен ефект е че пропивал водка ако не пиеш
99
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, не му се плашете толкова. Аз го изкарах и мога да ви кажа, че съм карал по- тежки грипове. Температурата е досадна-5-6 дена вдигаш 37,5. Майка е на 70 години и също го изкара така. Ако нямате сериозни заболявания няма нищо страшно=========Абе друго е когато психиката ти е настроена, че има голям шанс да умреш и едва ли не си обречен ако се разболееш от КОВИД.Затова през соца запазваха психиката на хората като не раздухваха всеки скандал, всяка катастрофа, всеки починал.