Ден 38 на протести: Полицията арестува мъж пред президентството

Мъжът е бил във видимо в нетрезво състояние
15 авг 2020 21:10, Нели Христова
457

Снимка: БГНЕС

В началото на 38-я ден на протести, гражданите са на площада, за да изразят негодуването си срещу управляващите. Те искат оставка на премиера Борисов, оставка на цялото правителство, оставка на главния прокурор Иван Гешев и незабавни избори – честни, както и дистанционно и машинно гласуване, предаде БГНЕС.

Протестиращите не са съгласни с оповестените в петък от премиера обещания за рестарт и нова Конституция, както и свикване на Велико Народно събрание от настоящия парламент. Според тях с хода си Борисов цели печелене на време.

В началото на днешния ден, в 19 часа площадът в т.нар. „триъгълник на властта” все още е почти празен.

След 19.30 часа гол до кръста мъж беше закопчан с белезници и държан от полицията на фонтана пред президенството. След това униформените отведоха мъжа до паркираната наблизо патрулка кола. Мъжът изглежда видимо в нетрезво състояние. Няма напрежение на площада. Хората постепенно прииждат. Има и полицейско присъствие.

Блокадата на Орлов мост остава. Палатките и шатрите пред Министерски съвет – също. Блокада има и пред Ректората на Софийския университет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видим кой ще се смее последен...ще дойде видовден и полицията ще има бая работа да лови корумпираните мафиоти от ГРОБ
266
1
 
20
 
! Отговори
Софианец към МВР преди 3 години
Оставете ни ние да охраняваме протестите ,бе...!Във Варна , вече народа пое охраната на протеста.Ще стане тихо , като на гробище.
265
6
 
18
 
! Отговори
СЛЕД ДЪЛГО ТЪРСЕНЕ.. преди 3 години
..РАЗХОДКАТА ДО ОРЛОВ МОСТ , ПРИКЛЮЧИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ!НЕ БЕ НАМЕРЕНА НИТО ЕДНА "ГЕРБЕРСКА ОСТАВКА" ПО БУЛЕВАРДА!СЕГА БАБИКЯН ШЕ ПРАВИ "40-дни ОТ ПРОТЕСТА"....И ВСЕОБЩА РУСОФИЛСКА ПАНАХИДА.
264
4
 
15
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 3 години
ЖАЛКИ СТЕ ПРОВИНЦИАЛИСТИ ИСКАТЕ ДА ИСКАТЕ ПРОТЕСТЪРИ ГНУСНИ !! ДОБРЕ ЛИ ВИ ПЛАЩАТ -БИБИКЯН ХАДЖИГЕНЧО ААААА!!!!!
263
6
 
21
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ПРОТЕСТЪРИТЕ СА СЕ ОГРАДИЛИ С КОФИ ЗА БО.К.ЛУК!ГОТВЕЛИ СЕ ЗА ЕМИГРАЦИЯ...САМО ЧАКАЛИ КАМИОНИТЕ НА ЧИСТОТАТА!
262
6
 
20
 
! Отговори
гнус преди 3 години
Тримата комунистически лумпeнa и клепоухия фът|мak, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? Жалки фигуранти и слуги на Божков и Цв.Василев !!!
261
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добро утро, бъдещи безработни от герб! Кандидатствайте за зелена карта, от догодина ставате излишни. Ще въведем електронно правителство с максимум 30 000 държавни служители.
260
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тези ,които са с Борисов го псуват на ум и даже простата кърджалийска ***.а му сипва здраво на на ум защото всички около Герб са себеподобни ,не случайно са го снимали ,защото в неговата спалня няма никой право да влиза освен докарани лично от него и това са само гербаджии ,които си се мразят взаимно и в момента в който падне Герб ще чувате най-много интересни и нелицеприятни неща за Винету ! Малко още да почакаме ,след като падне Борисов и Герб тогава ще започне истинският цирк ,тези дето най
259
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки един от тези младо хора да хванеш за ухото ще превъзхожда по образование ,интелект и морал мутрата !
258
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа е свикнал с лакомията и лицемерието на комунистите ,но тази лакомия на комуниста Борисов изкара народа на протести и Борисов още два, пет месеца да изкара ,дори още дупки да напълни с евра и злато народа няма да забрави тази му злоба към народ ,към болните деца ,към пенсионерите и с некадърността му и ограничения му интелект и ще те затрие и забрави !
257
5
 
23
 
! Отговори
АЙДЕ ,БЕ... преди 3 години
НЕКА БАБИКЯН ДА ИЗКАРА НА ПОДИУМА ПРЕД ПРОТЕСТА , МАЯ , КОРНИ , КАКА ДЕСА , НЕКОЛКО "МАЙКИ" И Хр.ИВАНОВ ПО МОНОКИНИ И ПРОТЕСТА ШЕ Е АДСКИ ЕФЕКТИВЕН !ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ ЦЕЛА СОФИЯ ,БЕ....ГАРАНЦИЯ!
256
4
 
25
 
! Отговори
Видимо преди 3 години
Не по думите, а по делата започнаха ги разпознават хората. Искаха нещо, но като го получиха дадоха назад. Изведнъж неутралният зрител разбра, че протестиращите не искат промяна, а подмяна. Точно за това вчера имаше 247 души на протеста. Лично ходих да ги преброя
255
17
 
4
 
! Отговори
ДО 335 преди 3 години
Ми тогава значи остава само другият вариант: Бойко да го издирват с Интерпол!
254
16
 
4
 
! Отговори
може преди 3 години
До 351 Чебурашкаи такъв да стане курса но само ако падайки от власт боко да заграби валутните резерви които гарантират валутният борд. но той боко е по кражбите и колко му е едно 10 млрд евро да изчезнат от бнб...те бнб проспаха и ограбването на ктб.
253
16
 
3
 
! Отговори
С герб напред преди 3 години
Боцо никога няма да подаде оставка . Дори да го издирват с Интерпол.
252
5
 
22
 
! Отговори
Фандъкова да не пее преди 3 години
мантри за метрото, а да се погрижи за града, който й е поверен. Тя трябва да настоява палатки и "барикади" да се махнат!След като заради дъжда палатките през нощта са били празни, защо съответните служби не са ги разчистили? И полицията още призори трябваше да е там, за да не допусне ново настаняване по кръстовищата!В други сайтове съобщават точно това - заради дъжда избягали, но още в 6.00 ч. тази сутрин няколко човека се върнали и демонстративно седнали да пият кафе при мърлявите си палатки.
251
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАЙ-КОРУМПИРАНОТО ,НАЙ НАГЛОТО И ЛАКОМО ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА Е ТОВА НА БОЙКО БОРИСОВ !
250
18
 
6
 
! Отговори
майтопчия преди 3 години
До Чебурашканарода не забрави как бсп управляваха с дпс и предложиха прасчо да оглави данс . боко поне не направи тази грешка да покани турците официално да управляват а го направи задкустно !! както казах исканията са съсвсем правилни и ни е нужна промяна и нови хора
249
3
 
28
 
! Отговори
Алоооу протестърите. преди 3 години
След толкова активни мероприятия с бонбони, домати , стотинки, яйца ковчези и факли......НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СПРЕТНЕТЕ И ЕДНА "ЧЕРВЕНА ПАНАХИДА" ...ЗА "БОГ ДА ПРОСТИ" НА ПРОТЕСТА??!Вече имате поп , тупанджии ,сигурно и Библията между книгите.Накарайте само Бабикян да ви скове един дървен кръст или звезда ....и сте готови!
248
1
 
2
 
! Отговори
аз съм Българин преди 3 години
До341 До когато направиши слушайки Кога зашумят шумите ми става мъчно какво се случва с България за която додоха живота си много достойни хора. цитирайки и парадирайки със световно известни композитори не ме впечатлява нито те прави специален или те поставя на по-високо ниво. всеки има предпочитания но България над всичко !!