Търсенето край Крушунските водопади продължава

Днес в спасителната акция ще се включи и военна техника.
Обновена: 8 ное 2015 08:46 | 8 ное 2015 08:45,
10
Търсенето край Крушунските водопади продължава
Снимка: Булфото

Трети ден продължава операцията по издирването на двамата затрупани туристи край Крушунските водопади. 

За съжаление, все още няма и следа от затрупаните мъж и жена, съобщи bTV.

Още по темата
Спасителните отряди вчера опитаха да разбият най-големия от четирите паднали скални масива.

Теренът е труден и това ограничава действията на екипите. Но според тях най-вероятно точно под камъка с размери на пожарен автомобил се намират телата на затрупаната двойка.

Скалата е паднала отвесно и се е свлякла с огромно количество земна маса.

Днес в спасителната акция ще се включи и военна техника.

Затрупаните са българска с двойно гражданство и 56-годишен англичанин.

Двамата живеят в Лондон и са били на гости на 42-годишната жена от Плевен, която успя да се спаси по чудо и в момента е в плевенската болница. Няма опасност за живота й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
https://google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url=lovechpress.info/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D8392%26Itemid%3D50&ved=0CIQBEBYwEmoVChMIpcHs872AyQIVwxwPCh368wVy&usg=AFQjCNHlf9ZD1Zi859uh8v3467ES4-8Qcg&sig2=Nwmri5vyRxmsgCcDKL5RGQ И сега всички ми се правят че не знаят за какво иде реч
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно някой пак е крал бигор и е предизвикял това свлачище. Ако местната полиция разследва, нищо няма да открие. Ако британското посолство разръчка случая може и да се открие виновника иначе, едва ли.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тук, както навсякъде, неграмотността се прикрива с "латиница"!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно е че се събира вход и парите ги изпиват месните *** в хоремага.Сложили някви винкели,заварени на две на три и искат вход.Ей ви сега вход.Природата ни е дала нещо красиво,а месните *** сложили вход и само лапат.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера един колега разказа какво е видял: двама или трима човека с кирки, един стар кран и петима полицаи се мотали наоколо. Нищо особено не се прави по разчистването. Само празни приказки "екипи на терен". Било гола вода цялата работа. Нищо! Като всичко друго....
3
4
 
2
 
! Отговори
fgdhgdhfh преди 8 години
До дидоbrad4et sed si pred NDK to i si plui tapite lampi rajdqsali parapeti stalbi i prostotiq gi ima ve4e zarad takiva kato teb
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Търсенето край Крушунските водопади продължава. С такива темпове до напролет няма да сколасате. Вие не извършвате спасителна операция, а търсите свидетелства за безхаберието си.
1
2
 
26
 
! Отговори
дидо преди 8 години
Жалко за туристите .В България, такива туристически места не се поддържат, а ако се прави е изключително некадърно .Ходих това лято и беше ужас. Плаща се вход, обикаляш в една гориста местност, има скали от които извира вода и се е получил малък, водопад . Туристите обикалят и се катерят по скалите по тесни стъпала изкопани в скалата, смешен парапет от метална ръждясала тръба осигурява някаква безопасност . Туристите едвам се разминават .Кой *** е виновен за това, КМЕТ НЯМАЛИ ?