Боян Чуков: Води се Трета световна война на много фронтове

Според него печеливша е Русия
5 сеп 2024 22:40, Нели Христова
173
Боян Чуков: Води се Трета световна война на много фронтове
Снимка: БГНЕС

Генерални промени в правителството на Украйна на фона на украинското нахлуване в Курска област.

"Зеленски казва, че там войските се окопават, прехвърлят се други войски. Целта на акциите в Кускска област беше нанасяне на удар по имиджа на Путин и завладяване на курската атомна електроцентрала. Един от пленените украински войници каза във видео, че задачата му е била да минира курската АЕЦ", посочи международният анализатор Боян Чуков в студиото на "Денят ON AIR".

Според него акцията в района на Курск е безсмислена. А НАТО и САЩ само се правят, че не са знаели за нея.

"При това нападение се ползва космическо и авиационно наблюдение, каквото имат САЩ и НАТО. Версията, че са били изненадани е за хора, които не знаят за какво става дума. Сега американците обвиняват Зеленски за провала в Курска област, руската армия обгради украинците, напредват в Донбас", коментира Чуков.

Води се Трета хибридна световна война

Международният анализатор каза в ефира на Bulgaria ON AIR, че тя се води на много фронтове. Но печеливша е Русия.

"Безработицата в Русия намалява, заплатите се увеличават, докато в Европа има стагнация, американската икономика не върви добре", даде пример гостът.

Той е категоричен, че решенията за развоя на войната не ги взима Зеленски и екипа му.

"Те са пешки, които се разместват от британските стратези. Кулеба изгоря със своето посещение в Китай. По доста недипломатичен начин се опита да настъпи китайците, въпреки че го приеха на много високо ниво и се провали тотално. Като се завърна в Киев започна да говори обратното, за да провали Китай като миротворец и да се изведе на преден план Индия, която е основен съперник на Китай. Китай в този момент разбра, че никой няма да го разглежда като миротворец", заяви Чуков.

Ролята на Русия в изборите в САЩ

По думите му са неоснователни твърденията на САЩ за намеса на Русия в изборния процес за нов американски президент.

"Руснаците се забавляват, когато Тръмп беше обвинен че е агент на Путин, руска следа... Няма основание да се счита, че ще има промяна в политиката на САЩ. Сега това е държава със скапваща се икономика, има хаос вътре в държавата. Всичко зависи от "deep state", дълбоката държава ще реши накрая кой ще стане президент, американското ала-бала може да избере когото си иска. Битката е между промишления и финансовия капитал, вече само транснационалният финансов капитал не може да решава въпросите, не случайно не я наричат хегемон, а доминант", каза още Боян Чуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 9 - 15 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 дни
КЬОРАВ И ПООПЛЕШИВЯЛ БО-ЧУ --НЯМА ПАГЛЕД НАД ПРОЦЕСА --- ПРИ КОЙТО СЕ ВОДЯТ - ЗОНАЛНИ " СВЕТОВНИ ВОЙНИ "- НА ВОЕННОТО ПРОИЗВОДСТВО !!!!!!???????!
134
1
 
4
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 седмица
Това онзи експерт дето нито една негова прогноза не се сбъднала и нито един анализ не е излезнал верен,той ли е това? Но,пък различни медии щедро канят този "експерт" с школовка в Москва по линия на ДС,та поне разбираме коя медия каква е и от кого се командва.
133
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този защо не е още в затвора?
132
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чукча! Иска пак да сме руска губерния, а още не сме се освободили даже окончателно заради такива като него, слугинаж!
131
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТОЗИ ГОВОРИ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА БРАТ СИ. РАШКА СРЕЩУ ЧОВЕК.
130
4
 
5
 
! Отговори
Боян Чукович преди 1 седмица
Заработва си рублите номенклатурника.
129
11
 
14
 
! Отговори
Биолог преди 1 седмица
Чуков е един от малкото обективно анализатори. За евроджендъратлантическите шимпан.зета всеки, който излиза извън военната праволинейна пропаганда в западния блок, е агент на Русия. Смешно и жалко същевременно, но такъв е биоматериалът - неграмотен
128
7
 
8
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИЯТ "МОЛ преди 1 седмица
заработва ,с пълни шепи, заслужени копейки.
127
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредният очаквано силен анализ на господин Чуков! Напълно стандартен, клиширан, шаблонен и пълен с глупости и излишльотини.
126
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колкото и да го презирате, анализите на инж. Боян Чуков и тези на доц. Валентин Вацев са безценен ориентир, защото буквално всичко, което са казали се е оказало тотално сгрешено до няколко месеца! Те са като компас, който винаги сочи на юг.
125
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе Копейката що не си остана в "готина" Блатная, а набързо си се върна пак да краде???
124
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя що го питате изобщо? Той си говори със звездите. До сега нито една прогноза не му се сбъдна. Още чакам ония дет го даваше при войната в Афганистан, за Сирия. Толкова се случи обратното, че ми се струва, че по-скоро се случва обратното, на което казва.
123
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Единствената война, която се води за тоя е между двете му мозъчни клетки. Едната, която се опитва да му контролира дишането и равновесието и другата, която използва цялата енергия, за да се *** и превъзнася Путин.
122
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, и?! Боян Чуков си е анализатор, какъвто друг нямаме на неговото ниво
121
3
 
12
 
! Отговори
БОЯН ЧУКОВ УИКИПЕДИЯ преди 1 седмица
1981 БКП. 1982 Разузнавателна школа в ПГУ ДС. 1982 и 1983 Разузнавателна щкола на КГБ в Москва.
120
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Професорите, академици, доценти, доктори, експерти, генерали, икономисти и т.н. Боян Чуков, Вацев, Шивиков, Сивилов, Иво Христов, Георги Марков, Богомил Бонев и ненадминатият Сарийски, който предвиди 8 от последните 0 кризи, освен дърти комунистически номенклатурчици са и предвестници от антоража на антихриста. Нека ви служат като маркер за тъпанарщина и белег на звяра, за да знаете да не се занимавате с хора, които им се прекланят.
119
7
 
9
 
! Отговори
димитър преди 1 седмица
Тоя също е част от зъбното колело на п..кин.
118
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В русия е прекрасно, запъдът умира, доларът свършва, а не съм чул ни един русофил да е пожелал да живее в русия. Странно.
117
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 120 А на теб копейки ли ти плащат селско русофилче?
116
7
 
18
 
! Отговори
Боян Чуков Уикипедия преди 1 седмица
Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ ДС, а през 1982 и 1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.