Две деца са ранени с нож от съученик в училище в Чехия

Нападателят е бил неутрализиран за няколко минути
3 сеп 2024 15:28, Елка Василева
4
Две деца са ранени с нож от съученик в училище в Чехия
Снимка: архив, БГНЕС

Двама ученици от начално училище са били ранени от техен съученик, който ги нападнал с нож ден след началото на новата учебна година в чешкия град Домажлице, близо до границата с Германия, съобщи полицията, цитирана от Франс прес.

"Ученик нападна с нож свои съученици. Две деца бяха ранени и родителите им бяха информирани“, съобщи полицията в социалната мрежа "Екс", като добави, че нападателят е бил неутрализиран „в рамките на няколко минути“.

Животът на двете ранени деца „не е в опасност“ и те „получават медицинска помощ, както и трето дете, което е било в състояние на шок“ след нападението, се допълва в съобщението.

В училището учат деца от началния курс и средношколци, като занятията са били преустановени за учениците на възраст между 12 и 15 години, които са достатъчно големи, за да се приберат у дома, а по-малките деца са били оставени временно в класните стаи. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Водещи мобилна
Северна Корея наказа олимцийците си, които се снимаха със съперниците от Юга
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гостите на Меркел
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма изненада,либерастките ценности в действие! Началните класове са от първи до трети,най-много до четвърти клас! От шест до девет годишни деца! Ако и тези хлапета започначха да се колят,се налага въпроса накъде върви самоубиващата се джендърляшка Европа?!
2
0
 
1
 
! Отговори
Мулти-култи преди 1 седмица
Там е инцидентно явление. Гостите на Меркел, както и чеда на бивши колонии в англоезични и франкофонски среди колят съучениците си. В САЩ и в Русия стрелят в час. У нас част от СОП-аджийчетата си носят от вкъщи остри предмети и нараняват съученици и учители, защото здравословният им проблем бил психичен и нямало как да им се обясни, че не бива да правят така. Единствената превенция е да ги претърсват, но те стават все по-изобретателни, когато крият бръснарски ножчета, игли, шила и т.н.
1
1
 
3
 
! Отговори
От новите преди 1 седмица
Полове ли е?